Srpen plný dárků! Který poputuje k vám?

  Kategorie: Akce a slevy,
5 min.
01. srp'19

Příchod srpna je pro mnohé děti smutný, protože znamená jedno – do konce prázdnin zbývá už jen měsíc. Na smutek však v srpnu nezůstane ani minutka času! Naši pilní Medvídci si pro vás totiž připravili množství dárků, které zaženou smutek, ale i myšlenky na blížící se školní rok. Přivítejte spolu s námi srpen plný dárků!

Musíme přiznat, že naši tři Medvídci si tentokrát zaslouží pořádnou pochvalu! Rozhodli se, že v srpnu vás pořádně odmění a budou jen rozdávat a rozdávat. A protože velmi dobře vědí, že ne všechny děti baví jedno a totéž, přizpůsobili tomu i srpnové dárky. Pojďte se spolu s námi podívat na to, co vám Oli, Mila a Bruno v srpnu přibalí k objednávkám!

Blog more beztextu

Bazének, batoh či plachetnice?

Představte si, že do kanceláře vám vběhnou tři Medvídci, kteří se okamžitě začnou překřikovat. „Budeme rozdávat batohy! Ty se jim před začátkem školy hodí!", křičela praktická Mila a mávala nám před nosem batohem smarTrike.

Do toho však vykřikoval i Bruno, rovněž se svým dárkem: „Ne! Budeme jim k objednávkám přibalovat bazénky! Jsou přece ještě prázdniny a děti se chtějí koupat!" A hned se také pustil do nafukování bazénu.

No a nezapřel se ani Oli, který vždy snil o tom, že jednoho dne procestuje celý svět. „V srpnu budou dárky plachetnice a hotovo!", snažil se prosadit své prostřední Medvídek a ani jsme se nenadáli, plachetnice AquaPlay už plavaly v umyvadle.

Nebudeme vám lhát, ze tří hlučných Medvídků nás pořádně rozbolela hlava a v kanceláři zavládl totální chaos. Nakonec se nám je však zázrakem podařilo utišit a přislíbili jsme jim, že od 1. 8. do 31. 8. budeme rozdávat všechny dárky, které vybrali. Za úkol jsme jim však dali vymyslet pravidla a přidali jsme vlastní podmínku – dárky se nebudou dát kombinovat. Chceme přece, aby zbylo na všechny děti. S tím Medvídci souhlasili a odebrali se do skladu sepisovat pravidla. My jsme si zatím řekli, že vám představíme dárky.

Plachetnice AquaPlay k nákupu nad 500 Kč

Plachetnice cz blog

Podařilo se vám v našem e-shopu během srpna nakoupit za minimálně 500 Kč? Máme pro vás dobrou zprávu! Jako dárek vám k nákupu přibalíme jednu ze tří plachetnic AquaPlay Regatta. Tyto lodičky v krásných pestrých barvách jsou vyrobeny z recyklovatelného plastu a dětem přinesou mnoho zábavy nejen v létě, ale i na podzim či v zimě. Z vodních drah AquaPlay je vaši malí námořníci mohou přestěhovat do van, kde jim budou dělat společnost během každé koupele. Nakupte u nás od 1. 8. do 31. 8. 2019 nad 500 Kč a plachetnice AquaPlay je vaše!

Batoh smarTrike jako dárek k tříkolce

Batoh cz blog

Pro malé výletníky jsme si zase připravili jiný dárek – ke všem tříkolkám smarTrike, které si u nás zakoupíte v srpnu, od nás dostanete praktický a stylový batoh smarTrike vhodný do práce, do školy, ale i na výlety. Batoh smarTrike je velmi lehký a kromě hlavního úložného prostoru na zip jistě oceníte i menší kapsičku nacházející se vpředu. Díky batohu budete mít volné ruce, kterými se můžete naplno věnovat svým ratolestem.

Bazének pro děti k domečkům Smoby

Domcek bazen titulka cz

Postav dům, zasaď strom a... nafoukni bazén! Takto nějak si svůj dárek představoval Bruno. Podle něj totiž ke každému pořádnému domečku Smoby patří i bazének. Všem, kteří své děti během srpna potěší libovolným domečkem Smoby, přibalíme zdarma bazén Mondo s pohádkovým motivem. Na výběr budete mít ze dvou bazénků – potěší vaše děti více růžový bazén s motivem oblíbené Hello Kitty nebo červeno-žlutý bazén s legendární pohádkou Auta? Do poznámky nezapomeňte uvést, o který bazének máte zájem.

Medvídci a jejich podmínky

Mysleli jsme si, že Medvídci zapomněli na psaní podmínek, ale mýlili jsme se. Po čase se k nám všichni tři vrátili i s papírem v ruce. Byly na něm tyto podmínky:

  • Dárky není možné kombinovat, to znamená jedna objednávka = jeden dárek.
  • Pokud bude ve vašem nákupním košíku domeček Smoby, přibalíme vám bazének, ne lodičky.
  • Pokud si zakoupíte tříkolku smarTrike, dostanete batoh, avšak ne lodičky, přestože je vaše objednávka nad 500 Kč.
  • Pokud si objednáte domeček Smoby i tříkolku smarTrike, dostanete od nás batoh, ne bazének.

Celý srpen se v našem e-shopu nese ve znamení dárků a vy jste jeho součástí! Potěšte své děti krásnými hračkami, ke kterým vám naši pilní Medvídci s radostí přibalí krásný dárek. Už víte, který poputuje k vám domů?

Pusťte se do nákupů!