Nejprodávanější tříkolky na světě - skvělý tip na Vánoce

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
07. pro'15

Milí rodiče, pokud stále přemýšlíte nad vánočním dárkem pro vašeho prcka, máme pro vás skvělý tip. Tříkolka SmarTrike je vhodná pro chlapce i dívku, disponuje množstvím funkcí a za její kvalitou stojí celá řada ocenění. Vyberte si tříkolku ze široké nabídky této značky a získáte pro děti dárek, na kterém se budou vozit celé roky!

Ideální dárek pod stromeček

Tříkolka je perfektní dárek pod stromeček. Jde o větší hračku a už samotná velká krabice pod vánočním stromečkem rozzáří v dětských očkách jiskřičky zvědavosti. Tříkolky smarTrike jsou navrženy tak, aby se v nich dítě mohlo vozit podobně jako v otevřeném kočárku. Díky měkké textilní vložce nesedí dítě přímo na studeném plastu, a tak se může vozit na tříkolce ještě velmi pozdě na podzim a velmi brzy na jaře. Jelikož tříkolky SmarTrike mají množství bezpečnostních prvků, mnohé z nich jsou určeny již pro miminka od 6 měsíců, takže pokud miminko dostane na Vánoce tříkolku, na jaře se už v ní může vesele vozit.

Tříkolka smartTrike růžová Zoo Butterfly

Růžová tříkolka pro holčičku od 10 měsíců, 3 variace v jednom. Tříkolka pro děti má opěrku na hlavu, kterou dítě využije v prvních měsících ježdění. Tříkolka smarTrike Zoo Butterfly má krásné hravé a veselé provedení v růžovo-fialové barvě.  Najdete ji v kategorii tříkolky od 10 měsíců pod kódem 1570200.

Trojkolka zoo butterfly

Tříkolka smartTrike modro-červená Star Blue TouchSteering

Nová tříkolka pro kluky i holky s ultralehkým ovládáním a nákupním vakem. Dětská tříkolka smarTrike Star Blue TouchSteering je nová unikátní tříkolka 4v1 pro děti od 10 měsíců, která roste s vaším dítětem až do 3 let. Nemusíte kupovat novou. Jemným pohybem dokáže rodič manévrovat s tříkolkou smarTrike Star Blue TouchSteering. Zabudovaný ochranný bezpečnostní pás ve tvaru písmene Y s měkkým polstrováním na ochranné ohrádce zajišťují pohodlnou a bezpečnou jízdu. Najdete ji v nabídce kategorie Tříkolky od 10 měsíců pod kódem 6752502.


Trojkolka Star Bblue touch steering

Pro kluky i pro holky

Většina tříkolek SmarTrike je v unisex provedení, jsou tedy vhodné pro chlapce i dívku. Pokud zakoupíte tříkolku svému prvnímu potomkovi, a je to například kluk, bez problémů v ní později můžete vozit holčičku. Samozřejmě, v nabídce jsou i čistě "chlapecké" či "dívčí" variace.

Tříkolka smarTrike černo-bílá Spirit Touch Steering

Unisex tříkolka pro holky i kluky v bílo-černém provedení, vhodná již od 10 měsíců. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality. Technologie Touch Steering umožňuje extra snadné manévrování iv ostrých zatáčkách a hladkou jízdu díky zabudované suspenzi kol, které se otáčejí o 360 stupňů. Najdete ji v nabídce kategorie Tříkolky od 10 měsíců pod kódem 6753400.

Kvalita a bezpečnost na prvním místě

Tříkolky SmarTrike vás překvapí prvotřídním provedením a kvalitním zpracováním detailů. Gumové kolečka nehrkocají, dobře se vyrovnají s nerovností povrchu a absorbují kamínky na cestě. Jednoduché ovládání pomocí řídící rodičovské ručky vám zajistí, že máte jízdu vždy pod kontrolou. Všechna přídavná zařízení tříkolky mají patentované uchycení a případě potřeby je jednoduše složíte bez použití nástrojů. Materiály jakož i zpracování tříkolek podléhá přísným bezpečnostním normám. Každý rok získává značka řadu ocenění, které jsou zárukou špičkové kvality výrobků.

Tříkolka smarTrike zeleno-modrá tříkolka Safari Medvěd Touch Steering

Levná tříkolka v poměrné kvalitě se stříškou a s motivem medvídka, vhodná již od 10 měsíců. Řídítka dětské tříkolky jsou výškově nastavitelné a obsahují praktickou pojistku, pomocí které rodič ovládá směr jízdy tříkolky. Díky nové pokročilé technologii, kterou ocení hlavně rodiče, je dětská tříkolka plně ovladatelná jen jemným dotykem. Dětská tříkolka mimo jiné obsahuje i užitečnou ochranu před sluncem, která se dá pohodlně odebrat. Slunečník tříkolky pro děti je výškově nastavitelný. Najdete ji v nabídce kategorie Tříkolky od 10 měsíců pod kódem 1450900.

 Detská trojkolka Safari

Proč značka smarTrike

Za značkou smarTrike stojí roky vývoje a inovací, které dostaly tohoto výrobce na první příčku mezi producenty tříkolek. Na trhu jsou tříkolky SmarTrike již více než desetiletí a prodávají se téměř v 80 zemích světa. S milionem prodaných tříkolek ročně si právem zasluhují titul nejprodávanější značky v oboru. Statisticky se každých 20 sekund někde na světě prodá tříkolka smarTrike. Značka lety nepolevuje ve vývoji a s každým novým modelem nabízí inovativní řešení, které zvyšují požitek z jízdy.

Věříme, že jste vás inspirovali a také s naší pomocí připravíte svým dětičkám ty nejkrásnější Vánoce, jaké kdy zažili.

Tým Medvidkovehracky.cz

Podívejte se, jak jednoduše se manipuluje s tříkolkami SmarTrike, pokud se vám video líbí, sdílejte.