Škola volá: Radostný návrat do školy s taškami Jeune Premier

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
07. srp'20

Školní lavice se brzy opět zaplní, známé tváře se budou nadšeně vítat a mluvit o prázdninách, ale prvňáčky budou ve škole čekat samé neznámé tváře. První školní den plný nadšení, očekávání, ale i strachu vašim dětem pomůže zvládnout na jedničku zbrusu nová školní aktovka Jeune Premier a dokonale sladěné školní potřeby. Následující školní rok bude hravý, barevný a plný fantazie!

Školní batohy Jeune Premier jsou tím nejlepším kompromisem mezi rodičovskými požadavky a dětskou představou o vysněné školní tašce. Jedinečné školní tašky, aktovky, batohy a doplňky budou důvodem, proč se děti nebudou moci dočkat následujícího dne ve škole a se svou aktovkou budou chodit i spát. Nevěříte? Přečtěte si příběh, který stojí za vznikem belgické značky Jeune Premier a nechte se vtáhnout do světa fantazie, hry a v neposlední řadě i kvality.

Jeune premier blog aktovka

První nápad z kuchyně

Kdo by to byl řekl, že nádherné školní pomůcky mohou vzniknout i v rodině právničky a farmaceuta? Mladá belgická značka Jeune Premier spatřila světlo světa v roce 2012 a za jejím úspěšným startem stojí manželé Hélène a Bruno. První školní tašku vytvořili pro jejich syna Ralpha přímo na kuchyňském stole ve svém vlastním domě. Pochvaly, které aktovka navržená Hélène sklidila během prvního školního dne, je motivovali k tomu, aby vytvořili první kolekci školních tašek.

Hélène Fransen, která se stala designérkou tašek Jeune Premier, se povzbuzená slovy manžela ještě v roce 2012 rozhodla uvést na trh malou kolekci pěti tašek, z níž prodali 80 krásných, designově jedinečných aktovek. Krátce po tomto prvním úspěchu Bruno a Hélène opustili svá stálá pracovní místa a začali se naplno věnovat rozvoji své nové značky Jeune Premier.

Díky inovativním nápadům a vytrvalosti je dnes z Jeune Premier značka se zastoupením po celém světě a ve více než 30 zemích se z jedinečné nové tašky těší více než 120 000 dětí. Značka Jeune Premier postupem času rozšířila svou nabídku a kromě překrásných, hravých školních aktovek a tašek se pustila do navrhování penálů, vaků na tělocvik a tašek na svačinu, které díky svému designu kráčejí s aktovkami ruku v ruce.Jeune premier blog chlapci

Vše pro děti

Značka Jeune Premier je inspirována dětskou fantazií, ale spolehnout se na ni mohou i rodiče. Ty jistě potěší kvalitní materiál, který je lehký, vzdušný, nepromokavý, a dokonce odpuzuje špínu, kterou děti bez problémů přitahují. Samozřejmostí jsou anatomicky tvarovaná záda a nízká hmotnost, díky čemuž jsou tyto školní pomůcky bezpečné a zdravé pro každodenní nošení. Navíc podporují zdravý vývoj páteře, posilují zádové svalstvo a svalstvo celého trupu. O pohodlí se postarají měkké polstrované popruhy, které jsou zároveň nastavitelné.

Na prvním místě při navrhování tašek Jeune Premier však není jen kvalita, ale i hravý design, díky kterému se děti budou do školy těšit jako nikdy předtím. Na designu tašek si totiž Hélène a Bruno dali skutečně záležet. Jako rodiče vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si děti mohou na záda zavěsit tašku, kterou každý obdivuje. Zapomeňte na nudné školní tašky, aktovky a pomůcky, které má téměř každý žák a ponořte se spolu s originálními designy do světa fantazie. Vaše děťátko si od nynějška bude ve škole vybírat sešity, učebnice i svačinu z překrásné stylové tašky, na kterou bude právem hrdé.

Jeune Premier, to nejsou jen obyčejné školní tašky a pomůcky. Designéři značky myslí při navrhování nových produktů na každou minutu školního dne a vědí, že děti potřebují tašku na všechno. Právě proto mezi produkty Jeune Premier najdete i vaky na tělocvik či přezůvky, penály, batohy na výlety, ale i jedinečné svačinové boxy, které si velmi snadno spletete se stylovými kabelkami.

S designovými taškami, aktovkami a doplňky Jeune Premier zažijí vaše děti originální start do nového školního roku. Návrat do školy, ale také první školní den bude díky školním pomůckám s hravým designem pohádkový.

Škola volá!