Medvídkové odměňují vaši věrnost - vracíme vám 600 Kč za nákup!

5 min.
01. čec'18

S příchodem nového měsíce si pro vás, naše zákazníky, Medvídkové připravili další skvělou akci, tentokrát velmi speciální! Během celého měsíce července od nás můžete za nákup získat slevové poukázky v hodnotě 600 Kč. Jdete do toho s námi?

V červenci budeme odměňovat vaši věrnost! Stačí, když od 1.7. do 31.7. využijete naši speciální akci na vybrané hračky na zahradu Smoby a čeká vás milé překvapení - při koupi jedné ze 7 kvalitních hraček Smoby nyní získáte poukázku v hodnotě 600 Kč na další nákup. Tu můžete při vaší další objednávce, pokud nakoupíte hračky v minimální hodnotě 3 500 Kč. Poukázka, kterou vám Medvídkové darují za nákup jedné ze 7 hraček Smoby, je platná až do konce srpna, tedy do 31.8.

Blog vouchery cz (1)

Speciální odměňovací akce

Renomovaného francouzského výrobce Smoby již důvěrně znají všichni pravidelní zákazníci a velmi dobře vědí, že takové krásné a kvalitní hračky byste hledali stěží. Téměř stoletá historie těchto hraček svědčí o tom, že hračky Smoby se těší oblibě po celém světě a milují jejich nejen děti, ale i rodiče. Vaši prckové se během července budou moci těšit z těch nejlepších domků a hraček na zahradu, jaké si jen umíte představit.

Dětský domeček na pilířích Pilings House

Domcek pillings smoby

Domeček pro děti Pilings House je jedinečný domek na zahradu, který jinde jen tak snadno nenajdete. Stojí totiž na pilířích a vychází se z něj skluzavkou! Dětský domeček Pilings House tak poskytuje dětem prostor k odpočinku nejen v samotném domku, ale i pod ním. Domek je natolik prostorný, že se v něm bez problémů zahraje i několik dětiček. Ty budou nadšené nejen z dlouhé skluzavky a schůdků, ale i ze zasouvatelných okenic a otevíracích dvířek. Léto v tomto domku bude jednoduše léto snů!

Dětská prolézačka Multi-Activity Tower

Plezalo activity tower

Dětská prolézačka Mutli-Activity Tower předčí jakoukoli prolézačku v dětském parku nebo na hřišti! Je totiž opravdu multifunkční a děti jen tak lehce nepřestane bavit. Prolézačka sestává z tyče na šplhání, skluzavky, schůdků a lezecké stěny a rovněž poskytuje úkryt pod její stabilní konstrukcí. Prolézačka Multi-Activity Tower je sestavena tak, aby se na ní mohlo současně hrát několik dětí, a to v maximálním bezpečí.

Dětská houpačka Portique Plus

Gugalnica portique plus smoby

Houpačky patří k dětství stejně jako prolézačky či dětské domečky. Dětská houpačka Portique Plus od Smoby se stabilní kovovou konstrukcí je vhodná již pro dětičky od 12 měsíců, ale i ty starší si na ní užijí kopec zábavy. Sedačka houpačky je ergonomicky tvarovaná, takže dětem nehrozí během houpání žádné nepohodlí. Houpačka Smoby je vysoká až 180 cm, díky čemuž si děti let do oblak užijí naplno.

Dětský domeček Jura Lodge s dvířky

Hišica jura lodge smoby

Domeček Jura Lodge s tradičním designem patří mezi nejkrásnější dětské domečky na trhu. Je proveden v kombinaci bílé, zelené a červené a šedé a zdobí ho množství detailů. Děti v domku zaujmou nejen otevírací okenice, ale i poštovní schránka na dveřích či ptačí budka u vchodu do domečku. Jedinečný domek Jura Lodge se dá dokonce zamknout a dětem tak poskytne soukromí na různé hry, kterým dospělí nerozumějí.

Dětský domeček Pretty Blue s kuchyňkou

Domcek kuchynka pretty blue smoby

Oblíbený dětský domeček Pretty Blue bude v létě nejoblíbenějším místem vašich dětí. Je dostatečně prostorný i pro více dětí, které si mohou hrát v domku nebo v kuchyňce, která je jeho součástí. Domku dominuje nejen kuchyňský koutek s doplňky, ale také zasouvací okenice. Zelený domeček s veselými modrými detaily a šedou střechou bude nejen útočištěm před horkým sluncem, ale zároveň bude perfektní dekorací každé zahrady.

Dětský domeček Přátel se zvonkem

Prostorný dětský domeček Přátel je jako stvořený pro několik děti, ať už pro kamarády nebo sourozence. Domek má dostatek místa nejen uvnitř, ale i v jeho okolí - součástí domku je totiž kuchyňka a piknikový stolek s lavičkami, kde si děti mohou vychutnat chutné jídlo. Zahradní domek Přátel pro děti zdobí množství okének, ale i jiné detaily, jako květináč u vchodových dveří a ještě to nejzábavnější - elektronický zvonek!

Dětská prolézačka Adventure Car

Plezalo avto smoby

Prolézačka pro děti Adventure Car patří mezi originální prolézačky a nabídne dětem mnoho prostoru na skvělou zábavu. Toto všestranné autíčko dětem poslouží jako prolézačka, ale i jako skluzavka. Ta se da v létě dokonce napojit na vodu, takže se velmi rychle přemění na vodní tobogán! Pod kapotou autíčka je zase prostor na pískoviště a v kabině autíčka, která disponuje elektronickým volantem, se děti zahrají na řidiče. Tomu se říká opravdu multifunkční prolézačka, že?

Dětské hračky Smoby přinášejí dětem kromě zábavy i bezpečnost, kterou ocení zejména rodiče. Všechny plasty použité k výrobě těchto hraček jsou maximálně bezpečné a chráněné UV filtrem. Nezapomínejte, že pokud děti potěšíte během července některou výše zmíněnou hračkou, získáte od nás slevovou poukázku ve výši 600 Kč na další nákup! A taková nabídka se přece neodmítá, co říkáte?

Hračky Smoby čekají zde