Fusaky Red Castle zimě nedají šanci!

5 min.
24. říj'19

Fouká nepříjemný studený vítr, sněží, prší nebo za oknem zuří „pouze“ minusové teploty? Vaše děti tyto nástrahy podzimního a zimního počasí ani na vteřinu nepocítí, a to díky kvalitním fusakům francouzské značky Red Castle. Dopřejte jim pohodlí a teplo domova i na cestách, ať už v kočárku nebo v autosedačce.

Udržet děti v teple a zároveň na čerstvém vzduchu dá někdy rodičům zabrat, a to zejména v pozdním podzimním a zimním období. Na pomoc však přicházejí teplé fusaky z dílny francouzské značky Red Castle, které vás okouzlí nejen moderním designem, ale i prvotřídními eko-friendly materiály a zejména svou měkkostí. Můžete se spolehnout na to, že je budete svým dětem závidět!

Do kočáru i do vozu

Značka Red Castle při navrhování a vytváření produktů nedělá žádné kompromisy a plně se soustředí na pohodlí a bezpečnost dětí. Tam, kde se zimou nedokáže zabojovat ani několik vrstev oblečení, přichází na pomoc fusak Red Castle – měkoučký, ale zejména teplý společník každého miminka. Kvalitní fusaky Red Castle jsou vyráběny z těch nejlepších materiálů, které neohrožují životní prostředí, proto si je zamilují i ​​rodiče, kterým záleží na naší planetě a na prostředí, ve kterém své děti vychovávají.

Fusaky Red Castle jsou důkazem toho, že cestování s malými dětmi není pouze sci-fi či oprávněním vyšší společenské vrstvy s mnoha chůvičkami. Stačí pouze pár užitečných pomocníků a máte vyhráno. O pohodlí vašeho drobečka v autosedačce se postará extra teplý fusak do autosedačky a dlouhé i krátké procházky s kočárkem zase bez problémů zvládnou měkoučké fusaky, které si s kočárky dokonale rozumějí. Při oblékání děťátka do fusaku však mějte na paměti princip tří vrstev, který jsme vám přiblížili v tomto blogu. Díky tomuto principu oblékání naplno využijete funkčnost fusaků a vyhnete se tomu, aby se vaše děťátko zpotilo.

Red castle fusak extra teply

Extra teplé fusaky

S blížící se zimou všichni rodiče jistě ocení extra teplé fusaky vhodné i do tuhé zimy. Extra teplé fusaky z řady Red Castle Peformance a Red Castle Evolving poskytnou dětem maximální pohodlí a zároveň dostatečnou ochranu před velkou zimou. Tyto fusaky jsou speciálně navrženy do minusových teplot a bez obav zvládnou boj s nepříznivým počasím. Samozřejmostí je měkoučká výplň, pohodlný vnitřek vyrobený z materiálu příjemného na dotek a praktická nylonová podšívka. I přesto, že tyto fusaky jsou extra teplé a určené do tuhé zimy, jsou vzdušné a pokožce děťátka dovolí dýchat. Tyto extra teplé fusaky jsou mimo jiné vybaveny otvory na troj a pětibodové bezpečnostní pásy a jsou určeny pro děti od 6 do 24 až 36 měsíců.

Fusaky pro novorozence

Potěšilo vás miminko příchodem na svět právě v chladnějším období? Potěšte ho zase vy teplým fusakem, ve kterém se bude cítit bezpečně a zejména pohodlně jako v bavlnce. Fusaky pro miminka z řady Tenderness jsou speciálně vyvinuté pro potřeby novorozence již od prvního momentu až do 6 měsíců. Výhodou fusaků Tenderness je jejich nepromokavý materiál, který miminka ochrání nejen před zimou, ale i před deštěm a sněhem. Díky jednomu dlouhému zipu fusak rychle a jednoduše otevřete doširoka a miminko do něj vložíte, aniž jste ho probudili. Děťátku, které v průběhu půl roku pořádně naroste, bez problémů přizpůsobíte i šířku fusaku, a to pomocí šňůrek po obou stranách.

Red castle fusak novorodenci

Fusaky na cestování

Dovolené nejsou pouze výsadou letních měsíců. Pokud patříte k aktivním rodinám, které se za zážitky vydávají i v chladnějším období, nezapomeňte do zavazadla přibalit cestovní fusak. Jednou z mnoha předností těchto fusaků na cestování je nízká hmotnost a kompaktní materiál, který vám dovolí fusak srolovat do malého balíčku. Fusak díky tomu šetří množství místa, které je během cestování s miminkem opravdu cenné a nikdy ho není dost, ať už se potřebujete sbalit do cestovního kufru nebo „pouze“ do kufru auta. Cestovní fusaky Red Castle jsou vhodné do přechodného počasí nebo mírnější zimy a jsou nepromokavé, takže zvládnou i déšť či sníh. Díky nim bude dobrodružství s miminkem k nezaplacení.

Fusaky do autosedačky

Velké fusaky vhodné do kočárků jsou praktické a investice do nich se vyplatí. Podobně jsou na tom však i fusaky do autosedaček, které využijí zejména rodiny, které tráví hodně času na cestách a miminko jim dělá společnost. Nezáleží na tom, zda cestujete za dobrodružstvím nebo za rodinou, fusak do autosedačky Red Castle vám poslouží v obou případech. Vděční za něj budou i rodiče, kteří potřebují v autosedačce přenést spící miminko přímo z porodnice nebo na pravidelné prohlídky k pediatrovi. Tento fusak do autosedačky má ještě jednu obrovskou výhodu – díky odnímatelné přikrývce na nohy a kapuci ho dokážete přizpůsobit aktuálnímu ročnímu období a můžete jej tak používat během chladnějších letních dnů i tuhé zimy.

Fusak red castle autosedacka

Fusaky do krásného zimního počasí ale i do nečasu patří do povinné výbavy každého miminka. Z nabídky fusaků Red Castle si vybere opravdu každý, ať už je vaším kritériem při rozhodování funkčnost, design nebo barevné provedení. Ve kterém fusaku Red Castle si nejbližší procházku užije vaše děťátko?

Fusaky Red Castle už čekají!