5 nejkrásnějších hraček pro kluky

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
09. lis'21

Čas Vánoc se neúprosně blíží a my v hračkářství Medvídkovéhračky moc dobře víme, co to znamená. Rodiče si opět začínají lámat hlavy nad tím, co děti pod stromečkem potěší nejvíc ze všeho. Naši tři Medvídkové jsou však i nyní o krok vpřed a mají pro vás tipy na krásné hračky pro kluky, které vám usnadní vánoční nákupy a dovolí vám strávit tak více času s rodinou.

Máte doma malého vášnivého závodníka? Nebo spíše kuchaře, který vám asistuje při každém vaření? Fascinují vašeho syna všechny velké pracovní stroje? Nezáleží na tom, jaká aktivita dokáže naplno zaujmout vaše dítě – u nás najdete perfektní vánoční dárek pro každé dítě a díky našim tipům bude toto hledání mnohem rychlejší a jednodušší. Inspirujte se našimi tipy na krásné hračky pro kluky a postarejte se o štědré a nezapomenutelné Vánoce. Protože ty jsou tady co nevidět.

Odrážedlo Bobby Car Neo BIG

Každý kluk už odmalička touží po vlastním autě a sní o dni, kdy se posadí za volant svého prvního vozidla. Odrážedlo Bobby Car Neo od německé značky BIG se tohoto úkolu zhostí opravdu dokonale. Dětské odrážedlo ve tvaru luxusního modrého autíčka vypadá velmi realisticky, což podtrhuje i funkční houkačka, přední maska s mřížkou chladiče a zadní odrazová světla. Samozřejmostí je pohodlné ergonomické sedátko, tichá kolečka a podložka pro koleno, kterou ocení zejména starší kluci, kteří budou s odrážedlem experimentovat a odrážet se na vozidle jako na koloběžce. O tom, proč jsou odrážedla nezbytná pro zdravý vývoj dětí se dočtete v tomto článku.

Hračky pre chlapcov odrážadlo

Elektronický trenažér V8 Driver Smoby

Zkušenější řidiče bez pochyb potěší elektronický trenažér V8 Driver z dílny oblíbené francouzské značky Smoby. Tento elektronický trenažér představuje skvělý simulátor závodního auta, díky kterému kluci okusí rychlost z jízdy v maximálním bezpečí a pohodlí domova. Trenažér V8 Driver Smoby je vybaven elektronickým volantem, mechanickými pedály, podsvíceným displejem a co je naprosto nejlepší – simuluje rychlou jízdu, nárazy, poruchy auta, couvání a malé řidiče potěší zvukovými a světelnými efekty. Ergonomická sedačka se dá nastavit do 3 poloh, takže dlouhé hodiny závodění budou nejen zábavné, ale také pohodlné.

Hračky pre chlapcov trenažér

Restaurace s kuchyňkou Food Corner Smoby

Není žádným tajemstvím, že muži jsou vynikající kuchaři a v kuchyni nejednou předčí i ženy. Láska k vaření začíná už v dětství a díky restauraci s kuchyňkou Food Corner od Smoby se váš syn naučí nejen vařit, ale také řídit restauraci. Restaurace s kuchyňkou Food Corner je skvělou volbou pro všechny děti, které se během přípravy jídla nepohnou z kuchyně a neustále se zajímají o to, jak to v kuchyni vypadá. Tato hračka je rozdělena na dvě části – kuchyňskou a restaurační, takže bez problémů umožňuje hru více dětí. Malí kuchaři a majitelé restaurace si v ní najdou až 29 doplňků a těšit se mohou také na dávkovač nápojů, objednávkový a platební terminál.

Hračky pre chlapcov kuchynka

Bagr Maxi Power BIG se sedadlem

Pro malé nadšence stavbařských prací existuje pouze jedna dokonalá hračka – bagr Maxi Power od BIG v krásném žlutém provedení, které pouze podtrhuje jeho autentickou podobu se skutečným bagrem. Dětské pracovní autíčko v podobě bagru má gumová kola, která nepoškrábou podlahu, a proto je bagr jako stvořený i do interiéru. Bagr má pohyblivou nakládací lžíci a při sezení se dítě může otáčet do všech směrů, přesně jako opravdový bagrista. Bagr děti využijí i jako odrážedlo, čímž se posiluje svalstvo na nohou a zlepšuje se fyzická kondice a hra s pohyblivou lžící zase přispívá k rozvoji logického myšlení a představivosti.

Hračky pre chlapcov bager

Lavice na kreslení Magic Desk Smoby

Podpořte kreativitu, fantazii, umělecké vlohy vašich dětí, ale také chuť k učení prostřednictvím hry. Malé malíře, ale i spisovatele a vášnivé žáky potěšíte pod stromečkem lavicí na kreslení Magic Desk od Smoby. Lavice Kresli a smaž v sobě skrývá originální tabuli, na kterou si děti mohou kreslit různé obrázky, procvičovat psaní čísel či abecedy. Hadříkem na utírání tabule děti své výtvory rychle smažou a mohou začít znovu. Součástí lavice je nejen hadřík, ale také smazatelná fixka a blok s obrázky, které mohou děti vybarvit nebo se jimi inspirovat během kreslení. Lavice nabízí až 4 úložné prostory, které se postarají o dokonalý pořádek po každé hře.

Čím jsme starší, tím více si uvědomujeme, že Vánoce vůbec nejsou o dárcích, ale zejména o přítomnosti těch nejbližších. Děti to však vnímají jinak a těší se na moment, kdy se rozběhnou k rozsvícenému vánočnímu stromku a najdou si tam vytoužené dárky. Už víte, co si vaše děti rozbalí na Vánoce letos?