Co koupit dítěti k prvním narozeninám?

4 min.
20. kvě'16

Malé děti potěšíte jednoduše. Jakákoli hračka nebo sladkost jim vykouzlí obrovský úsměv na tváři. No jak to již z dětmi bývá, jejich zájem odletí tak rychle, jako přišel. Namísto hromadění hraček v dětském pokoji, zvolte takovou, která vydrží i několik let a bude pro dítě stále zajímavá.

Jak koupit dárek k prvním narozeninám?

První narozeniny jsou jen jednou a proto je třeba patřičně oslavit. Maminky a tatínkové chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Poradíme vám, jak vybrat hračku k prvním narozeninám, a prozradíme i několik ověřených tipů na dárek.

  • Kupte kvalitní hračku, která vydrží krásná a barevná i několik let. Pokud kupujete hračku na ven, tedy dětské houpačky, odrážedla, tříkolky a pod., Zvolte takovou, která mě nátěr proti UV záření.
  • Vyberte hračku, která roste s vaším dítětem. Sami vidíte jak rychle vaše dítě vyrostlo za jeden rok. Kolik kdejakého oblečení za tu dobu vynosili. Děti vyrostou iz hraček. No najdete i takové, které pro ně budou zajímavé minimálně další 2 roky.
  • Dbejte na bezpečnost a kupujte pouze od Co koupit první narozeniny, ideálně ze zemí Evropské unie

Dětská tříkolka

Tříkolky mohou děti používat již od deseti měsíců až do tří let, nebo dokud se nenaučí kole. Tříkolka je perfektní dárek pro jednoleté zvědavé děťátko, dá mu svobodu pohybu a také mu pomůže rozvinout jemnou i hrubou motoriku. Tříkolky najdete v různých designech, barvách a také s motivem oblíbených pohádkových postaviček.

Tříkolka Glow 4v1 smarTrike

Tříkolka Glow 4v1 smarTrike

Tato šikovná tříkolka je kompromisem mezi kočárkem a tříkolkou. Jednotlivé části víte odnímat podle potřeby a podle toho jak vaše dítě roste. Váš mrňous na ní může jezdit až do tří let. Kromě zelené barvy ji u nás najdete také v růžové, červené, šedé a modré barvě. Více tříkolek naleznete v kategorii tříkolky pro děti.

Dětské tříkolky

Dřevěná klasika - houpací koník

Kvalitní dřevěný koník je investice do několika generací. Bude ho milovat vaše dítě a s největší pravděpodobností i vaše vnoučata. Krásná dřevěná hračka vzbuzuje nostalgické pocity i po letech. Pokud je to koník z kvalitního dřeva, nemusíte se bát o trvanlivost. Váš rošťák ho určitě nezničí.

Dřevěný houpací koník Janod

Dřevěný houpací koník
Houpací koník v krásném barevném provedení zabaví vaše dítě, pomůže s rozvojem hmatové citlivost rukou, jemnou a hrubou motorikou, a zároveň rozzáří každou místnost. Děti se při kolísání opírají o zadní opěrku a mohou se přidržovat červených držadel. Více houpacích koníků naleznete v kategorii dřevěný houpací koník.

Dětské houpací koníky

Odrážedlo

Odrážedla pomáhají dětem při rozvoji koordinace a motoriky. Široké sedadla zase podporují zdravý vývin kyčelních kloubů. Děti se s odrážedlem učí dělat i první krůčky. Drobečka budete mít po ruce díky vodicí tyči, kterou časem jednoduše odmontujete.

Odrážedlo Bobby Classic BIG v limitované edici 2016

Odrážedlo Bobby Classic BIG

Odrážedlo Bobby Classic v limitované edici pro rok 2016 přichází ve svěžím modrém provedení a je výborným dárkem k prvním narozeninám pro chlapce i dívku. Součástí vybavení je i vodící tyč s termálním kapsičkou na láhev, což ocení zejména maminka. A má i trubku na volantu, což zase potěší vašeho potomka. Odrážedlo je navrženo tak, aby v něm dítě zdravě a pohodlně sedělo a zároveň si rozvíjelo motoriku, kyčelní klouby a celou pohybovou soustavu. Více odrážedel naleznete v kategorii dětská odrážedla.

Dětská odrážedla

Houpačka

Houpačky byly mezi dětmi vždy oblíbené. My sami jsme na nich vyrůstali. Pokud máte dům se zahradou, houpačka by neměla chybět. Děti se na ní mohou houpat již od 12 měsíců. Nabídka houpaček je široká, proto si všímejte věkové doporučení, materiál ze kterého je zhotovena, výrobce a aby vám houpačka zůstala krásná a sytá delší dobu, měla by mít i nátěr proti UV záření.

Houpačka Portique Plus s kovovou konstrukcí Smoby

Houpačka Portique Plus Smoby

Houpačka Portique Plus má pevnou kovovou konstrukci, ergonomické sedlo a odnímatelnou ohrádku pro malé děti. Vaše dítě je tedy v absolutním bezpečí, časem můžete ohrádku složit a vaše dítě se může vesele houpat i další roky. Nosnost houpačky je 50kg. Více houpaček naleznete v kategorii houpačky pro děti.

Dětská houpačka