Výprodej dětských domečků začíná! Slevy až do výše 50 % už čekají

  Kategorie: Akce a slevy,
4 min.
31. srp'18

Dětské domečky nikdy nevyjdou z módy. Zamiluje si je každá malá generace, protože poskytují perfektní útočiště a prostor na hraní. U nás najdete pouze ty nejlepší dětské domečky do zahrady, ale i do interiéru. A nyní je můžete mít se super slevou až 50 %!

Není domeček jako domeček a naši věrní zákazníci už vědí, kde najdou ten nejlepší! Kvalitní dětské domečky od renomovaných evropských značek u nás během září najdete se slevami až 50 %! Inspirujte se našimi tipy a potěšte své děti vlastním zahradním domečkem, vybrali jsme pro vás to nejlepší z nejlepšího!

Domeček Pretty Blue s letní kuchyňkou

Detsky domcek pretty blue

Domeček pro děti Pretty Blue Smoby v pestré modro-zelené barevné kombinaci nyní můžete získat se skvělou slevou 34 %. Výjimečný dětský domeček má svou vlastní letní kuchyňku, která je vybavena kuchyňským nádobím, ale i jídlem. Stěny domku zdobí rozkošné reliéfy zvířátek a květináčů, které dotvářejí celkovou realistickou atmosféru domečku. Zasouvatelné okenice a dvířka zase zajistí dětem soukromí a ochrání je před nástrahami počasí.

Domeček My House s elektronickým zvonkem

Detsky domcek my house

Zahradní domek My House Smoby není ani zdaleka obyčejným dětským domečkem. O originalitu domku se postará elektronický zvonek, kterým se ohlásí každá návštěva a dětičky tak budou o příchodu kamarádů či rodičů vědět. Tento dětský domek v trojkombinaci zelené, červené a bílé barvy má dokonce poštovní schránku a kromě klasických otevíracích oken je jedinečný i kulatými okny. Do domečku, který nyní můžete mít se slevou 29 %, dětičky vcházejí vrátky místo dveří.

Domeček na pilířích Pilings House se skluzavkou

Detsky domcek pilings house

O proslulém domku na pilířích Pilings House jste už určitě slyšeli. Je prostorný, pohodlný a dětem nabízí spoustu zábavy nejen díky skluzavce, která je jeho součástí. Do domečku se vychází po stabilním a bezpečném žebříku, který děti okamžitě přivede ke vchodovým dveřím, ale i ke skluzavce. Pilíře domečku jsou vysoké 70 cm, díky čemuž si děti najdou dostatek prostoru i na hru pod samotným domečkem. Hra více dětí může začít již nyní, a to i díky slevě 29 %!

Domeček Jura Lodge s dvířky a okenicemi

Zahradní domeček Jura Lodge pro děti je proveden v tradičních barvách francouzského výrobce Smoby – červené, zelené a bílé. Těmito barvami se dokonale hodí do každé zahrady, ale rozzáří i každý dětský pokojíček. Domeček Jura Lodge je menší velikosti, přesto je dostatečně prostorný na hry více dětí. Dveře domečku zdobí poštovní schránka a má ještě něco navíc, co dětičky zaručeně potěší – klíč! Se slevou 30 % ho nyní mohou mít i vaši mrňousci.

Domeček Medvídek Pú s houpačkou a skluzavkou

Detsky domcek macko pu

Máte doma malé milovníky Medvídka Pú a jeho dobrodružství? Dětský domeček Disney Medvídek Pú si vaše děti okamžitě zamilují a jen velmi těžko je z něj dostanete. Zvýšené patro domečku dětem zajistí stabilitu, ale i pevnou půdu pod nohama. Na zem se mohou pohodlně sklouznout ze skluzavky a nahoře vyjdou bezpečnými schůdky. Domeček má kromě skluzavky ještě něco – houpačku, která je díky speciálnímu sedadlu vhodná i pro menší děti. Tento nádherný a multifunkční domeček nyní vaše děti potěší se slevou až 31 %.

Dětské domečky ani náhodou nejsou jen na parádu a okrasu zahrady. Dětem poskytují řadu nových podnětů a zároveň jim pomáhají navazovat přátelství a rozvíjet komunikační a sociální dovednosti. Potěšte své detičky během září novým domečkem nebo setem a využijte jedinečné slevy až do výše 50 %!