Zahlasujte za nás v soutěži a vyhrajte

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
09. led'17

Zahlasujte za nás v soutěži Shop Roku 2016 a vyhrajte spolu s námi.

Hlasujte a vyhrajte

Naše hračkářství má za sebou další rok plný odeslaných objednávek, spokojených zákazníků a zejména krásných nových hraček. Portál Heureka.cz i letos vyhlašuje soutěž o nejlepší e-shop roku 2016, ve které soutěží i naše internetové hračkářství. Stačí pár kliknutí na to, abyste nás potěšili svým hlasem v soutěži ShopRoku 2016 a zároveň se zapojily do soutěže o krásnou skluzavku Smoby Toboggan.

Jak se zapojit do soutěže?

1. Hlasujte v anketě Cena popularity soutěže Shop Roku.

Shoproku 970x100 cz

2. Vyplňte a odešlete krátký formulář.

Hlasovat můžete do konce února a již 1.3.2017 na našem blogu zveřejníme vítěze.

Kvalita na prvním místě

Naše hračky se vyznačují prvotřídní kvalitou, a proto se o bezpečnost těch nejmenších nemusíte bát. Skluzavka Smoby Toboggan je jako stvořená pro všechny děti, které milují aktivní zábavu a chtějí se pořádně vyřádit. Pestré barvy a kvalitní materiály podněcují dětskou fantazii, pomáhají rozvíjet představivost a budovat motoriku dětí. Krásnou skluzavku v hodnotě 1499 Kč můžete nyní vyhrát zdarma. Vyberte si ze široké nabídky na našem e-shopu tu nejkrásnější dětskou skluzavku.

Smyklavka cz no shade

Posouváme se vpřed

I díky vám se náš e-shop neustále zlepšuje a jste to právě vy, naši zákazníci, kteří nás neustále motivují posouvat se vpřed. Děláme vše pro to, aby byly děti ze svých hraček nadšené a rodiče spokojeni. Děkujeme vám za vaši přízeň a už teď se těšíme na všechny hračky, které vám pošleme letos.