Léto je tady! Výprodej vybavení k vodě slevy až 60 %

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
30. čen'17

Letní prázdniny patří mezi nejoblíbenější prázdniny všech dětí. Trvají dva měsíce a vaši malí rošťáci mají kopec prostoru k odpočinku a lenošení. Léto u vody si ještě více užijí díky dětským Nafukovačky či loďky, které u nás najdete s 60 % slevou. Velký výprodej vybavení k vodě začíná 1.7., Tak se připravte na pořádně letní dobrodružství.

Vybavení k vodě dělá každý rok rodičům vrásky na čele. Děti přesně vědí co chtějí a jejich náročné přání je někdy obtížné splnit. Proto jsme si pro vás připravili slevy na dětské vybavení k vodě až do výše 60 %. Velký sezónní výprodej nafukovaček, vodních drah, bazénů či člunů vám ušetří kopec starostí a drahocenný čas. Ten pak můžete strávit s dětmi u vody s novými hračkami. Akce trvá od 1. do 31. července, tak šup-šup nakupovat!

Výprodej nafukovaček a vybavení k vodě

Na vodě s dětskými hrdiny

Chystáte se během léta na dovolenou k vodě? Dětské nafukovačky patří mezi základní vybavení k vodě, které vašim prckem nesmí chybět. V naší široké nabídce najdete kopec pohádkových motivů pro chlapce i dívky, které zdobí i nafukovací lehátka, míče k vodě či dětské nafukovací čluny. Potěšte své dětičky a přibalte jim na dovolenou hračky k vodě s oblíbenými pohádkovými hrdiny.

Něco pro holčičky

Legendární Hello Kitty, Disney princezny, odvážná Vaiano či princezny z Ledového království potěší všechny holčičky, které se neumí dočkat prázdnin u vody. Z naší široké nabídky vybavení k vodě si vybere i vaše malá princezna.

Hračky pro holčičky

Nafukovací člun Hello Kitty Mondo pro holčičky za 239 Kč

Růžová barva člunu Hello Kitty Mondo všem u vody napoví, že tato nafukovačka patří holčičce. Člun z kvalitního materiálu za skvělou cenu má vpředu upevněné vodící lano, za které můžete člun táhnout nebo ho potom ukotvit. Během horkých letních dnů se holčičky mohou bezstarostně plout na vodní hladině a užívat si sluneční paprsky.

Nafukovací člun Hello Kitty Mondo

Něco pro kluky

Malí rošťáci si budou léto užívat naplno se svými oblíbenými superhrdiny. Avenger, Ninja želvy, Spiderman, motivy Star Wars nebo pohádka Auta s legendárními autíčky budou chlapců provázet během celého léta a ochraňovat jejich letní zážitky. Chlapeckými motivy jsou ozdobeny různé hračky k vodě a pomůcky na plavání, díky kterým budou mít na vodě jistotu i menší chlapci.

Hračky pro kluky

Na dlouhé chvíle společných her

Léto je plné nových kamarádství, které nejčastěji vznikají právě při dětských hrách. Na společné hry chlapců a dívek jsou jako stvořené loďky a lodní dráhy, díky kterým se děti naučí mnoho nových věcí i během prázdnin. Dětské vodní dráhy AquaPlay se dají nekonečně rozšiřovat a zvětšovat, takže vaši prcka se při hře s vodní přehradou nikdy nebudou nudit.

Vodná dráha AquaPlay 'n Go s plachetnicemi a člunkem za 3399 Kč

Úžasné vodní dobrodružství zažijí všechny děti díky fantastické vodní dráze od švédské značky AquaPlay. Originální vodní systém na hraní baví děti po celém světě. Děti se manipulací s různými zajímavými součástmi hry naučí, jak fungují skutečné vodní přehrady, jak stoupá a klesá vodní hladina a sledují pohyb loděk na vodě. Edukační lodní dráha pro děti je skvělá kreativní hračka na léto, která děti neomrzí.

Vodná dráha AquaPlay 'n Go s plachetnicemi

Náš tip na závěr

Jak se v létě dokonale zchladit? No přece v bazénu! U nás najdete dětské bazénky, které se svou velikostí bez problémů vejdou i na menší zahradu nebo na balkon. Stačí napustit vodu a léto plné dovádění ve vodě se může začít.

Nafukovací bazén Hledá se Nemo Smoby za 499 Kč

Pohádku pro děti Hledá se Nemo zná snad každé dítě a proto budou zbožňovat i tento dětský bazének Smoby. Bazén pro děti je tříkomorový a je stabilní i díky kvalitnímu gumovému materiálu. Do bazénu se pohodlně vejdou i tři děti, které si v něm mohou spolu s dalšími hračkami užívat hezké slunečné dny.

Nafukovací bazén Hledá se Nemo

Vybavte děti k vodě

Děti milují léto, o tom není pochyb. Ještě více si ho užijí díky pestrému vybavení k vodě s oblíbenými motivy či velkým lodním systémem. Potěšte své dětičky a využijte náš velký výprodej vybavení k vodě, který trvá do konce července. Čekají na vás skvělé slevy až do 60 %, kterým neodolají ani rodiče.