Panenky Corolle: měkké objetí s vůní vanilky

  Kategorie: Tipy na hračky,
6 min.
19. srp'19

Něžné, měkoučké a voňavé. Takové jsou francouzské panenky Corolle, nové přírůstky v našem e-shopu, které vás již od prvního okamžiku chytí za srdce. Objevte s Corolle dětský svět, ve kterém mají panenky své nezastupitelné místo, a poznejte spolu s námi příběh značky, která již 40 let do náručí dětí vkládá ty nejkrásnější panenky pod sluncem.

Psal se rok 1979, kdy se v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley zrodila v myšlenkách designérů první panenka Corolle. Bébé Cheri, panenka ve velikosti skutečného miminka, spatřila světlo světa v roce 1980 a položila základy prestižní značky, kterou dnes znají miliony rodičů a dětí po celém světě. Přivítejte v našem e-shopu nové panenky Corolle, se kterými si vaše děťátko vytvoří pouto na celý život již od prvního momentu.

Babika bebe cheri blog

40 let zkušeností

Tajemstvím panenek Corolle není pouze charakteristická vanilková vůně, ale v první řadě důraz na kvalitu výrobního procesu v každém jednom kroku od prvotního designu až po cílového zákazníka – vaše děťátko. Jedinečné panenky Corolle, tak jak je známe dnes, nevznikly ze dne na den. Za prvotřídní kvalitou, dokonale propracovanými detaily a nádherným designem se ukrývá 40 let zkušeností. Rok co rok přicházejí dobré víly a skřítci s inovativními nápady, které posouvají značku vpřed a pomáhají značce Corolle získávat prestižní ocenění.

Čtyři roky po prvním úspěchu ikonické panenky Bébé Cheri se kreativní tým Corolle rozhodl vytvořit první etnickou panenku. Netrvalo dlouho a do rodiny Corolle přibyla i panenka Bébé Calin – 30 centimetrová panenka s měkkým tělíčkem a mrkacími očky, o kterou se mohou děti starat jako o skutečné miminko.

Ve všech panenkách této renomované francouzské značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Důkazem toho je i krásná panenka Bébé Bath, která je tak lehoučká, že dokáže plavat a děti si ji díky této jedinečné vlastnosti mohou vzít s sebou do koupele, ale i na dovolenou k moři. Revolucí v značce Corolle byly bezpochyby panenky Ma Corolle – krásné dlouhovlasé panenky s obrovským množstvím doplňků od bot až po koloběžku.

Babika ma corolle blog

Už od kolébky

Na svou první panenku Corolle děti nemusí čekat do svých prvních narozenin. Měkoučká a voňavá panenka bude dělat společnost dětem již od prvního momentu po narození. Výjimečná panenka Minirêve Mon Doudou s neuvěřitelně měkkým tělíčkem a jemnou vůní vanilky se od první chvíle stane nejlepším kamarádem vašeho miminka. S přibývajícím věkem, kdy už děti začínají stále více a více objevovat svět kolem sebe, poznají větší panenky Mon Premier Poupon s mrkacími očky, které dětem otevírají nový svět péče o panenky. Na děti od 2 let se zase těší jedinečné panenky Mon Grand Poupon a větší děti od 4 let se perfektně zabaví s dlouhovlasými panenkami Ma Corolle, které v nich probudí touhu po módě.

Všechny Corolle panenky jsou přizpůsobeny potřebám a věku dětí, a právě proto je panenka Corolle ideálním adeptem na to, aby se stala první panenkou vašeho děťátka. S panenkou Corolle děti už od útlého věku objevují svět kolem sebe a poznávají ho díky péči o panenku. Pozorují rodiče a napodobují jejich chování během hry se svou první panenkou Corolle, krmí ji, koupou, převlékají, uspávají a povídají si s ní. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle děti objevují vlastní emoce, zdokonalují si své komunikační schopnosti a učí se přijmout zodpovědnost za své chování. Panenka Corolle bude vašemu děťátku dělat společnost během celého dne i noci a na čas strávený s ní budou děti vzpomínat ještě v dospělosti.

Babika mon doudou blog

Jedinečnost v každém detailu

Jen těžko byste v naší nabídce hledali dvě panenky Corolle, které se navlas podobají. Právě v tom tkví jedinečnost těchto francouzských panenek, které rozesmívají, ale i zklidňují miminka a děti po celém světě již 40 let. Výběr panenky Corolle můžete díky obrovské variaci přizpůsobit například i vzhledu vašeho miminka. Realisticky působící asymetrický obličej tak mohou zdobit modré, hnědé, ale také černé oči, a to vždy v jiném odstínu. Každá panenka Corolle má jiný pohled, jiné rysy obličeje a jinou barvu pleti – jsou jedinečné přesně tak, jako lidé.

S panenkami Corolle se děti díky těmto propracovaným detailům dokáží rychle ztotožnit a vytvořit si s nimi krásný vztah, který přetrvá. Dokonale propracované detaily však nenajdete jen na obličejích panenek. Vaše děti je budou postupně objevovat i na oblečení, které se může pochlubit nádherným francouzským designem. Krásné barvy, roztomilé motivy a v neposlední řadě prvotřídní materiály se postarají o rozvoj fantazie a kreativity, ale také o to, že hra s panenkou Corolle předčí hru s jakoukoliv jinou hračkou.

Babika cernoska blog

Neuvěřitelné množství doplňků

Miminka touží po jedné hračce, kterou budou mít po svém boku ve dne i v noci. Starší děti si však chtějí hrát s trochu komplikovanějšími hračkami, které jim pomohou procvičovat jemnou motoriku a se kterými se mohou podělit. Tým designérů Corolle myslel i na to, proto do své široké nabídky přidal krásné doplňky pro panenky, které posunou hru s panenkou Corolle na vyšší úroveň. S obrovským množstvím příslušenství bude převlékání, koupání, krmení či uspávání panenky neuvěřitelným zážitkem, který budou chtít děti prožít znovu a znovu.

Dětem nesmí ve výbavičce chybět dudlíky, spací pytel, postýlka, jídelní židle, vanička, lékárnička, kočárek a samozřejmě nádherné oblečení. Realisticky působící doplňky jsou na první pohled k nerozeznání od pomůcek, které používají při péči o děti i skuteční rodiče. Hra na maminku a tatínka bude díky perfektně propracovaným doplňkům prostě dokonalá.

Babika modra blog

Prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a jedinečné detaily vytvářejí z Corolle značku, po které sahají rodiče již 40 let. Ne nadarmo se může značka Corolle pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Sáhněte po panence Corolle i vy a splňte svému děťátku ten nejkrásnější sen.

Poznejte panenky Corolle