Vstupte do světa fantazie s panenkami Rainbow Dolls Corolle

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
04. srp'20

Svět plný fantazie, kde jsou jednorožci skuteční a obláčky měkoučké a nadýchané a duha je opravdu mostem na Zemi, mají vaše děti na dosah ruky. Pozvání do barevného království děti smrtelníků dostanou od jedinečných panenek Rainbow Dolls z dílny Corolle. Nejveselejší panenky z duhového světa jsou zde a jsou připraveny hrát si od rána do večera!

Vysoko nad oblaky, kde kouzla opravdu fungují, je život bezstarostný a slaďoučký. Právě tam bydlí čtyři veselé panenky, kterým nechybí jemná vůně vanilky, lidsky působící asymetrické tvářičky, dlouhé barevné vlásky a překrásné oblečení. Seznamte se s originálními panenkami Rainbow Dolls, které pocházejí z dílny francouzské značky Corolle, a dovolte vašim dětem, aby se spolu s nimi přenesly do magického světa, ve kterém jednorožci dovádějí na polích plných cukrové vaty a panenky se kloužou na duze!

Rainbow dolls blog

Iris, Nephelie, Celeste a Praline

Čtyři sestry a zároveň nejlepší přítelkyně, které žijí vysoko nad oblaky, ve světě plném kouzel a zábavy, se rozhodly do svého barevného království pozvat všechny děti. Díky jejich veselým osobnostem děti vstoupí do okouzlujícího světa, kterému kralují barvy, jednorožci, duhy a nadýchané obláčky. Každá z těchto panenek má svou jedinečnou osobnost, která dokonale doplní osobnost svého výjimečného kamaráda ze světa dětí.

Kromě jemné vanilkové vůně budou děti okouzleny i dlouhýma rukama a nohama panenek, které umožňují postavit panenku do jakékoli polohy. Ty díky tomu dokáží sedět s překříženýma nohama nebo kráčet. Nepřehlédnutelné je rovněž oblečení panenek, které je plné barev a roztomilých vzorů. Vybrat si pouze jednu panenku, která bude dělat společnost vašemu děťátku, bude velmi, velmi těžké.

Bude nejlepší kamarádkou vašeho děťátka Iris, milovnice zvířátek nebo to bude věčně optimistická Celeste? Možná si vaše děti budou rozumět spíše s Praline, která ráda vymýšlí různé žertíky nebo se zamilují do Nephelie, poslušné panenky, která se s láskou stará o své obláčky-ovečky.

Pečlivá a milující Iris

Iris s fialovými vlasy je obrovskou milovnicí zvířátek a svůj život v oblacích zasvětila péči o ně. Ze všeho nejvíc je oddaná jednorožcům, kteří žijí nad oblaky spolu s ní a jejími kamarádkami. Hnědooká Iris ráda sní a často si představuje, že žije ve vymyšleném světě, kde je skutečnou hrdinkou. V noci ráda pozoruje světla hvězd, které z jejího domova vysoko nad oblaky vypadají kouzelněí a přes den zase nenápadně na zádech jednorožce přicválá až na Zem. Její návštěvu určitě nepromeškáte, protože právě tehdy vzniká duha! S panenkou Iris o zábavu určitě nouze nebude.Iris rainbow doll blog

Trpělivá a pracovitá Nephelie

Nephelie, s vlasy růžovými jako bonbón, je ze všech Rainbow Dolls nejhodnější, je trpělivá a je velmi dobrou posluchačkou. Nikdy nekoná unáhleně a vždy si důkladně zváží všechna pro a proti. Nephelie je velmi pracovitá a každý den s láskou pečuje o obláčky, které považuje za své malé ovečky. Dohlíží na to, aby dobře rostly a byly vždy krásné bílé a nadýchané. Dokonce je tvaruje a poctivě je den co den počítá. A když jsou příliš těžké a plné vody, odlehčí jim tím, že spustí déšť!Nephelie rainbow doll blog

Optimistická Celeste

Celeste rozzáří tvářičku vašeho děťátka už při prvním pohledu na ni. Její nekonečný optimismus je opravdu nakažlivý, proto se připravte na to, že během hry s panenkou Celeste budou děti vždy v dobré náladě a pokojem se bude nést veselý smích. Celeste je jednoduše jako sluníčko, které každému zlepší den. Panenka s překrásnými žlutými vlasy si ze všeho nejraději hraje se světlem své oblíbené hvězdy, kterému vždy vytvoří díru v oblacích (ale jen tehdy, když se nedívá Nephelie) a dovolí mu zasvítit až na Zem. Vždy veselá Celeste miluje vymýšlení nových barev, kterými se obklopuje a které jí umožňují v oblacích vytvořit překrásný a harmonický domov. Spojením krásných barev a věčného optimismu Celeste vaše děti naučí, že všechno na světě je možné.Celeste rainbow doll blog

Prostopášná Praline

Praline, s vlásky růžovými jako slaďoučká cukrová vata, toho ví o sladkostech opravdu dost. Ze všech panenek z ní srší nejvíce temperamentu, který se projevuje nejen v její povaze, ale i v jejích cukrářských výtvorech. Praline je velmi velkorysá a každému rozdává ty nejchutnější sladkosti. Z nadýchaných oblaků vyrobí cukrovou vatu a déšť raz dva přemění na zmrzlinu nebo jiné sladkosti. Je vždy připravena hrát si a smát a ze všeho nejraději vymýšlí různé žertíky.Praline rainbow doll blog

Panenky s tělíčky měkkými a lehkými jako cukrová vata vnesou do dětské hry kouzelný a pohádkový pocit. Potěšte i vy své děti panenkami Nephelie, Celeste, Iris a Praline a dopřejte jim dětství plné fantazie.

Vstupte do světa panenek Rainbow Dolls