Nejlepší vánoční dárky pro kluka

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
14. lis'16

Na hračkách, které si děti rozbalí pod stromečkem, si dávají rodiče obzvlášť záležet. Štědrý den je totiž nejmagičtějším dnem v roce, kdy se nejmenším plní všechny sny. Proto i dárečky musí být jedinečné. Pokud jste však zmateni z velkého vánočního výběru hraček pro kluky, poradíme vám, které na Štědrý večer zaručeně zabodují a vašemu drobečkovi vykouzlí úsměv na tváři.

Hračkárstvo MackoviaHračky.sk

Skvělý dárek, ještě lepší investice

Co však dětem darovat? Odstrkovadla, motocykly a tříkolky jsou obvykle velmi vděčnou hračkou a zároveň dobrou investicí, protože děťátku, případně i dalším sourozencům vydrží více let. Kvalitní modely obsahují odnímatelné části, které nejmenším usnadňují vození – po jejich odstranění zase vozidla bez problémů poslouží větším dětem, které mají lepší pohybové dovednosti i koordinaci.

Odrážedlo Medvěd 2v1 Smoby

Detské odrážadlo Smoby Medveď

Tuhle hračku si vaši kluci zamilují. A nejen kvůli tomu, že má podobu medvídka Pretty z pohádky Máša a medvěd. Odstrkovadlo totiž mohou používat i jako zábavné skákadlo, které je umístěno na zelené podložce připomínající opravdovou trávu s kytičkami. Při každém pohybu se zvířátko otáčí do stran v 45 stupňovém úhlu. Když medvídka sundáte z tyče, ze žlutých tlapek se stanou kolečka a hračka se změní na hezké odrážedlo.

Koupit odrážedlo

Tříkolka Spark Blue Touch Steering 4v1 smarTrike

Detská trojkolka smarTrike

Rodiče toto malé vozidlo ocení zejména proto, že je kombinací kočárku a tříkolky pro děti. S vaším pokladem poroste až do jeho 3 let. Díky pokročilé technologii lze tříkolku ovládat jemným dotykem a manévrovat s ní podobně jako s kočárkem.

Zabudovaný ochranný bezpečnostní pás ve tvaru písmena Y s měkkým polstrováním na ochranné ohrádce zajišťuje pohodlnou a bezpečnou jízdu. Když je děťátko větší, může tříkolku řídit samo, přičemž ji bez problémů zvládne i v ostřejších zatáčkách. Tlumič kol se zase postará o hladkou jízdu, sluneční clona ochrání vaše děťátko před nebezpečným UV zářením.

Koupit tříkolku

Dobře nastartované Vánoce

Hračky, které mají kola, u kluků jednoznačně vyhrávají, ať už jde o malá závodní autíčka nebo „velká“ auta na vození. Když obě možnosti spojíte do jednoho vánočního balíčku, postaráte se svému malému řidiči o pestré chvíle bez ohledu na to, zda je bude trávit venku nebo doma mezi čtyřmi stěnami.

Autodráha pro děti Mega Jump Vroom Planet Smoby

Autodráha pre deti Smoby

K top hračkám patří autodráhy, protože autíčka na nich jezdí rychle a vyžadují pohotové reflexy. Tato má navíc i světelné a zvukové efekty, které se spustí, když se maličké vozidlo dotkne cílové značky. V balení jsou dvě autíčka, která na ní mohou vyskakovat do velkých výšek. Autodráha je vysoká 67 cm, nejmenší chlapci u ní tedy mohou stát.

Koupit autodráhu

Traktor pro děti na šlapání Jim Loader BIG

Šliapací traktor pre deti BIG

Který kluk by nechtěl řídit velký stroj? Robustní zelený traktor s přívěsem, na který lze naložit náklad o hmotnosti až 25 kg, je k nerozeznání od toho skutečného. Ergonomicky tvarované sedadlo se může nastavit do 3 různých poloh, takže se přizpůsobí potřebám každého děťátka. Přední lžíce traktoru se může pohybovat nahoru a dolů, jakož i dopředu a dozadu. Součástí traktoru je i mechanický klakson, kterým děti oznamují svůj příjezd na staveniště.

Koupit traktor

Dárky pro fantazii nejmenších

Pokud nechcete kupovat jen typicky chlapecké hračky, můžete vyzkoušet něco jiného. Velké popularitě se těší dětské domky i hry na profese, které v dětech podněcují kreativitu a komunikační schopnosti, nezřídka je dokonce učí, jak reagovat v situacích, které přináší skutečný život. Mohou si vymýšlet příběhy a zápletky od výmyslu světa!

Pracovní dílna pro děti Black+Decker Smoby

Detská pracovná dielňa Smoby

Dětská dílna je úžasnou hračkou pro malé kutily od 3 let, kteří rádi vymýšlejí a tráví celé hodiny skládáním různých věcí. Dílnička obsahuje až 92 doplňků, mezi nimiž najdete 7 pracovních nástrojů, včetně kladiva, šroubováku, kleští, klíčů a pily, 20 šroubů, mechanickou vrtačku, ale i stavebnici auta, kterou lze skládat na různé způsoby. K hračce se dají zdarma stáhnout zábavné aplikace pro Android a iOS.

Koupit dětskou dílnu

Domeček pro děti My House Smoby

Domček pre deti Smoby

Díky originálnímu designu tato drobná stavba zazáří v dětském pokoji i v zahradě. Je dostatečně prostorná, aby si v ní pohodlně zahrálo i více dětiček. Domek se hodí pro děti od 2 let, ale užijí si ho i starší ratolesti. Stěny domku jsou zhotoveny tak, aby připomínaly cihly. Zajímavým detailem domku jsou zamykatelné dveře s klíčem. Děti se díky tomu při hře cítí jako dospělí, kteří před odchodem z domu zamknou dveře a vezmou si klíč s sebou.

Koupit dětský domek

Elektronický lékařský vozík pro děti Medical Smoby

Elektronický lekársky vozík Smoby

I lékařské prostředí je pro děti nesmírně fascinující. Tato hračka s tlakoměrem a sadou 16 doplňků potěší kluky od 3 let, kteří se rádi hrají na doktora. Součástí vozíku je i přístroj EKG, kterým malí lékaři měří pacientům tep. Mezi doplňky k vozíku najdete různé druhy lékařského náčiní, jako například fonendoskop, injekce, léky, nůžky, náplasti, ale i infuze na podání léků či kartičky na zaznamenávání zdravotního stavu ošetřovaných pacientů.

Koupit lékařský vozík