Nadílka pod stromečkem pro holčičky

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
02. pro'17

Ježíšek nebo Santa Claus už pomalu ale jistě začínají balit dárky. Pokud již i vaše malé princezničky napsaly dopisy s vánočními přáními, nezapomeňte Ježíškovi trochu pomoci. A pokud holčičky nevědí naprosto přesně, co chtějí, my vám pomůžeme s výběrem. Když uvidíte usmáté dětské tvářičky, budete vědět, že jsme vám poradili správně.

Děti si Vánoce neumí představit bez dárků, i když pro rodiče to až tak podstatné není. Rozbalování dárků, či spíše trhání papíru, pod rozsvíceným vánočním stromkem, v pozadí je slyšet koledy nebo vánoční pohádku ... Všichni rodiče chtějí své dětičky potěšit a my přesně víme, jakými dárky z kategorie pro holčičky potěšíte své dcerky.

Pro pomocnice v kuchyni

Máte v kuchyni pokaždé malou pomocnici? Potěšte ji vlastní kuchyňkou, ve které bude sama sobě šéfkou. Dětská kuchyňka Tefal Studio XL Bubble Smoby je elektronická a má až 34 doplňků, díky kterým se bude vaše malá princezna cítit jako šéfkuchařka. Kuchyňka má dokonalé vybavení a nechybí ji ani lednička, trouba na pečení, kávovar či dokonce dávkovač ledu s realistickými zvuky. Každá šikovná holčička od 3 let v ní dokáže navařit a upéct dobroty od výmyslu světa.

Kuchyňka Tefal Smoby

Kuchyňka jako dárek

Pro budoucí paní učitelky

Chybí vaší usilovné předškolačce či školačce učení i během vánočních prázdnin? Dřevěná školní tabule Graffiti Splash je pro ni tím správným dárkem. Magnetická tabule od francouzského výrobce dřevěných hraček Janod je výškově nastavitelná a vhodná pro holčičky od 3 do 8 let. Tabule má dvě strany – na jednu z nich se dá psát křídou, na druhou fixkami, které se dají setřít houbou. S touto tabulí si dívky mohou zahrát na paní učitelky, ale i na žákyně, které na tabuli počítají příklady. Tabule je skvělým dárkem, díky kterému se rozvíjí dětská fantazie a podněcuje se kreativita.

Magnetická tabule Janod

Tabule jako dárek

Pro vášnivé kuchařky

Miluje vaše dcerka více růžovou nebo vaření? S dřevěnou dětskou kuchyňkou Cote Janod si nebude muset vybírat. Kuchyňka v jemné růžové barvě potěší všechny holčičky od 3 let a pomůže jim splnit si sen o vlastní kuchyni. Roztomilé malé hrnce, vařečka, obracečka a chňapka nesmí chybět v žádné kuchyni, a proto jsou i součástí této. V této kuchyňce se holčičky budou cítit dospěle a naučí se mnoho věcí, které mohou později zužitkovat.

Detská kuchyňka Cote Janod

Dřevěná kuchyňka jako dárek

Na vánoční pečení

Pomáhá vám dcerka vykrajovat sladké vánoční perníčky? Sada doplňků do kuchyně Janod musí vaše malá pekařka mít. Sada obsahuje až 14 silikonových a dřevěných doplňků, z toho 9 formiček na malé koláčky a 2 na velké. Sada pro holčičky od 3 let přinese malým pekařkám spoustu zábavy, kterou nakazí i rodiče. Hned po rozbalení dárku vás budou tahat za ruku a prostě budete muset dopéct další dávku koláčků.

Kuchyňská sada Janod

Kuchyňská sada jako dárek

Pro pohodlí panenek

Má vaše dcerka tak jako každé správná holčička panenku? Určitě sami víte, že nosit děťátko stále na rukou je náročné, proto si i vaše malá princezna zaslouží pořádný kočárek pro panenku. Dřevěný kočárek pro panenky Mademoiselle Janod je v krásné růžové barvě je jako stvořený pro děti od 18 měsíců, které již samostatně chodí a mohou si svou panenku vzít kamkoliv s sebou. Díky této hračce se přizpůsobují světu dospělých, hrají si na maminky a starají se o své miminko.

Kočárek pro panenky Janod

Kočárek jako dárek

Vidět pod stromečkem pořádnou nadílku dárků rozzáří dětská očka a přinese radost i rodičům. Hračky pro holčičky jsou opravdu různorodé, takže určitě máte z čeho vybírat. Tak co si vaše malá princezna najde letos pod stromečkem?

Dárky pro holčičky