Pouze nyní získej 250 Kč ze svého nákupu zpět!

  Kategorie: Akce a slevy,
2 min.
17. dub'17

Kdo vám dá 250 Kč na další nákup hraček jen tak? No přece kočky! Stačí, když u nás nakoupíte dětské hračky od výmyslu světa v hodnotě nad 2500 Kč a po potvrzení objednávky vám automaticky zašleme 250 Kč z nákupu zpět. Získáte kupón na hračky v této hodnotě, který můžete využít při dalším nákupu. A to se už vyplatí, co říkáte?

Získej 250 Kč nazpět!

Jedna velká hračka nebo několik malých? Je jen na vás a vaše nejmenší, jaké hračky bude nákupní košík obsahovat. Ať už se rozhodnete jakkoli, my vám v každém případě dáme zpět 250 Kč z vašeho nákupu nad 2500 Kč! Obdržíte od nás slevový kupón v této hodnotě, který můžete použít na další nákup v minimální hodnotě 2500 Kč. A vůbec se nemusíte spěchat, čas na uplatnění kupónu máte do 30.9.

Akce trvá do 14.5.2017!

Dětský stůl Zahradník De jardinage

Tak na co ještě čekáte? Jaro je v plném proudu a u nás najdete ty nejlepší dětské domky, prolézačky, skluzavky, ale i koloběžky, tříkolky a hračky pro nejmenší. A v tomto ročním období nesmí chybět ani hračky na zahradu. Naše internetové hračkářství ukrývá mnoho hraček, které se postarají o dokonalou zábavu vašich mrňousů.

Nakupujte zde!