Pohádkový říjen s Medvídky a kočárky!

4 min.
04. říj'18

S našimi Medvídky se děti nenudí! Přesvědčte se o tom i v říjnu a potěšte své malé princezny kočárkem Smoby, ke kterému vám pilní Medvídci přibalí panenku zcela zdarma. Ale v jakém kočárku se bude malé miminko vozit? Bude to motiv pohádky Frozen či Disney Princezny? Nebo Máša? Výběr je jen a jen na vás, stačí vstoupit do našeho pohádkového království.

Nakupte u nás v měsíci říjnu pohádkový kočárek Smoby a my vám k němu přibalíme panenku zcela zdarma! Vyberte si ze čtyř kočárků s motivem Frozen, Disney Princezny, Máša nebo Baby Nurse a k němu vám automaticky zašleme i měkoučkou panenku Petit Bebe Nursery od Écoiffier. Kterým kočárkem potěšíte od 1. 10. do 31.1 0. vaše dětičky?

Blog babiky cz

Pohádkové kočárky pro malé maminky

Zatímco autíčka od nepaměti připisujeme zejména chlapcům, dívkám patří kočárky a panenky. Takové hry na maminky, během nichž se děti starají o panenku, přebalují ji, krmí, koupou a chodí s ní na procházky, patří mezi zábavné, ale zároveň edukační aktivity. Hrou na různé profese se děti přibližují světu dospělých a přicházejí na to, jak to funguje. S našimi pohádkovými kočárky budou tyto hry na maminku plné radosti a smíchu!

Hluboký kočárek Pastel Princezny Disney Smoby

Hlboky kocik disney smoby

Která holčička by si nezasloužila kočárek jako pro pravou princeznu? Tento krásný růžový kočárek z dílny Smoby je doplněn o světlemodré detaily nechybí ani potisk s Disney Princeznami. Stříška kočárku je potištěna jemnými ilustracemi, které kočárku dodávají na originalitě. Kočárek má rukojeť ve výšce 58 cm a pohodlně se do něj vejde panenka o velikosti až 42 cm. Klasický hluboký kočárek pro malé maminky je doplněn i o přikrývku pro panenku a nechybí také úložný prostor pod kočárkem.

Hluboký kočárek pro panenku Frozen Smoby

Hlboky kocik frozen smoby

Pro všechny obdivovatelky princezen z pohádky Frozen je zde krásný kočárek v odstínech fialové a modré, který bude perfektním kočárkem pro každou panenku. Jeho klasický hluboký tvar zaručí, že panenka se bude moci pohodlně vyspinkat i během procházek. Oblé tvary kočárku doplňuje modrá stříška s potiskem sněhových vloček a přikrývku zase zdobí princezny Elsa a Anna. Hra s panenkou bude díky tomuto krásnému kočárku nezapomenutelná a své oblíbené princezny bude mít vaše holčička vždy u sobe.

Hluboký kočárek Baby Nurse ze Zlaté edice Smoby

Hlboky kocik baby nurse smoby

Jednoduchý, ale krásný a se smyslem pro eleganci – takový je kočárek Baby Nurse Zlatá edice od Smoby, který může mít i vaše holčička. Tento klasický hluboký kočárek pro panenku je vyhotoven v odstínech růžové, nechybí ani zlaté detaily roztomilého potisku na stříšce a přikrývce. Rukojeť kočárku je ve výšce 55 centimetrů, díky čemuž si s kočárkem zahrají už holčičky od 18 měsíců. Realisticky působící kočárek je prostě jako stvořený pro všechny dcerky, které si rády hrají na maminky.

Hluboký kočárek Máša a medvěd Landau Smoby

Hlboky kocik masa smoby

I vaše dcerka prožívá každé dobrodružství s Mášou a jejím kamarádem medvědem s nadšením? Nyní bude Máša s Mišem prožívat vše s ní! Pohádkový kočárek pro panenku s motivem této oblíbené pohádky si srdce děvčátek získá pestrou růžovou barvou, ale nepochybně i potiskem veselé Máši a jejího přítele medvěda. Hluboký kočárek s rukojetí ve výšce 58 cm je doplněn zelenými detaily a růžovou látku zdobí roztomilé bílé tečky. Nechybí ani úložný prostor, který uschová všechny nezbytné pomůcky pro panenku.

Už víte, kterým kočárkem potěšíte během října svou malou princeznu? Nezapomínejte, že pokud to bude některý z výše zmíněných, naši pomocníci Medvídkové vám k němu přibalí rozkošnou panenku Petit Bebe Nursery. A s ní bude vaše holčička jako skutečná malá maminka!