Velikonoční dárek k nákupu nad 2000 Kč

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
31. bře'17

Barevná vajíčka, žlutá kuřátka, pestré věnce, pomlázka a hlavně hodně vody. Ano, Velikonoce jsou opět tady a my pro vás máme dárek! Nakupte u nás od 1.4. do 17.4. nad 2000 Kč a k objednávce dostanete plyšový polštářek zdarma. Inspirujte se našimi velikonočními tipy na hračky a užívejte si s dětmi oslavy jara.

Veselé Velikonoce se blíží a my vesele rozdáváme! Tentokrát jsou to plyšové polštářky k objednávce nad 2000 Kč. Nakupte u nás v době od 1. do 17. dubna a k hračkám vám přibalíme plyšový polštářek s pohádkovým motivem zcela zdarma. Vaše dětičky z něj budou mít rdost a mohou ho využít při cestování nebo jako dekoraci do dětského pokojíčku. A Velikonoce budou ještě o něco veselejší.

Velikonoční překvapení

Pár tipů na velikonoční nákup

Během Velikonoc jsou všude samá kuřátka. Příroda ožívá a spolu s ní se může probudit i váš domov. Veselá kuřátka vykouzlí úsměv na tvářích všem dětem, dřevěné hračky zabaví i ty nejmenší koledníky a čokoládová vajíčka budou chutnat všem mlsounům.

Plyšové kuřátko Lemon Les Amis-Poussin Kaloo

Plyšové kuřátko Lemon Les Amis-Poussin Kaloo

Plyšová kuřátka se Velikonoc neumí dočkat! Jejich něžná žlutá barva, stylový šátek a měkkoučké plyšové tělíčko si získá i nejmenší dětičky. Plyšové kuřátko Kaloo je vyrobeno z kvalitního materiálu a je vhodné pro miminka již od narození. Plyšová hračka je větší, díky čemuž ji vaše děťátko nikdy neztratí. Hračky Kaloo jsou jemné k dětské pokožce a mají jedinečný francouzský design. Toto plyšové kuřátko je uloženo v krásné dárkové krabičce, takže jím potěšíte všech koledníky.

Plyšové hračky Kaloo

Sladké Velikonoce

Velikonoce se dětem spojují zejména s pomlázkou, poléváním a sladkou odměnou. Čokoládová vajíčka, kuřátka a zajíčci proto nesmí chybět v žádné domácnosti, která čeká na koledníky.

Hravá kuchařka pro děti Velikonoční vajíčka Chef Smoby

Hravá kuchařka Smoby

Připravte si s dětmi originální čokoládová vajíčka, která budou zároveň jedinečnou velikonoční dekorací. Hravá kuchařská sada Chef Smoby obsahuje vše potřebné pro výrobu chutných čokoládek. S vaší pomocí je zvládne vyrobit a ozdobit každé dítko od 5 let. Tato jedinečná kuchařská sada Smoby s velikonočním motivem je skvělý doplněk dětských kuchyněk a vaše dětičky zabaví na dlouhou dobu.

Pro kuchtíky

Hračky z přírody

Kvalitní dřevěné hračky potěší nejen děti, ale i rodiče. Jsou krásné, nadčasové a podporují správný vývin dětí. Většinou jsou vyrobeny z malých částí, díky kterým si naši nejmenší procvičují jemnou motoriku a hmatovou citlivost. Kvalitní dřevěnou hračkou určitě nic nezkazíte.

Dřevěný magnetický traktor se slepicí a vajíčky Janod

Dřevěný magnetický traktor se slepicí Janod

Dřevěný traktor s slepičkou a vajíčky má veselé jarní barvy a dokonale se hodí k Velikonocům. Každé vajíčko má ve spodní části odlišný tvar, kterému musí najít děťátko správné místo. Tato dřevěná hračka je na kolečkách a má také šňůrku na tahání, takže dětičkám může dělat společnost kdekoliv a kdykoliv. Dřevěné hračky Janod mají jemný povrch, neodštěpují se a splňují i ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy.

Dřevěná zatloukačka Baby Forest Janod kachnička s vajíčky

Dřevěná zatloukačka Baby Forest Janod

Dřevěná kačenka Janod s vajíčky je krásná a originální hračka pro děti od 12 do 36 měsíců. Kačenka má duté tělo s třemi otvory, do kterých děti zatloukají barevná vajíčka. Ty se vykutálejí ze spodní části kachničky. Zatloukací hračka slouží hlavně na rozvoj jemné dětské motoriky, pohybových dovedností a děti se také učí barvy a tvary.

Dřevěné hračky Janod

Jarní hry na zahradníky

Velikonoce je oslavou tradic a příchodu jara. Připravte na toto krásné období i svou zahradu. Dětičky vám s tím určitě s radostí pomohou. Potěšte své mrňousky malými konvičkami, lopatkami, kolečky a mnoha jinými hračkami. Při hře na zahradníky se vaši prckové budou cítit důležitě a naučí se starat o vlastní zahrádku.

Hry na zahradníka

Oslavte s dětmi Velikonoce a příchod jara krásnými hračkami, které zůstanou, i když velikonoční období skončí. A nezapomeňte, od 1. do 17. dubna ke všem nákupům nad 2000 Kč získáte plyšový polštářek zdarma. Přejeme vám Veselé velké nakupování!