Vstupte! Zahrada plná hraček otevírá své brány

4 min.
14. bře'22

Slunce svítí, tráva se po dlouhé zimě konečně zelená, stromy raší a hračky na zahradu se chtějí ven! Na našem e-shopu medvídkovéhračky.cz je najdete všechny na jednom místě, a to doslova. Díky interaktivní mapě zahrady a dětského hřiště objevíte ty pravé hračky pro vaše děti rychle a jednoduše.

Když kliknete na tento odkaz, ocitnete se vysoko v oblacích, odkud se dostanete ke všem důležitým hračkám do každé zahrady. Chcete vědět, co všechno objevíte pod slunečními paprsky? Posouvejte se stále níže a níže a objevujte krásné hračky pro všechny děti, které je během následujících týdnů dokonale zabaví.

Po kliknutí na jednotlivé hračky se vám zobrazí celá kategorie a vy se můžete pustit do výběru hračky, která bude vašemu děťátku jako šitá na míru. Nezastavujte se pouze u domečků a skluzavek a pojďte s námi objevovat celý svět zahradních hraček. Na děti čekají prolézačky, dětská vozidla, houpačky, pískoviště, zahradní dětské grily a kuchyňky, dětský nábytek, vodní dráhy, nezbytné pomůcky pro malé zahradníky a také odrážedla a tříkolky, které je bezpečně dopraví na dětské hřiště.

Nádherná interaktivní mapa vás provede celou zahradou či dětským hřištěm a nabídne vám nejen kvalitní hračky pro vaše děti, ale také inspiraci. Jak a kde rozmístit hračky na zahradě? Které hračky se perfektně funkčně doplňují? Hodí se dětský nábytek ke skluzavce, nebo spíše k zahradnímu grilu? Co všechno mohou mít děti na zahradě a které hračky tam využijí nejvíc ze všech?

Hračky na záhradu Smoby

Na zahradu jen to nejlepší

Příchod jara znamená, že děti budou stále více volného času trávit hraním v exteriéru, a ten je třeba už předem pořádně připravit. Vytvořte dětem doma vlastní dětské hřiště, kde si mohou spolu se sourozenci a kamarády bezpečně hrát. My přesně víme, které hračky budou funkční ozdobou každé zahrady.

Prostorný domek Neo Friends House se zahrádkou

Při vstupu na naši medvídkovou zahradu vás a vaše děti přivítají dětské domečky, mezi kterými nechybí prostorný domeček Přátel se zahrádkou. Domeček na zahradu Neo Friends House je vylepšený, rozšiřitelný a nabízí mimořádně velký prostor pro hraní více dětí. Součástí domečku je piknikový stolek využitelný zevnitř i zvenčí či předzahrádka s květináči, ve kterých si děti mohou pěstovat vlastní bylinky a květiny. Jedinečnost domečku spočívá v jeho rozšiřitelnosti. Domeček pro děti můžete přímo v e-shopu rozšířit o několik doplňků, například letní kuchyňku, slunečník, pevnou plastovou podlahu, okapovou rouru, solární lampu či plně uzamykatelné dveře s otvorem na poštu.

Domček Neo Friends Smoby

Hrací centrum Multisport Fun Center

V jarní zahradě e-shopu medvídkovéhračky.cz nechybí ani výjimečné hrací centrum od Smoby, které dětem nabídne celé spektrum různých her. Dětičky se mohou těšit na skluzavku, basketbalový koš, fotbalovou bránu, lezeckou stěnu, žebřík a samozřejmostí je také piknikový stolek, u kterého si odpočinou a načerpají energii do dalších her. Zábavné dětské centrum je opravdu multifunkční a zároveň velmi praktické. Pomáhá dětem rozvíjet sociální vazby, fantazii a představivost a během hry u dětí možná objevíte nové, skryté talenty. Sportem se děti přirozeně spojují, učí se zdravé soutěživosti a spolupráci, a tráví volný čas na čerstvém vzduchu. Na tomto hracím centru byste jen velmi těžko hledali nějaké negativum.

Dobrodružná dráha Adventure Course

Součástí každé správné zahrady musí být i naše exkluzivní novinka od Smoby – dobrodružná dráha Adventure Course pro rozvoj pohybových smyslů. Dobrodružná dráha přinese dětem řadu příležitostí k procvičení pohybových schopností, reflexů, zlepšení prostorového vnímání a koordinace celého těla. Zní to nudně? Ani náhodou! Čtyři chodníčky a čtyři opěrné body mohou děti poskládat podle vlastní fantazie a té se meze nekladou ani během samotné hry. Jakým způsobem se děti rozhodnou přejít přes chodníky? Budou mít v cestě překážky? Bude podmínkou skákání na jedné noze nebo chůze s rozpaženýma rukama? A co takhle chůze naslepo? Vidíte, to už ani zdaleka nezní jako nudně strávený čas.

Dobrodružná dráha Smoby

Vstupte do naší zahrady