Super tipy na vánoční dárky se slevou až 40 %!

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
26. říj'16

Přemýšlíte už nad vánočními dárky pro své ratolesti? Připravili jsme pro vás slevy až 40 % na nejoblíbenější hračky!

Předvánoční slevy jsou zde! Nakupte dárky již nyní se slevou až 40 %. Co si najde pod stromečkem váš drobeček? Nechte se inspirovat našimi tipy.

Elektronická kuchyňka Tefal Studio XXL Smoby

Elektronická kuchyňka Smoby

Kuchyňka je perfektním dárkem pro chlapce i dívky. Tato dokonce obsahuje až 35 doplňků a vydává zvuky. Součástí kuchyňky i magický hrnec, který děti milují. Voda v něm totiž bublá! Milí rodiče, vy se připravte na pořádnou hostinu.

Koupit vánoční dárek

Pracovní dílna pro děti s 95 doplňky Smoby

Pracovní dílna Smoby

Co by váš rošťák řekl na takový parádní dárek od Ježíška? Malí kutilové si zahrají s vrtačkou, elektronickou pilou, nářadím a šrouby. Vše opraví, postaví a hlavně se při tom skvěle zabaví.

Koupit vánoční dárek

Odrážedlo Máša a medvěd 2v1 Smoby

Odrážedlo a hopsadlo v jednom potěší každého malého fanouška pohádky Máša a medvěd. Chlapci i dívky již od jednoho roku se na něm mohou do sytosti vyřádit. Starostlivé rodiče jistě potěší, že dítě si jízdou na odrážedle zlepšuje motorické dovednosti.

Koupit vánoční dárek

Řetězová tříkolka Zooky Classic pro děti Smoby

Řetězová tříkolka Smoby

Tak tuto tříkolku nosí Ježíšek dětem, které poslouchaly během celého roku. Je vhodná pro děti již od 16 měsíců a povozí se na ní ještě několik let. Řídící tyč můžete časem odmontovat a dítě jezdí úplně samo.

Koupit vánoční dárek

Kočárek pro panenku 3v1 Smoby

Kočárek pro panenku Smoby

Krásný růžový kočárek pod stromečkem vykouzlí úsměv na tváři každého děvčátka. V jedné hračce tak malá slečna získá sportovní buginu, hluboký kočárek i postýlku pro svou milovanou panenku. A to vše ve stylovém provedení.

Koupit vánoční dárek

Trenažér pro děti Smoby

Trenažér Smoby

Připravovat svého prcka na řidičák můžete již od tří let s tímto povedeným trenažérem. Součástí vybavení je elektronický volant, podsvícený displej i tachometr. Trenažér vydává až 10 různých zvuků.

Koupit vánoční dárek