Zelené pondělí - doprava doprava zdarma nad 999 Kč!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
05. kvě'18

Nedávno jsme zde měli Den Země, během kterého jsme si připomněli naši krásnou planetu a také to, že na ni nesmíme zapomenout ani během dalších dní. A dnes je ten den! Na všechny objednávky vytvořené během Zeleného pondělí máte dopravu zdarma při nákupu nad 999 Kč! I dodání krásných hraček kurýrem může být ecofriendly a zelené. Jdete do toho?

Mezinárodní den bez aut, Týden mobility a městská hromadná doprava zdarma a nepochybně i Den Země - všechny tyto dny nám během celého roku připomínají, že planeta Země je až příliš zatěžována a někdy to nezvládá. A i proto je tady Zelené pondělí, který dává před osobním odběrem možnost doručit hračky kurýrem.

Cz blog text

Jak funguje Zelené pondělí?

Zelené pondělí znají jako den dopravy zdarma po celém širém světě. Podpořit ho můžete i vy, a to docela jednoduše - stačí nakoupit v našem online obchodě a zvolit si dodání zboží kurýrem. Abychom byli ještě více ecofriendly, prodloužili jsme Zelené pondělí o dva dny! Každý první pondělí v měsíci, ale i neděle před ním a úterý po něm u nás získáte dopravu kurýrem až k vám domů zcela zdarma, a to při nákupu nad 999 Kč! V červnu tedy tato akce platí od 5.6. do 9.6. Stanete se součástí této krásné myšlenky i vy?

Nákupy online jsou in!

Řekli byste někdy, že nakupování online a dodání zboží kurýrem je pro životní prostředí mnohem příznivější? A to konkrétně až 24-násobně! V tomto případě jde v průměru o 80-120 hraček, které naloží kočku do jednoho auta a to si už chodí po zemi a doručuje nové hračky nedočkavým dětem. Pokud by všichni místo dodání kurýrem zvolili osobní odběr, muselo by se na cesty vydat přibližně 100 řidičů, a to je oproti jedné dodávce o dost více! A právě proto, že naši planetu milujeme a chceme na ní ještě dlouho žít, jsme se stali součástí projektu Zelené pondělí.

Doprava zadarmo počas Zeleného pondelka

Tři dny dopravy zdarma místo jednoho? Byl by hřích nevyužít to, zvláště pokud jde o takovou pěknou myšlenku, jakou je Zelené pondělí. Pomůže spolu s námi malými krůčky snížit škodlivé emise aut, které dýcháme nejen my, ale zejména naše děti a jednou budou tento vzduch dýchat děti jejich dětí. Nakupujte online z pohodlí domova a nechte si hračky doručit přímo ke dveřím.

Začněte tady