5 důvodů, proč nakupovat hračky online

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
05. lis'16

Mateřská „dovolená“ často vypadá následovně: S miminkem v náručí jednou rukou mícháte omáčku, přitom rentgenovým pohledem Supermana hledáte dudlík, který vaše starší princezna opět někde ztratila, a současně přemýšlíte nad tím, jestli jste dala koláč péct do trouby před 15 nebo 30 minutami. Pokud při celodenním domácím maratonu vůbec nemáte chuť na „procházku“ rájem předvánočních nákupů, ani se vám nedivíme.

Hračkářství Medvidkovehracky.cz

K čemu marnit v shopping centru i tu malou špetku času, který máte jen pro sebe, když si můžete zacvičit jógu nebo dopřát pořádnou masáž? Nakupovat dárky pro své poklady můžete i s nohama na stole  v internetovém hračkářství. Stačí vám k tomu počítač nebo tablet.

Ušetříte moře času

Víte, že průměrný člověk za jeden rok stráví v obchodě plných 6 dnů života? A co potom průměrná matka? Za tento čas byste mohla absolvovat alespoň 144 hodin jakoukoliv činností, která vás baví, například cvičením pilatesu, sebevzděláváním, psaním blogu o vaření nebo hrami se svými dětmi. Namísto toho sondujete regály, běháte z prodejny do prodejny a shovívavě trčíte v nekonečných frontách u pokladen. Při nákupech online se vám to stát nemůže.

Do obchodu si můžete kdykoliv odskočit

A to doslova. Mezi kuchyní a pracovním stolkem je to jen pár kroků. Jedině, že byste si chtěla zahrát na matematika, který se pokouší do beztak složité rovnice dosazovat další proměnné, jako jsou pečovatelky, babičky, sestřenice či tety. Nákup přes internet má tu výhodu, že jej není třeba plánovat. Prostě ho uděláte tehdy, když máte zrovna chuť, dostatečnou hotovost a čas. Například během poledního spánku vašich drobečků nebo ráno – v předstihu, pohodlně a bez nejmenších starostí.

Máte lepší přehled

Hračky sice živě vypadají velmi hezky, ovšem připlácet si za produkty proto, že vám ve výši očí vystaví desítky podobných princezen z Ledového království, abyste přesně věděla, co máte koupit, je pro maminku na plný úvazek trochu velký luxus. S eshopem je to podstatně jednodušší. Hned se dozvíte, co je zrovna „in“, hračky máte přehledně rozděleny podle jednotlivých kategorií a můžete je vyhledávat podle aktivity, věku, klíčových slov či dalších kritérií. Věřte, že tu pravou Elsu nebo Annu zde najdete spíše než mezi regály velkého kamenného hračkářství.

Nemusíte si hrát na hrdinku

Do obchodu vstupujete s představou, že jste superžena, při pokusu vtěsnat vydatný nákup do auta s autosedačkou i nákupem potravin si tak najednou vůbec nepřipadáte. Dokonce se vám zdá, že dětská kuchyňka se cestou od pokladny na parkoviště jaksi zvětšila a ne a ne ji nacpat do kufru.

Po příchodu domů pak nastává dilema, jak nezabalené hračky rychle přemístit do tajné skrýše. Nechte tedy donášku hraček na profesionály, kteří vám je donesou včas a pěkně zabalené až k vašim dveřím, což oceníte zejména u velkorozměrových dárků.

Nemusíte být jenom bio, můžete být taky eko

Zapamatujte si, že vánoční koledy se lépe poslouchají doma – a ne v dopravní zácpě. Přestože auta také mají okénka, přes které můžete pozorovat romanticky padající vločky, bez takové „idylky“ snadno přežijete. Pokud použijete eshop, zaručeně se vyhnete sněhové kalamitě i dopravní zácpě. Ba co víc, když místo více aut, která jedou do prodejny i zpět, rozveze dárky jedno velké auto, ušetříte životní prostředí o další dávku skleníkových plynů. Takže pokud vám záleží na bio stravě pro vaše nejmenší, určitě vám nebude lhostejný ani ekologický rozměr online nákupů.

Vánoční inspirace pro vaše děti

Dětská elektronická kuchyňka Smoby Tefal Studio XXL

Elektronická detská kuchynka Smoby Tefal

K hitům mezi dětskými hračkami patří elektronické kuchyňky. Eshop nabízí rozmanité druhy kuchyněk navržených podle designových trendů skutečných kuchyněk a se spotřebiči napodobujícími zvuky opravdových elektronických pomocníků.

Dětské kuchyňky

Vysokozdvižný vozík pro děti na šlapání BIG

Vysokozdvižný vozík BIG

Místo složité logistiky při nakupování přenechejte logistiku raději na svého malého milovníka velkých strojů. Vozík je speciálně vyrobený podle originálních vozíků Linde, takže umožňuje převážet různé věci na paletě.

Dětská vozidla

Dvoupatrový domeček pro děti Smoby Maison Duplex

Poschodový domček Smoby

Z online hračkářství vám dovezou i nadrozměrné hračky, jako je tento dvoupatrový domek s kuchyňkou, nářadím, květináčem i žebříkem, kterým se děti pohodlně a bezpečně dostanou do podkroví.

Dětské domky

Dřevěný domeček pro panenky Janod Mademoiselle Doll´ s House

Drevený domček pre bábiky Janod

Při ekologických online nákupech můžete dětem pořídit eko hračky, například takový nádherný dřevěný domeček pro panenky, vhodný pro holčičky od 3 do 8 let.

Dětské dřevěné hračky

Dětská tříkolka Explorer Green 5v1 smarTrike 360°

Detská trojkolka smarTrike

V eshopu objevíte i takové novinky, jako je tento revoluční model, který poslouží dětičkám od 10 měsíců do 3 let. Maminky potěší nová technologie předního kolečka otáčejícího se o 360°, které umožňuje hladké manévrování jako s kočárkem.

Dětské tříkolky