Léto na jedničku: Zařiďte zahradu perfektními hračkami Smoby

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
10. čen'22

Oli, Mila a Bruno, naši tři Medvídkové, pomáhají už několik let vybírat ty nejlepší a nejkrásnější hračky pro všechny děti. Tentokrát jsme jim dali za úkol najít hračky na zahradu, které promění i tu nejobyčejnější zahradu na dokonalé soukromé hřiště. Opět se ukázalo, že právě naši Medvídkové znají hračky nejlépe a svůj úkol splnili na jedničku s hvězdičkou. Které hračky se postarají o nezapomenutelné léto?

Postarejte se již v dostatečném předstihu o dětský program na letní prázdniny a zařiďte svoji zahradu hračkami z dílny renomované francouzské značky Smoby. O výběr těch nejlepších hraček se postarali naši tři Medvídkové. Na výběru si dali opravdu záležet, vždyť přece vždy dělají svou práci poctivě. Podívejte se na to, co doporučují Oli, Mila a Bruno.

Prolézačka auto Adventure Car

Na vlastní auto si budou muset děti ještě několik let počkat, ale když jim na zahradu přistavíte prolézačku ve tvaru auta, určitě vám to nebudou mít za zlé. Úžasná prolézačka Adventure Car z dílny Smoby přinese na vaši zahradu množství zábavy a postará se o nezapomenutelné herní momenty. Multifunkční prolézačka ve tvaru autíčka je vybavena skluzavkou a pod kapotou děti objeví prostor jako stvořený pro pískoviště. Každou minutu hry děti objeví nové možnosti zábavy, které jsou téměř nevyčerpatelné. Od hry na řidiče až po odpočinek ve stínu skluzavky – prolézačka Adventure Car od Smoby je prostě skvělou volbou pro všechny děti od 18 měsíců.

Preliezačka Adventure Car Smoby

Skluzavka Toboggan XL s dvojitou vlnou

Extra dlouhá plocha na klouzání, dvojitá vlna, tobogan, protiskluzové schůdky, stabilní konstrukce a barvy, které odolávají náporům počasí. Takto ve zkratce by se dala popsat skluzavka Toboggan XL z dílny oblíbené francouzské značky Smoby. O intenzivní a jedinečný zážitek se postará plocha na klouzání o délce až 2,3 metru a možnost napojit skluzavku na vodu. Takto jednoduše se z obyčejné skluzavky jako mávnutím kouzelného proutku stane tobogan, ze kterého děti mohou sklouznout přímo do bazénu. A soukromý aquapark je na světě!

Skluzavka Toboggan XL Smoby Skladem
5 699 Kč
3 949 Kč
Black friday
%

Dobrodružná dráha Adventure Course

Pokud patříte mezi naše věrné zákazníky, o dobrodružné dráze Adventure Course jste již jistě slyšeli. Nejnovější přírůstek mezi hračkami na zahradu od Smoby představuje zábavný koncept prolézačky, díky které si děti hravým způsobem procvičí pohybové schopnosti a reflexy, zdokonalí koordinaci celého těla a zlepší své prostorové vnímání. Dobrodružnou dráhu tvoří 4 chodníky a 4 opěrné body, které mohou děti libovolně spojovat, což jim dovoluje neustále měnit tvar dráhy a vymýšlet různé strategie k jejímu překonání – pozpátku, na jedné noze, po kolenou, s rozpaženýma rukama, se zavřenýma očima nebo stranou. A kdo ví, možná vaše děti vymyslí ještě další způsob, jak překonat dobrodružnou dráhu Adventure Course.

Dobrodružná dráha Adventure Course

Hrací centrum Multisport Fun Center

Chcete mít svoji zahradu krásně uspořádanou a všechny hračky na jednom místě? Hrací centrum Multisport Fun Center to zvládne levou zadní. Plnohodnotné hrací centrum obsahuje celý komplex her do zahrady – skluzavku, basketbalový koš, lezeckou stěnu, fotbalovou bránu, žebřík a piknikový stolek, který dokonale poslouží k odpočinku po každé hře. Díky tomuto hracímu multicentru do zahrady si vaše děti otestují sportovní zdatnosti ve více oblastech a zjistí, který sport je baví nejvíc ze všeho. Dětské hrací centrum je kombinováno s domečkem, kterému nechybí poloviční dveře s poštovní schránkou a stříška, která dětem poskytne v horkých dnech potřebný stín.

Skluzavka GM Slide Blue

Nemáte na zahradě moc místa nazbyt? Nevadí! My totiž máme skluzavku GM Slide Blue v praktických rozměrech. Plocha na klouzání o délce 1,5 metru děti nepřipraví o žádný zážitek, protože i tato skluzavka se dá napojit na vodu a přeměnit na tobogan. Děti se díky tomu mohou těšit na osvěžení kdykoli během horkých letních dnů, a i doma na zahradě se budou cítit jako ve skutečném aquaparku. Samozřejmostí jsou protiskluzové schůdky, stabilní konstrukce a UV filtr, který ochrání povrch skluzavky před poškozením slunečními paprsky.

Tak co, jste připraveni na léto? Bude horké a dlouhé, ale s hračkami od Smoby v první řadě zábavné. Tyto, ale také mnohé další hračky Smoby naleznete zde.