Teplo a bezpečí: to přináší dětem nová značka Red Castle

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
26. pro'17

Návrháři značky Red Castle myslí na všechno. Na prvním místě je pro ně nejen bezpečnost a pohodlí miminka, ale i komfort rodičů. Kvalitní francouzské zavinovačky, fusaky, šátky na nošení či přebalovací tašky jsou navrhovány s nejlepšími experty v oblasti péči o děti.

Designéři v Red Castle staví své produkty na třech základních pilířích – inovace, odborné znalosti a bezpečnost. Při tvoření každého nového produktu myslí na potřeby těch nejmenších a jejich rodičů. Jejich cílem je vždy přinést produkty nejvyšší kvality, které budou jako nové i po letech. Všechny produkty jsou vyráběny s maximálním ohledem na potřeby nejmenších. Kvalitní textilie jsou příjemné na dotek, ale zároveň poskytují miminkům volnost pohybu i teplo, jakož i ochranu před deštěm či chladem.

Red Castle fusak

Inovace

Každý rodič chce, aby bylo jeho děťátko zdravé a spokojené. S tím souvisí i příznivý vývoj, ke kterému děti potřebují stále nové a nové podněty. Potřebují objevovat, zkoumat, ptát se. Produkty značky Red Castle nejsou jen hezké, ale zároveň pomáhají dětem zdravě růst. Designéři se stále posouvají dopředu, zkoumají nejnovější trendy a své produkty konzultují s lékaři a odborníky. Výsledkem toho je například i hnízdo na spaní Cocoonababy®, které bylo původně navrženo pro předčasně narozené děti. Dnes jej používají mnozí rodiče, kterým záleží na zdravém spánku dětí.

Dojčenský vankúš Red Castle

Odborné znalosti

Dlouholeté zkušenosti v oblasti péče o miminka umožňují tvůrcům v Red Castle vytvářet ty nejlepší produkty. Designéři ve společnosti pravidelně komunikují s odborníky, kteří jim pomáhají vytvářet stále lepší a lepší pomůcky péče o děti. Rodiče se díky tomu mohou spolehnout na to, že o jejich děti bude dokonale postaráno. Vše, co vyjde z dílny Red Castle, je maximálně pohodlné, čemuž se těší nejen dětičky, ale i jejich rodiče.

Dojčenské potreby Red Castle

Bezpečnost

Nejvyšší bezpečnostní normy nemá značka Red Castle pouze na papíře, jejich produkty opravdu splňují všechna přísná kritéria. Při výběru nejlepších materiálů tvůrci nikdy nedělají kompromisy a vybírají stále to nejlepší. Látky použité na oblečení a doplňcích neobsahují žádné těžké kovy, azobarviva ani ftaláty a pravidelně podléhají přísným kontrolám, které se provádějí v nezávislých certifikovaných laboratořích. V případě Red Castle není bezpečnost jen prázdné slovo, ale něco, čeho si designéři a tvůrci velmi váží. Bezpečnost dětí je spolu s inovacemi a odborností na prvním místě.

V široké nabídce kvalitních produktů Red Castle najdete fusaky do kočárků i na cestování, kojenecké spací pytle, zavinovačky pro novorozence, hřejivé kojenecké kombinézy, ale i další praktické kojenecké potřeby, jako jsou kojenecké polštáře, kojenecké osušky, hnízda na spaní, přebalovací tašky ke kočárku či nosiče pro děti. Ať už se rozhodnete pro jakýkoli produkt z dílny Red Castle, nebudete zklamáni.

Nakupujte produkty Red Castle