Top dětské skluzavky do zahrady

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
10. čen'16

Léto je tady a sním i zábava na zahradě, v bazénu, či dokonce u moře. Slunečné počasí si prostě třeba vychutnat naplno. Máme pro vás tipy jak vybrat tu správnou skluzavku pro vaše dítě.

 Nejlepší dětské skluzavky

Každé dítě touží mít doma vlastní dětské hřiště, ve kterém nesmí chybět skluzavka. Tu můžete jednoduše proměnit i na tobogán. Stačí vám k tomu zahradní hadice. Pod skluzavku položte bazének a ručíme vám za to, že váš prcek z tohoto domácího aquaparku celé léto nesleze. Věděli jste, že skluzavky rozvíjejí motoriku vašeho dítěte a posilují pohybovou soustavu? Kromě toho se děti učí udržovat rovnováhu a tříbí si koordinaci pohybů. Vězte, že když dítě pošlete na skluzavku, děláte i něco pro jeho zdraví.

Skluzavky Smoby, které najdete v naší nabídce, jsou chráněny proti UV záření. Takové skluzavky mají lepší životnost a barvy zůstanou zářivé i po dobu několika let. Bezpečnost je prvořadá. A tak jsme do naší nabídky zařadili jen skluzavky, které mají certifikáty kvality a splňují všechny bezpečnostní normy. Jsou tedy vyrobeny z pevných a nezávadných materiálů. Nášlapné plochy jsou protiskluzové a na skluzavku jednoduše vylezou i bosé a mokré nožičky. Kulaté a hladké úchyty zase dají dětem pocit stability a bezpečí. Máme pro vás několik šikovných tipů na supr skluzavky.

Skluzavka pro děti U'turn Smoby od 3 let

Skluzavka pro děti U'turn Smoby od 3 let

U'turn je nejdelší skluzavka v naší nabídce. Délka smyku je až 3,8 metru. Děti si na ní užijí spoustu zábavy a také trošku adrenalinu. No nemusíte se bát, je naprosto bezpečná a vyrobena z kvalitního a bezpečného plastu. Schůdky jsou protiskluzové a bez problémů po nich vylezou i bosé, suché i mokré nožičky. Malé dobrodruhy jistě nadchne tobogán, který ze skluzavky vyrobíte jednoduše připojením hadice s vodou.

Skluzavka Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby od 2 let

Skluzavka Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby od 2 let

Tato unikátní skluzavka roste s vaším dítětem. Podle potřeby víte jednu čas odmontovat nebo přidat. UV filter ochrání barvy a ty zůstanou zářivé i po dobu několika let. No a vaše děťátko je na skluzavce v absolutním bezpečí. Materiál a barvy jsou velmi kvalitní a zdraví neškodné. Zábava se může začít. Samozřejmě i v tomto případě můžete skluzavku přeměnit na tobogán, který děťátko osvěží během horkých letních měsíců.

Skluzavka Toboggan Funny Smoby od 2 let

Skluzavka Toboggan Funny Smoby od 2 let

Na 2m dlouhé skluzavce se vaše dítě určitě vyřádí. Během letních měsíců váš prcek ocení tobogán, ze kterého se může sklouznout přímo do bazénku. Pod schůdky skluzavky se nachází široký podklad, který zabrání prebáraniu se do trávy. Skluzavka Toboggan Funny je střední velikosti, v zahradě nezabírá mnoho místa a zároveň se na ní zabaví i větší děti.

Skluzavka Máša a medvěd Smoby od 2 let

Skluzavka Máša a medvěd Smoby

Rošťáci masu děti milují. Vyvádí a miluje sladké. Stejně jako naše děti. Hračky s motivy oblíbených pohádkových postaviček pomáhají dětem s rozvojem osobnosti. Už od malička hledají své vzory, no a vypadá to tak, že Máša je jedním z nich. Na této skluzavce se mohou hrát děti již od dvou let. Malá skluzavka se vejde i do dětského pokoje a bez problémů ji odvezete i v kufru auta. Váš poklad se tak může klouzat například i na dovolené u moře. Více skluzavek naleznete v kategorii dětské skluzavky.

Dětské skluzavky