Novoroční výprodej se slevami až do -50 %!

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
10. led'17

Nový rok s sebou přináší nové začátky, ale i novoroční výprodeje, na které čekají mnohé maminky a tatínkové. Ani my vás nezklameme a nadělíme vám hračky se slevami až do -50 %. Nečekejte na další Vánoce a potěšte své dětičky dárkem již nyní.

Vyberte si z naší široké nabídky hraček se slevami až do -50 %. Kuchyňka, supermarket, kočárek s panenkou či skákací medvídek. Tyto, ale i jiné zajímavé a veselé hračky už čekají v našem e-shopu.

Kuchyňka pro děti Tefal Studio XXL Smoby s magickým bubláním

Detska kuchynka smoby xxl

Dětská kuchyňka se zvukovými efekty, myčkou nádobí, lednicí, kávovarem a množstvím doplňků je skvělou hračkou pro všechny děti, které svým maminkám rády pomáhají v kuchyni. Děti vaří, pečou, připravují kávu a cítí se jako skuteční kuchaři. Hra v kuchyňce pomáhá rozvíjet jemnou dětskou motoriku a také komunikační schopnosti dětí. Kuchyňka je vhodná pro děti od 3 let a na dlouhou dobu zabaví kluky i holčičky.

Koupit kuchyňku

Dětský obchod Supermarket Smoby s váhou, pokladnou a potravinami

Detsky supermarket smoby

Dětský supermarket Smoby potěší všechny děti od 3 let, které milují nakupování s rodiči. Pestré barvy obchůdku a až 41 doplňků podněcují dětskou představivost a fantazii, takže o zábavu vašich nejmenších bude dokonale postaráno.

Koupit supermarket

Dřevěná školní lavice Modulo Space Smoby

Drevena skolska lavica

Školní lavice je skvělou pomůckou a zároveň hračkou pro všechny děti, které chtějí tvořit, kreslit, psát a učit se. Velká tabule s magnetickými písmeny, čísly a znaky poslouží jako skvělá didaktická hračka. Děti se při kreslení či psaní vždy něco nového naučí a přitom se výborně zabaví.

Koupit lavici

Kočárek pro panenku 3v1 Maxi Cosi & Quinny

Kocik pre babiku smoby

Všem holčičkám určitě vykouzlí úsměv na tváři pohled na kočárek s panenkou. Při hře s panenkou děti rády předstírají opravdovou péči a napodobují své rodiče. Panenku mohou holčičky uložit do hlubokého kočárku, který se rychle dokáže přeměnit na sportovní buginu či praktickou kolébku na kolečkách.

Koupit kočárek

Odrážedlo Medvěd 2v1 Smoby

Odrazadlo medved smoby

Skákací medvídek je dokonalá hračka pro všechny neposedné děti od 12 měsíců, které milují aktivní zábavu. Medvěd se dá využít jako odrážedlo nebo hopsadlo a má pohodlný, ergonomicky tvarovaný sedák. Veselá tvářička medvěda upoutá pozornost všech dětí a skákání rozesměje jak dětičky, tak i rodiče.

Koupit odrážedlo