Dětský vysavač, který vysává

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
26. led'24

Pomáhají vám děti s domácími pracemi? I takovým způsobem se učí a zjišťují, jaký je skutečný svět dospělých, do kterého chtějí tak zoufale patřit. S novinkou od oblíbené francouzské značky Smoby budou světu dospělých ještě blíž. Představujeme vám dětský vysavač Smoby, který opravdu vysává.

Možná ještě potrvá pár let, než budou vaše děti připraveny na skutečné domácí práce, ale už v útlém věku mohou začít předstírat, že vám opravdu pomáhají. Vaří v dětské kuchyňce, pracují v dětské dílně a uklízejí s pomocí dětských vysavačů a úklidových vozíků. Díky hrám na profese a domácnost si děti plní sny a konečně vypadají tak důležitě jako rodiče. Dětský vysavač Smoby bude nejen splněným snem, ale také hračkou, která dětem přinese spoustu zábavy.

Trh hraček nabízí řadu dětských vysavačů. Některé vypadají k nerozeznání od skutečných vysavačů, jiné vydávají realistické zvuky, další zase skutečně vysávají. Elektronické vysavače Rowenta Smoby splňují všechna uvedená kritéria a nepochybně mezi nimi najdete favorita, který vašim dětem vykouzlí úsměv na tváři.

Rowenta Smoby – vysavače, které opravdu vysávají

Dětské vysavače Rowenta od předního francouzského výrobce Smoby posunou dětskou hru na ještě vyšší úroveň, a to vše v rámci maximální bezpečnosti. Díky hře s dětským vysavačem se vaše děti vyhnou nebezpečí, které by na ně mohlo potenciálně číhat při vysávání se skutečným vysavačem. Dětské vysavače Rowenta mají nízký výkon a jsou lehké, přesto jsou účinné a neobírají děti o radost ze hry.

V nabídce dětských vysavačů Rowenta Smoby naleznete klasické vysavače, ale také stále populárnější tyčové vysavače s integrovaným ručním vysavačem. Dětský vysavač Rowenta Air Force 360° děti okouzlí nejen designem, ale také funkcí skutečného vysávání. Vysavač dokáže vysát přibalené pěnové kuličky, ale i menší nepořádek v domácnosti, například drobky. Hra s tímto vysavačem dětem nabídne nefalšovaný zážitek ze hry a pocit, že opravdu vysávají. Což i ve skutečnosti dělají.

Samozřejmostí vysavačů Rowenta Smoby jsou realistické zvuky a v případě tyčových vysavačů i nádoba na prach a nečistoty, která se dá otevřít a vyprázdnit. Děti se už v útlém věku naučí manipulovat s vysavačem a vybudují si smysl pro pořádek a čistotu. Zjistí, že čistá domácnost není samozřejmostí, ale že dosáhnout pořádku lze i hravou formou. Díky vysavačům Rowenta od Smoby budete mít doma pomocníka, pro kterého bude úklid nikoli povinností, ale hrou.

Benefity hry s dětským vysavačem

Hra s vysavačem, tak jako všechny hry na profese, patří ke hrám s otevřeným koncem a přináší s sebou řadu výhod:

  • zlepšuje rané kognitivní schopnosti a dovednosti při budování jazyka
  • podporuje nezávislost dětí a vzbuzuje v nich pocit zodpovědnosti
  • pomáhá rozvíjet kognitivní, motorické a sociální dovednosti dětí
  • u dětí se buduje smysl pro pořádek a čistotu
  • při sledování dětí rodiče pochopí, co se odehrává v jejich myslích
  • napodobování domácích prací vede k pocitu úspěchu
  • děti se učí řešit problémy
  • vytvářejí si herní scénáře, ze kterých budou moci později čerpat v reálných situacích
  • podporuje představivost.

S hračkářským vysavačem v ruce děti mohou vytvářet vlastní příběhy a není nic neobvyklého, pokud do hry zapojí i rodiče, či staršího nebo mladšího sourozence. Svou roli si možná vyslouží také oblíbená plyšová hračka nebo panenka. Během hry s vysavačem možná odhalíte různé vlastnosti vašich dětí. Předstírají, že vlastní úklidovou firmu? Zřejmě se v nich ukrývají vůdcovské schopnosti. Dokáží vysávat bez přestávky opravdu dlouho? V tom případě jim nechybí trpělivost a výdrž.

Hra na profese není jen hrou, ačkoli tak může pro nezainteresovaného diváka vypadat. Díky různým hrám na profese děti objevují širý svět a poznávají pravidla, na jejichž základě funguje. Možná během těchto aktivit objeví svou vysněnou profesi a v dospělosti budou vzpomínat na to, že to bylo díky některé hračce, kterou dostali právě od vás.