K nákupu nad 2000 Kč získáte krásný dárek!

  Kategorie: Akce a slevy,
5 min.
05. lis'16

Máte rádi překvapení? My je milujeme, a proto jsme pro vás připravili speciální předvánoční akci. Ke každému nákupu v minimální hodnotě od 2000 Kč od nás získáte “zajíce v pytli!” Jednu z fantastických hraček, které najdete v tomto článku, nebo vám přibalíme jiné milé překvapení, které potěší hlavně vaše ratolesti.

Zajíc v pytli

Nakupte Vánoční dárky v našem internetovém hračkářství. Za vaši projevenou důvěru se vám vždy štědře odvděčíme, protože na Vánoce posíláme dárky i my vám. K nákupu v minimální hodnotě od 2000 Kč získáte od nás "zajíce v pytli," jednu z hraček v tomto blogu. Akce platí do 10. 1.

Nakoupit vánoční dárky

Plyšový medvěd Vánoční koule

Vánoční koule plyšový medvídek

Tento krásný plyšový medvídek s načechraný bříškem je vhodný i pro nejmenší miminka. Snadno se uchopuje a je mimořádně měkoučký. Medvídek je dodáván v průsvitné kouli se šňůrkou, můžete ho pověsit na vánoční stromeček nebo k drobečkovi do kočárku.

Dřevěné puzzle a skládačky

Dřevěné skládačky pro děti

Dřevěné skládačky od francouzského výrobce Janod vynikají kvalitním provedením a fantastickým designem. I nejmenší dětičky od jednoho roku si zahrají s krásnými skládačkami. Dřevo je přírodní a příjemný materiál, dlouho vydrží a je také bezpečný. 

Dřevěná klíčenka pro děti Raketa

>Klíčenka Janod

Dostali už vaše děti vlastní klíče? S parádní dřevěnou klíčenkou se jim v aktovce najdou lehce. Klíčenka Janod je vyrobená z kvalitního dřeva, určitě něco vydrží. Svazek nudných klíčů bude zase o kousek veselejší.

Dětský polštář Piráti z Karibiku

Plyšové polštáře Piráti z Karibiku

Tak na tomto polštářku se budou vašemu prckovi zdát dobrodružné sny jedna radost. Polštářek je na dotyk mimořádně příjemný. Dobře poslouží při usínání, jako dekorace dětského pokoje nebo na dlouhé cesty autem. Jeden z nich můžete získat jako Zajíce v pytli.

Dětský polštář Toy Story

“Do nekonečna a ještě dále!” Dobrodružství s oblíbeným hrdinou Příběhu hraček, Toy Story, můžou začít. Buzz Lightyear vezme vaše dítko na cestu do vesmíru. A možná ještě dále.

Polštáře pro děti z plyše

Woody ho, na druhé straně, provede dobrodružstvími Divokého Západu. Plyšové polštářky jsou jemné na dotyk a výborně se hodí do každého dětského pokoje. 

Polštářek Wall-E

Polštářek Wall-E

Roztomilý robot Wall-E může zdobit dětský pokoj i vašeho dítěte. V našem “Zajíci v pytli” můžete získat krásný polštářek s motivem oblíbené pohádky v zelené, šedé a oranžové barvě.

Dětské autíčko Vroom Planet

Dětské autíčko Vroom Planet

Veselá autíčka Vroom Planet od Smoby jsou vyrobena z kvalitního plastu a jsou vhodná pro dětičky už od 12 měsíců. Dostat od nás můžete hasičské autíčko, míchačku, záchranku, odtahové auto, pracovní auto či náklaďák. Měl by i váš chlapeček radost z těchto barevných autíček?

Parádní plastové míče

Pohádkové míče pro děti

S kouzelnými míči do světa pohádek. I vaše sluníčko možná překvapíme parádním míčem s motivem oblíbených pohádek. Na čem "frčí" vaše domácnost? Máša a medvěd, princezny z Frozen, Hledá se Dory nebo na jiné pohádce?

Dřevěná dekorační písmenka

Dřevěná písmenka Janod

Roztomilá žirafa vaše deti naučí písmenka jedna dvě. Chtěli byste i vy písmenko ze jména svého děťátka? Možná se i na vás usměje štěstí a získáte ho v našem vánočním "Zajíci v pytli."

Dřevěné hračky

Dřevěné hračky Janod

Krásné dřevěné hračky od Janod si možná najdou cestu k k vám domů. V našem zajíci v pytli jsme připravili pořádný výběr těchto kvalitních a barevných hraček. Děti se s nimi zabaví a procvičí si i svoji jemnou motoriku.

Super puzzle pro vánoční večery

Dřevěné puzzle Educa

Máte rádi puzzle? Hlavičky si nad nimi nepotrápí jen děti, ale i my dospělí. Naše puzzle španělské značky Educa jsou mimořádně kvalitní a přicházejí v mnoha provedeních. Pokud ještě nemáte plány na studené zimní večery, popřemýšlejte nad rodinnými puzzle párty.

Barevné odrážedlo pro malé závodníky

Big odrážedlo

Odrážedlo je rozhodně perfektní nápad na dárek pod stromeček. U nás můžete toto od německého výrobce BIG získat zadarmo. Nechte se překvapit, možná na něm už brzo bude jezdit vaše ratolest.

Péče o panenku

Baby nurse smoby

Máte i vy doma děvčátko, které si rádo hraje na maminku? Tak potom zbystřete pozornost. Tyto krásné hračky z kolekce Baby Nurse od Smoby potěší každou malou slečnu, která nedá na svoji panenku dopustit. 

Skládací autíčko pro děti

Autíčka big

Toto šikovné autíčko si děti mohou samy poskládat, má totiž oddělitelné díly, které do sebe zapadají jako lego. Mohou tak kombinovat, skládat a vytvářet svoje perfektní autíčko. Takto si budují svoje logické myšlení, zlepšují motoriku a prostorové vidění.

Nakoupit vánoční dárky

*Dárek k nákupu není možné reklamovat ani vyměnit. Obsah dárku sr může měnit podle aktuálních skladových zásob. Dárek k nákupu je nutné v případě reklamace nebo odstoupení od smlouvy vrátit spolu se zakoupeným zbožím.