K tříkolce smarTrike batoh zdarma!

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
17. zář'17

I vaši nejmenší mají vždy radost, když spolu jdete ven objevovat svět? Zpříjemněte jim neocenitelné chvíle dobrodružnou jízdou na tříkolce smarTrike. Při nákupu nyní dostanete navíc jako dárek krásný batoh zdarma.

Kupte si tříkolku značky smarTrike v hodnotě nad 1999 Kč a k nákupu dostanete batoh zdarma. Barvu batohu si můžete vybrat podle vašeho vkusu a sladit ji s tříkolkou. Stačí napsat preferovanou barvu do poznámky během vašeho nákupu. Na výběr máte z následujících barev: růžová, béžová, modrá, červená nebo šedá. Při nákupu tříkolky smarTrike nad 1999 Kč dostanete batoh automaticky. Akce platí do vyčerpání skladových zásob. Zbyde jeden z batohů i na vás?

Cz batoh 820x420px

Tříkolka smarTrike roste spolu s vaším dítětem už od šesti měsíců až do té doby, než vaše dítě nepřesedlá na svoje první kolo. I proto je nejlepším dárkem k jeho prvním narozeninám. Děti si užívají jízdu už odmalička, mohou si pohodlně sednout, ale i pospat, zatímco rodič tříkolku bezpečně ovládá. Dítě se postupně učí řadit a šlapat do pedálů, přičemž si rozvíjí hrubou a jemnou motoriku. Později, když už umí samostatně jezdit, je možné rukojeť odmontovat. Tříkolky smarTrike mají krásný, nadčasový design a jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů.

Tříkolka pro děti Recliner Infinity 5v1 smarTrike Black Touch Steering od 10-36 měsíců černo-šedá

Tříkolka smarTrike Recliner Infinity 5v1

Tříkolka Recliner Infinity 5v1 smarTrike vyhrála v roce 2017 ve Velké Británii tři prestižní ocenění – Loved By Parents, Best Outdoor Toy 1-3 years a Best Ride On Toy 1-3 years.

Více smarTrike tříkolek

Dámské sportovní batohy smarTrike

Batohy smarTrike

Praktické a atraktivní batohy jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Jde o perfektní doplněk k dětským tříkolkám značky smarTrike, se kterými se navzájem barevně doplňují. Stačí si vybrat podle vlastního vkusu.

Značka smarTrike je nejprodávanější značkou dětských tříkolek. Tříkolky vyrábí z kvalitních a pevných materiálů. Gumová kolečka s tlumičem jsou zárukou tiché a bezproblémové jízdy a o pohodlí vašeho dítěte se postará ergonomické sedadlo. Značka je držitelem mnoha certifikátů bezpečnosti a kvality.