Vyhrajte dětský domeček Smoby za jeden nákup v březnu

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
01. bře'17

Březen s sebou přináší teplé sluneční paprsky a krásné počasí, které děti vytáhne na zahradu. Soutěžte s námi o dětský domeček Smoby dle vlastního výběru a dopřejte vašim nejmenším ještě krásnější a úžasnější zážitky z jarních her.

Soutěž o domeček

Nakupujte a vyhrajte

Během celého března s námi můžete soutěžit o dětský domeček Pretty Nature Smoby nebo Pretty Blue Smoby. Je jen na vás, který domek v hodnotě více než 4000 Kč si v případě výhry vyberete. Tyto dětské domky s kuchyňkou jsou jako stvořené pro dlouhé hry více dětí. Díky kvalitnímu materiálu a UV filtru je můžete mít během teplých měsíců na zahradě a nemusíte se bát vybledlých barev či zničených plastů.

Dětský domeček Pretty Blue Smoby

Jak se zapojit do soutěže?

  1. Nakupte na našem eshopu během března hračky v hodnotě minimálně 2500 Kč.
  2. Do poznámky při objednávce zadejte "SOUTĚŽ".

Domeček dle vlastního výběru vyhraje ten šťastlivec, který splní tyto dvě podmínky. Do slosování se můžete zapojit během celého března a již 1. 4. 2017 soutěž vyhodnotíme a vybereme šťastného výherce. Držíme vám palce!

Proč právě Smoby?

  • renomovaný francouzský výrobce,
  • záruka kvality a špičkové provedení,
  • originální francouzský design,
  • kvalitní materiály, které zaručí dětem bezpečnou hru,
  • UV filtr, díky kterému barvy na hračkách nevyblednou,
  • každá hračka je výhodnou investicí do budoucnosti,
  • množství doplňků nejen u dětských domků,
  • hračky mají certifikáty kvality a splňují nejpřísnější evropské normy.

Oblíbené Smoby outdoor hračky

Vaše děti ještě nemají hračky na zahradu? Kupte jim některý z oblíbených outdoor produktů na našem eshopu a uvidíte, že si budou dovádění na skluzavce, prolézačce či jízdu na tříkolce užívat na maximum.

Dětská skluzavka U'Turn Smoby

Skluzavka pro deti U´Turn

Dětská skluzavka Toboggan U'Turn je jedinečná skluzavka pro děti s celkovou délkou plochy smyku až 3,8 metru. Je to nejdelší skluzavka v naší nabídce, díky které mají děti pocit dobrodružství a vzrušení. Výška skluzavky je 190 cm a její délka je 264 cm. Plocha na klouzání je ergonomicky tvarovaná, takže skotačení na skluzavce bude nejen zábavné, ale i pohodlné.

Skluzavky pro děti

Dětská prolézačka Multi-Activity Tower Smoby

Prolézačka pro děti Activity Tower

Dětská prolézačka Multi-Activity Tower je dobrodružná sportovní věž se skluzavkou, žebříkem, stěnou na lezení a tyčí na šplhání. Dětská prolézačka je vyrobena s dvojitou stěnou, což zajišťuje pevnou a stabilní stavbu. Část na klouzání má délku 150 cm. Tyč na šplhání je vysoká 170 cm a připomíná skutečnou hasičskou tyč. Tato zajímavá a praktická dětská prolézačka nabízí velmi mnoho možností pohybové aktivity a dovádění na prolézačce.

Dětské prolézačky

Tříkolka Baby Driver Smoby

Tříkolka pro děti modrá Smoby

Dětská tříkolka Baby Driver je jedna z nejmodernějších a nejpropracovanějších tříkolek na současném trhu. Tříkolka má výraznou modrou barvu v kombinaci s šedou a černou. Tříkolka pro děti má ergonomicky tvarovaný sedák, proto se děťátko ani během dlouhé jízdy neunaví. Díky nastavitelnému sedadlu, řídítkům a odpojitelným částem tříkolka roste spolu s dítětem.

Tříkolky pro děti

Tyto, ale i mnohé jiné skvělé hračky najdete na našem eshopu, kde se můžete během celého března zapojit do soutěže o krásný domeček Smoby. Tak už víte, čím potěšíte své děti?