8 tipů na dárky pro miminko

  Kategorie: Tipy na hračky,
6 min.
09. pro'21

Miminko je samo o sobě tím nejkrásnějším dárkem, uzlíčkem štěstí, radosti a lásky. Rodičům od základů změní celý život, a přestože vám budou říkat, že ten největší dar už jste dostali, přece se najde pár věcí, které se hodí nejen vám, ale i miminku. Nevíte, co darovat těm nejmenším dětem? Naše tipy na dárky pro miminko zajisté oceníte.

Čím obdařit nejmenší dětičky, které zajímá v první řadě přítomnost a péče rodičů? Vybrat dárek pro miminko není vůbec jednoduché, ale také to není nemožné. Při výběru myslete nejen na potřeby děťátka, ale také na rodiče a na to, které hračky jim mohou usnadnit rodičovství. Bude to panenka, ke které se může miminko kdykoli přitulit? Nebo kolotoč nad postýlku, který díky jemným zvukovým a světelným efektům pomůže uspat miminko? Díky našim tipům na dárky pro miminka nebudete tápat ve tmě a potěšíte děťátko i rodiče hračkou, kterou ocení celá rodinka.

Panenka svítící ve tmě Corolle

Měkoučká panenka, která svítí ve tmě, přinese každému miminku sladké a ničím nerušené sny. Rozkošná panenka připomíná na první pohled plyšovou hračku, a to právě díky příjemným, měkkým materiálům a také barevnému provedení. Velkým bonusem je jemná vanilková vůně, která uklidňuje a zapomínat není třeba ani na zmiňovaný materiál, který je jako stvořený k přitulení se během spánku a objímání. Překrásná panenka Babipouce s modrýma očima a našpulenou pusou se od prvního momentu stane nerozlučnou kamarádkou každého miminka, a i v dospělosti budou děti vzpomínat na svou první panenku Corolle, se kterou se vždy cítily bezpečně.

Bábika svietiaca v tme

Kolotoč nad postýlku Star Cotoons Smoby

Nad každou dětskou postýlkou se musí točit zajímavý kolotoč, který pomůže miminku rychleji usnout, ale zároveň ho zaujme a zabaví i hned po probuzení. Kolotoč nad postýlku Star Cotoons 2v1 značky Smoby vydává zvukové a světelné efekty, hraje 4 různé melodie a na stěny a strop promítá krásné květinky a hvězdičky. Tlumené světlo mění barvu, čímž se také stimulují smysly miminka a pozornost děťátka upoutají i pestrobarevné sovičky, které se točí nad postýlkou. Kolotoč se svými funkcemi zažene obavy ze tmy, které miminka často pociťují a postará se o sladký spánek a krásné probuzení. Výhodou kolotoče je odnímatelná květinka, kterou můžete starším dětem položit na noční stolek.

Kolotoč nad postieľku

Chodítko s didaktickým kufříkem Trott Cotoons Smoby

První samostatné kroky dětí jsou velkou událostí pro celou rodinu, ale dětem chvíli trvá, než je chůze stabilní a více sebevědomá. Pevné kroky a minimum pádů dětem zajistí chodítko Trott Cotoons 2v1 od Smoby, které ovšem není jen obyčejným chodítkem. Součástí chodítka je totiž didaktický kufřík s 8 funkcemi, který je odnímatelný a děti si s ním mohou samostatně hrát. Didaktický panel obsahuje řadu her, které pomáhají s vývojem dětí na více úrovních. Chodítko je opravdu multifunkční pomůckou a zároveň hračkou, která potěší všechny děti od jednoho roku.

