Last minute vánoční dárky pro všechny děti

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
16. pro'19

Vánoce se blíží rekordní rychlostí a stejně rychle ubíhá i čas na nákup vánočních dárků. Nenechávejte tyto nákupy na poslední chvíli a dopřejte dětem ten pocit, když si pod vánočním stromkem rozbalují vytouženou hračku. Naši Medvídkové vám poradí, které dárky děti potěší nejvíce ze všeho.

Pro milovníky vaření

Vaří a peče se ve velkém nejen na Vánoce, ale i během celého roku, a to zejména v dětských kuchyňkách. Pokud máte doma malého kuchaře nebo kuchařku, pak je volba dárku více než jasná. Pod stromečkem nesmí chybět parádní kuchyňka s mnoha funkcemi a doplňky, díky kterým bude vaření, pečení a péče o hosty opravdu prvotřídní.

Kuchyňka s tekoucí vodou Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuchynka Tefal Evolutive Gourment

Prémiová kuchyňka Tefal Evolutive Gourment od renomovaného francouzského výrobce Smoby potěší všechny dětičky od 3 let. Ty si budou moci díky podstavcům hru v kuchyňce užívat dlouhá léta – kuchyňka totiž roste spolu s dětmi. Tato kuchyňka však nabízí mnohem více. Děti zabaví mnoha funkcemi, mezi nimiž nechybí efekt tekoucí vody, hrnec s magickým bubláním a elektronická mikrovlnka. Po vaření si děti mohou jídlo vychutnat v jídelním koutku, který sestává z pultu a pohodlných židlí KidChair.

Textilní nákupní vozík Tender Leaf Toys

Nákupný vozík Tender Leaf Toys

Příprava chutných jídel se neobejde bez nákupu. Na ten se děti vydají s krásným nákupním vozíkem s dřevěnou konstrukcí, která je doplněna o textilní tašku s nádherným designem. Velká červená kolečka dětem usnadní převoz nákupu přímo do kuchyňky, ale ve vozíku si budou s radostí převážet i své oblíbené hračky. Tento nákupní vozík s jedinečným britským designem je skvělým doplňkem nejen k dětským kuchyňkám, ale i k obchůdkům a děti si s ním zahrají na oblíbenou hru, kdy si vyměňují role prodavače a zákazníka.

Pro malé motoristy

Téměř každého malého chlapce (ale i dívky) fascinují rychlá auta, závody a vše, co k tomu patří. V naší nabídce najdete množství hraček z této kategorie od skvělých autodráh, přes malá autíčka až po parádní vozidla pro nejmenší.

Elektronický trenažér V8 Driver Smoby

Elektronický trenažér splní sen každému malému motoristovi, který se ještě nemůže posadit za volant, ale řízení auta ho velmi láká. S trenažérem V8 Driver od Smoby si vaše děti vyzkoušejí jízdu na vlastní kůži. Elektronický trenažér nabízí dětem simulátor závodů a díky smartphone aplikaci i množství různých tras. Samozřejmostí je funkční elektronický volant, pedály, podsvícený displej, množství zvukových a světelných efektů a pohodlné sedadlo, které zpříjemní každou vzrušující jízdu.

Bagr Maxi Power BIG se sedadlem

Bager BIG

Fascinují vaše dítě více pracovní stroje, než rychlá auta? Neváhejte a potěšte svého drobečka úžasným bagrem od německé značky BIG. S kvalitními gumovými koly je toto realisticky působící vozidlo vhodné i do interiéru, protože nepoškodí podlahu, nezanechává stopy a je tiché. Malé bagristy si určitě získá zejména funkční lžící, která se dá jednoduše ovládat. S touto jedinečnou hračkou v krásné žluté barvě se děti nejen zabaví, ale zároveň posilují svalstvo na nohou i na rukou a zlepšují si motorické dovednosti.

Pro malé rodiče

Hry na profese patří k typickým dětským hrám, které děti zabaví, ale i hodně naučí. Děti se přece učí napodobováním a díky těmto hračkám nemusí čekat na procvičení dovedností až do dospělosti. Imitováním světa dospělých se děti posouvají ve vývoji vpřed, učí se přebírat odpovědnost za své chování a rozvíjejí se i psychicky a emocionálně.

Jídelní židle a houpačka Violette Baby Nurse Smoby

Jedálenská stolička Baby Nurse Smoby

Každá panenka potřebuje komfort a péči, kterou jí mohou díky jídelní židli s houpačkou malé maminky poskytnout. Krásná jídelní židlička Violette Baby Nurse v odstínech růžové barvy je vhodná pro dvě panenky, díky čemuž si s ní zahrají rovnou dvě holčičky, ale i jedna, která vlastní panenky-dvojčata. Součástí židle jsou i dva talířky s lžičkami, takže krmení bude jednoduché. Židličková část lze navíc sundat z podstavce a rázem se promění na originální houpačku!!

Panenka Leonie Mon Grand Poupon Corolle

Bábika Leonie Corolle

Aby jídelní židle nezívala prázdnotou, potřebuje panenku! Při pohledu na panenku Leonie od francouzské značky Corolle se vaší holčičce okamžitě rozzáří obličej. Překrásná panenka Leonie má charakteristickou vanilkovou vůni, ale to není její jediná přednost. Dětičky od 2 let okouzlí i modrýma mrkacíma očima a krásným oblečením, které se dá vyměnit. Výjimečnost panenky spočívá v jedinečných rysech obličeje, ale také v množství příslušenství, se kterým bude péče o panenku vždy zábavou.

Nenechte nic náhodě a překvapte děti dárky, po kterých už dlouho touží. Objednejte je včas, vybírejte hračky, u kterých garantujeme dodání do Vánoc a naši Medvídkové udělají vše, co je v jejich silách, aby k vám dorazily právě včas!