Medvídkové rozdávají: Potraviny Écoiffier ke každé kuchyňce zdarma!

6 min.
03. říj'19

Každá kuchyně se stává tím správným místem na vaření až tehdy, když je plně vybavena a vůně z ní se nese po celém domě. Své o tom velmi dobře vědí naši tři Medvídci, kteří v kuchyni tráví téměř tolik času jako ve skladu s hračkami. Proto se rozhodli, že je nejvyšší čas opět děti potěšit krásným dárkem. Chcete vědět, co vymysleli tentokrát? Čtěte dál!

Věděli jste, že rodina tráví nejvíce času pohromadě právě v kuchyni? Je to místo, kde se vaří a pečou nejen chutná jídla, ale kde se zároveň utužují rodinné vztahy a kde vzniká množství krásných vzpomínek. Jednu takovou vzpomínku na kuchyni si mohou z dětství odnést i vaše děti. Stačí, když je potěšíte krásnou dětskou kuchyňkou z naší nabídky a dostanete od nás dárek navíc – potraviny Écoiffier, bez kterých se neobejde žádné vaření či pečení.

Kuchynky darcek blog cz

Oli, Mila a Bruno vědí, že každá pořádná kuchyňka musí mít bohaté vybavení, množství nádobí, spotřebičů a co je ze všeho nejdůležitější – musí být plná jídla! Když se tak nedávno naši tři Medvídci procházeli po skladě a kontrolovali hračky, natrefili na obrovskou kopu lákavých potravin od renomovaného výrobce Écoiffier.

Všechny tři okamžitě napadla stejná věc – tyto potraviny přece patří do kuchyněk a ne do skladu, kde si s nimi nemůže zahrát ani jediné děťátko! No a jak to už bývá zvykem, napochodovali k nám do kanceláře a všechny potraviny s bouchnutím vysypali na zem. Nebudeme vám lhát, byla to pořádná katastrofa! Medvídci hned věděli, že vystrojili další neplechu, a tak se okamžitě dali do úklidu.

Potraviny úhledně roztřídili do čtyř skupin podle toho, jak se k sobě nejlépe hodily, a zeptali se nás, zda je mohou rozdávat ke každé kuchyňce jako dárek. A my jsme přece nemohli říci ne. Díky Olimu, Mile a Brunovi se nyní vaše děti mohou těšit rovnou ze dvou krásných hraček najednou – potěšte je kuchyňkou z našeho e-shopu dle vlastního výběru a my vám k objednávce přibalíme jedny ze čtyř potravin Écoiffier jako dárek! Neváhejte a využijte tuto štědrou nabídku Medvídků, protože z hromady potravin bude pomalu, ale jistě ubývat.

Kuchynka smoby blog darcek

Proč je hra v kuchyňce důležitá?

Děti milují pocit, že něco dokáží vytvořit vlastníma rukama. Určitě se vám během výchovy nejednou stalo, že jste chtěli vašim prckům s něčím pomoci, ale odpovědí byly pouze dvě slova: „Já sám /Já sama.“ Hrou v dětské kuchyňce děti nabydou pocitu důležitosti, ale i sounáležitosti a zejména odpovědnosti. Děti během hry v kuchyňce zapojují vlastní fantazii, učí se hrát si spolu s ostatními dětmi a v neposlední řadě si procvičují a zdokonalují jemnou motoriku. Zkoumají různé povrchy, stlačují drobné knoflíky, uchopují rozmanité doplňky a zjišťují, který příbor, nádobí či spotřebič na co slouží.

Plně vybavená kuchyňka dětem poskytne zábavu na dlouhé hodiny, protože jim nabízí nekonečné množství podnětů. Mnohé kuchyňky v naší nabídce jsou dokonce elektronické a během hry vydávají zvuky jako v reálné kuchyni. Vaření vody na těstoviny, příprava kávy či dávkování ledu bude díky těmto funkcím neuvěřitelně zábavné a poučné. Kromě zábavy si však při kuchtění ve své kuchyňce děti rovněž osvojují kuchařské umění.

Děti během hry zjišťují, že jídlo, které mají každý den na talíři, se nepřipravuje až tak jednoduše, díky čemuž si ho začnou vážit o něco více. Vždy, když ve své dětské kuchyňce zapnou pečicí troubu, uvaří něco chutného na sporáku nebo uloží prázdné nádobí do myčky, se budou cítit důležitě a zejména dospěle. O krok se přiblíží světu dospělých, který je v dětství tak velmi láká.

Dětské kuchyňky snů

Vlastní dětská kuchyňka je splněným snem mnoha dětí. V naší bohaté nabídce najdete úžasné kuchyňky od významných evropských výrobců, které potěší svou výjimečnou kvalitou, realistickým provedením a bohatými doplňky nejen děti, ale i vás, rodiče. Vyberte ze široké nabídky kvalitních dětských kuchyněk tu, která bez pochyb potěší právě vaše děti. Inspirujte se našimi tipy na to nejlepší, co Medvídci nabízejí.

Rostoucí kuchyňka Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuchynka tefal evolutiv blog

Každá kuchyňka, kterou u nás najdete, je něčím výjimečná. Jedinečnost kuchyňky Tefal Evolutive Gourment od francouzského výrobce Smoby spočívá v její schopnosti přizpůsobit se věku dětí. Tato exkluzivní elektronická kuchyňka se spotřebiči a židlemi se přizpůsobí výšce vašich dětí, díky čemuž si s ní mohou hrát malí kuchaři a kuchařky od 3 až do 8 let. S přiloženými podstavci stačí jednoduše a rychle zvýšit výšku kuchyňky až o 8 centimetrů a zábava může bez omezení pokračovat dál. O tu se postará mimo jiné až 40 doplňků a nechybí ani židle, na kterých si mohou děti během hry odpočinout a na závěr si vychutnat skvělé jídlo.

Dřevěná kuchyňka Grand Kitchen Tender Leaf Toys

Kuchynka tender leaf toys blog

Absolutní novinkou v naší nabídce jsou produkty britské značky Tender Leaf Toys, mezi které patří i nádherná dřevěná kuchyňka Grand Kitchen. Její tajemství se ukrývá v důkladně propracovaném kaučukovém dřevě a tradičním britském designu s moderním nádechem. Děti si okamžitě získá překrásnou barevnou kombinací, ale i sadou 10 doplňků, které jsou propracované do toho nejmenšího detailu. Dřevěná kuchyňka je inspirována skutečnou kuchyní, zútulní každý dětský pokojíček a je nadčasová, takže krásné dětství s ní prožije několik generací dětí.

Hra v kuchyňce dětem nepřináší pouze zábavu, ale i nové znalosti, které jsou pro zdravý růst dětí nezbytné. Potěšte své děti krásnou kuchyňkou z naší nabídky od jakéhokoliv výrobce a naši Medvídci vám k objednávce přibalí soupravu potravin Écoiffier jako dárek. Díky nim bude hra v kuchyňce opravdu nezapomenutelná!

Získejte potraviny jako dárek!