Tipy na dárky pro chlapce

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
26. lis'15

Milí rodiče, Vánoce už doslova začínají dýchat zpoza dveří, a proto je nejvyšší čas zajistit dárky pro vaše ratolesti. Minule jsme vám přinesli přehled nejprodávanějších hraček pro dívky, dnes jsme připravili hračky pro chlapce. Inspirujte se našimi nejprodávanějšími hračkami pro vašich malých zbojníků a připravte jim pohádkové Vánoce, na které budou celý život vzpomínat.

Hračky pro kluky do 1 roku

Pro miminka, které slaví Vánoce poprvé jsou skvělé hračky na mazlení značky Kaloo. Tyto hračky mají o něco vyšší cenu, než napodobeniny v supermarketech. Jejich cena však odpovídá za kvalitu. Hračky Kaloo pocházejí z Francie a jsou velmi přísně testovány, nenajdete v jejich složení žádné škodliviny, ať už v samotném materiálu nebo v barvách. Hračky na mazlení Kaloo jsou zdravotně naprosto bezpečné, a proto je směle nabízíme pro ty nejmenší dětičky.

Pokud ještě nemáte kolotoč nad postýlku, je to fantastický dárek pod Vánoční stromeček. Klidná melodie a pomalé pohyby kolotoče děťátko zklidňují a uspávají. Pro rozvoj jemné i hrubé motoriky, logiky a koordinace jsou zase fantastickými hračkami didaktické hračky. Oblíbené jsou plastové hračky výrobce Smoby, který stejně jako Kaloo dbá na přísné testy a normy při výrobě hraček. Nová značka na našich stránkách Janod - nabízí tradiční dřevěné rozvojové hračky, které vás osloví kvalitními provedením a tradičním vzhledem.

Hračky pro nejmenší

Hračky pro nejmenší

Velká hračka, pro toho, kdo poslouchal

Pokud máte více dětí, nebo opravdu hodného drobečka, trvalo nejžádanějšími hračkami jsou dětské kuchyňky. Kuchyňku pro děti najdete už i v chlapeckých barvách, i když už dávno jde o unisex hračku. Vždyť děti rádi pomáhají v kuchyni bez ohledu na to, zda nosí kalhoty nebo sukni. Nejslavnější šéfkuchaři jsou muži, a proto je kuchyňka i pro chlapce.

Pro malé závodníky máme fantastické autíčka s parkovacími domy a závodními dráhami. Některé autodráhy jsou současně skládačkami, které procvičí jemnou motoriku a logické myšlení mládenců. Autíčka a příslušenství k mini nesmí chybět v pokoji žádného malého šoféra.

Kuchynka a autíčka pro kluky

Pro malé mistry

Fenomén imitování je jedním z prvních dětských her a dokáže děti "držet" velmi dlouho. Dětská dílna je ideální dárek pod vánoční stromeček pro malé mistry již od 2 let. V nabídce jsou moderní plastové pracovní dílny ale i špičkové dřevěné dílny, které se budou dědit po další generace.

Pokud vám nestačí základní výbava pracovního stolku, můžete svému malému mistrovi dokoupit další pracovní nástroje jako mechanická vrtačka na baterky, motorová pila či elektronická sbíječka. Všechny hračky jsou detailně propracované a vypadají, jako skutečné pracovní nástroje. Jsou to i výborné dárky "na pokračování", kdy můžete rozšiřovat pracovní dílnu vašeho chlapečka při každém svátku.

Dílne pre kluky

Dětská dílna a nástroje

Sportem ke zdraví

Ani v zimě není čas na zahálku a posedávání před televizorem. Zatímco jsou suché chodníky, brávajte svého synka na jízdu na odrážedle či tříkolce. Díky mrazu a sněhu se nabízejí jedinečné možnosti bruslení a sáňkování, které lze zažít jen v zimě. Ještě stále je možnost využít hřiště na fotbal či jiné hry.

Když je však venku opravdu ošklivě, příliš mrzne nebo jednoduše po práci už nestihnete jít v dítětem ven, protože je včas tma, můžete se mu věnovat při společenských hrách. Konec - konců, právě společenské hry spojují rodinu a dávají dítěti pocit výjimečnosti tím, že si iv plném harmonogramu najdete čas, abyste se mu věnovali. Vedle klasických hrách je velmi oblíbený stolní fotbal, který nabízíme v "domácí verzi". Dětský stolní fotbal je hračka, která neomrzí a vaše potomstvo se na ní bude hrávat celá dlouhá léta.

Doufáme, že jsme vás inspirovali našimi top hračkami a vybrali jste si ty správné dárky pro chlapce pod stromeček.

Přejeme krásné a radostné Vánoce!

Tým Medvidkovehracky.cz