Vodní dráhy AquaPlay – nové hračky v naší nabídce

  Kategorie:
5 min.
22. úno'17

Hraček není nikdy dost. Řekli jsme si a rozšířili jsme naši nabídku o kvalitní vodní hračky se švédským designem. Přivítejte spolu s námi na stránkách našeho obchodu značku ze Švédska AquaPlay, která působí na světovém trhu již neuvěřitelných 40 let. A konečně přichází i k nám! Fantastické vodní hry švédské kvality si zamilují všechny děti i jejich rodiče. Představujeme vám značku AquaPlay.

Švédský design a kvalita

Příběh značky AquaPlay se začal psát již v roce 1977. Zrodila se ve Švédsku a už 40 let dětem přináší zážitek z vodních her. Hračky AquaPlay představují originální vodní nádrže pro malé snílky, díky kterým se děti mnoho naučí a rodiče si osvěží své znalosti. AquaPlay hračky jsou vyráběny z kvalitního certifikovaného ekologického plastu a mají až tříletou záruku. Systém vodních kanálů AquaPlay zná více než 40 zemí v celém světě a díky nám si s těmito fantastickými hračkami mohou zahrát i vaši malí rošťáci.

Švédská značka Aquaplay

Poznávejte vodní svět

Vodní dráhy přenesou vaše děti do úplně jiného světa vodních her, od kterých se nebudou umět odpoutat. Při vymýšlení a vytváření konceptu hraček AquaPlay mysleli výrobci opravdu na všechno. Při hře s vodní nádrží mohou malí objevitelé zkoumat princip plavání a potápění, fungování vodního kola, způsob stavění a pevnost konstrukcí.

AquaPlay stimuluje i dětskou fantazii a kreativitu, a to díky širokému spektru doplňků, které se dají využít k rozšiřování a na přestavbu vodních drah. Při takové hře se rozvíjí hlavně logické myšlení, jemná motorika a děti se mohou hodně naučit. Vždyť ne nadarmo mají tyto vodní hry i v mnoha školkách.

Jednoduché ovládání, hodně zábavy

Neumíte si představit, jak systém vodních drah funguje? Do vodní dráhy načerpáte vodu, která ve vodních kanálech cirkuluje pomocí pádel ovládaných dětmi. Různé výškové úrovně kanálů se uzavírají a vodu děti prostě přečerpají dětskou pumpičkou. Díky vodním drahám AquaPlay se děti naučí, jak teče voda nebo jak se zvedá a klesá vodní hladina v přehradách. Systém vodních kanálů AquaPlay nabízí dětem nekonečné možnosti na rozšiřování vodní dráhy, čímž se zároveň rozvíjí dětská představivost a fantazie. Skvělým benefitem vodních drah je to, že je můžete velmi jednoduše sbalit do kufříku a přenést všude s sebou.

Malí pomocníci

Součástí jedinečných vodních drah AquaPlay jsou i malí zvířecí pomocníci, kteří usilovně pracují a pomáhají dětem budovat vodní přehrady. Hrošice Wilma a medvěd Bo se spolu se žabákem Nilsem a kačenkou Lottou stanou nejlepšími přáteli vašich dětí. Vezmou vaše malé kapitány na výpravu po vodní přehradě a naučí je, jak funguje například vypouštění vody nebo na co slouží trajekt.

Proč by vaše děti měly mít vodní dráhu?

  • kvalitní švédský design hraček vyráběných v Německu,
  • na trhu působí již od roku 1977,
  • kombinace klasické stavebnice s vodní hrou,
  • děti si užívají kouzlo hry s vodou a zároveň zjišťují, jak fungují vodní přehrady,
  • zábavnou formou se děti učí zvládat sílu vodního proudu,
  • množství doplňků podněcuje dětskou představivost a rozvíjí fantazii,
  • manipulací s částmi vodní dráhy si děti upevňují jemnou motoriku,
  • neomezené možnosti na hru a tvoření velkých vodních drah,
  • kvalitní certifikované plasty s UV filtrem,
  • praktické balení v kufříku,
  • prodloužená tříletá záruka,
  • pro kluky i holčičky.

Dětská vodní dráha Aquaplay a medvídek Bo

Skvělé tipy na vodní dráhy AquaPlay

Vodní systém AquaPlay lze rozšířit a dětem poskytuje neomezené možnosti pro kreativní přestavby a dětské hry. Vodní přehrada se dá pomocí konektorů a pryžového těsnění velmi jednoduše poskládat tak, aby voda neprotékala ven. Vodní dráhy a všechny doplňky k nim jsou vyráběny z kvalitních plastů s UV filtrem, které neškodí životnímu prostředí a poskytují vašim dětičkám hodiny a hodiny bezpečné hry.

Dětská vodní dráha AquaPlay Superset

Dětská vodní dráha AquaPlay Superset je originální vodní hračka, se kterou se děti výborně zabaví a zároveň se při ní naučí množství nových věcí. Superset vodní hra obsahuje postavičku hrošíka Willma, vodní kolo, kontejnerovou loď, autíčko, jeřáb na přenášení nákladu a přehradu s vodní pumpou. Když si dítě vodní dráhu poskládá, jednoduše do ní napustí vodu a veselá hra se může začít. Je vhodná pro všechny děti od 3 do 7 let.

Vodní dráha AquaPlay Superset

Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake s jeskyní

Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake má zajímavý prvek, díky čemuž je jedinečná a ještě zábavnější. Jde o vyvýšenou horu s jeskyní a přehradou. Na vrcholu hory se nachází přehrada, do které se dá mechanicky napustit voda a vytvoří se tak horské jezírko s mostem a stromečkem, ke kterému mohou jet na dovolenou zvířátka – medvídek Bo, hrošice Wilma, žabák Nils a kachnička Lotta.

Vodní hra AquaPlay Mountain Lake

Tyto vodní dráhy ocení i všichni rodiče a vychovatelé, protože hračky AquaPlay reprezentují vysoce kvalitní, edukační ale zároveň i zajímavou hru s vodou. Nové vodní hračky v našem obchůdku potěší všechny děti, které se neumí nabažit vodních her.

Vodní dráhy AquaPlay