Velký letní výprodej hraček až -60%!

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
08. srp'16

Léto je o zábavě, zážitcích, sluníčku a dobrodružstvích. My jsme si řekli, že léto je jako stvořené na velký letní výprodej. Připravili jsme pro vás slevy až do výše 60% na vybrané hračky. Aby bylo léto ještě krásnější.

Vyprodej akcia cz

Vyberte si hračky se slevami do výšky 60%. V naší nabídce najdete skluzavky, dětské domečky a jiné hračky s výraznými slevami. Akce je časově omezena.

Dětské piano Smoby Cotoons -61%

Detské piano Smoby Cotoons

Dětské piano je vhodné už pro nejmenší děti od 12 měsíců. Pomáhá jim zapamatovávat si zvuky a rozlišovat barvy, rytmus či melodie. Dětská očka potěší barevné klávesy a krásné figurky Cotoons v horní části piana. S figurkami lze pohybovat a při stisku vydávají pěkné zvuky.

Koupit hračku

Domeček pro děti Zahradník Smoby -29%

Domeček záhradník Smoby

Krásný dětský domeček s kuchyňkou a elektronickým zvonkem nyní koupíte jen za 6749 Kč. Domeček je vyroben z kvalitního plastu a je ošetřen filtrem proti UV záření. Barvy zůstanou zářivě krásné po dobu několika let. Hra v domku přináší kopec zábavy a podporuje dětskou fantazii. Děti tak mohou nahlédnout do světa dospělých svým dětským způsobem. O bezpečnost se bát nemusíte. Všechny hrany domku jsou zaoblené, nášlapné plochy protiskluzové a materiál je zdravotně nezávadný. Renomovaný francouzský výrobce Smoby je držitelem certifikátů bezpečnosti a kvality.

Koupit hračku

Prolézačka Tour Aventure Smoby -27%

Prolézačka Smoby

Prolézačka se skluzavkou Tour Aventure dětem přináší hodiny zábavy a nyní ji koupíte jen za 5 939 Kč. Hrou na prolézačce si děti posilují pohybovou soustavu, a to zejména zádové svalstvo. Má pozitivní vliv i na duševní rozvoj, rozvahu, plánování a přesnost dítěte. Prolézačka je chráněna UV faktorem.

Koupit hračku

Kolečko s kbelík setem Auta Smoby -27%

Kolečko s kbelík setem Auta Smoby

Kolečko a kbelík s formičkami s motivem oblíbené pohádky máme pro vás za zvýhodněnou cenu 429 Kč. Set obsahuje barevný kbelík, lopatku, hrabičky, sítko a modré formičky ve tvaru auta a letadla. Děti si ve kolečku odvezou písek, kamínky, vodu či hračky. S pomocí formiček a nářadí do písku zas postaví ty nejkrásnější hrady či napeče nejsladší koláčky.

Koupit hračku