Chodítko pre bábätká Cotoons

Sedátko do vany Žába Baby Bath Time Cotoons Smoby

Hygiena miminka je nesmírně důležitá, ale rodičům někdy způsobuje pořádné vrásky na čele. O pohodovou koupel bez křiku, pláče a povodně v koupelně se postará sedátko do vany Žába z edice Cotoons od Smoby. Praktické sedátko do vany s interaktivním stolkem během koupání odvede pozornost dětí od hygieny. Než se rodiče budou věnovat mytí děťátka, mrňous si zahraje se zajímavými hračkami a v jejich společnosti si postupem času zvykne na vodu a rutinu večerní hygieny. Sedátko v pestrých barvách je díky přísavkám stabilní a je také ergonomicky tvarované, takže je velmi pohodlné.

Sedátko do vane Cotoons

Audio rekordér Kidcorder Smoby

Hledáte originální hračku, která bude děti těšit dlouhá léta? Audio rekordér Kidcorder od Smoby je unikátní hračka určená pro dětičky od 12 měsíců až do 10 let. Do audio rekordéru můžete nejmenším dětem nahrát hlas, ukolébavku nebo jinou zvukovou nahrávku, kterou si může děťátko kdykoli a kdekoli poslechnout. Záznamník dokáže uložit až 9 zvukových stop s maximální délkou 5 minut, které si děti pomocí 9 barevných tlačítek kdykoli vyslechnou. Kidcorder od Smoby má vícero využití a můžete jej používat k uspávání, vyprávění příběhů, ale i učení a trénování paměti dětí.

Audio rekordér pre bábätká Smoby

Panenka Bébé Calin Maria Corolle's Flowers Corolle

Výjimečná panenka Bébé Calin Maria z dílny francouzské značky Corolle je ta nejkrásnější panenka pod sluncem, která si okamžitě získá srdce každého děťátka. Panenka vysoká 30 cm je oblečená v měkoučkém růžovém pyžamu a její tělíčko je příjemné na dotek a přitulení i díky měkkým fazolkám. Panenka Maria má jedinečné, asymetrické rysy obličeje a mrkací oči, které se zavřou vždy, když děťátko uloží panenku do postýlky. Panenka má laskavý výraz tváře a díky prvotřídnímu provedení vypadá jako živá, což ještě více posílí pouto panenky a děťátka.

Bábika Corolle pre bábätká

Didaktický stůl Activity Table Cotoons Smoby

Didaktické hračky jsou skvělým spojením zábavy a učení a stůl Activity Table Cotoons od Smoby není výjimkou. Barevný didaktický stůl je nadupaný aktivitami, které děti okamžitě zaujmou a udrží si jejich pozornost po velmi dlouhou dobu. Stolek stojící na čtyřech stabilních nohách pomůže hravou formou rozvíjet kognitivní i motorické schopnosti dětí již od 12 měsíců. Jeho součástí jsou oblíbené vkládačky, provlékání kroužků, tobogan s míčkem, vystřelovací katapult a otáčecí zrcátko. Nechybí ani zvukové a světelné efekty, které ještě více umocní zážitek ze hry.

Didaktický stôl pre deti

Křeslo s hracím stolkem Cotoons Smoby

Pohodlí a zábava – co víc dětem je třeba ke štěstí? Křeslo s hracím stolkem Cotoons od Smoby splňuje oba požadavky na výbornou. Pohodlné nafukovací křeslo poskytuje malým dětem dostatečnou oporu během sezení a hry, přičemž o vysokou opěrku si mohou opřít hlavičku a ruce mohou odpočívat na loketních opěrkách. Textilní potah na křesle zabrání klouzání, no a o zábavu se postará hrací stolek s elektronickými funkcemi. Různé hračky na stolku budou děti mačkat a otáčet, a to vše v doprovodu veselých zvuků a světýlek.

Nafukovacie kreslo Smoby

Při výběru vhodného dárku pro miminko mějte na paměti několik věcí – dbejte na to, aby byl dárek vhodný věku děťátka, praktický a také jedinečný. Přesně takové jsou naše tipy na hračky, které děti potěší nejen při prvním pohledu na ně, ale i později, když si s nimi budou opakovaně hrát, usínat a probouzet si s nimi.