Radost pod stromečkem: darujte panenky Corolle

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
14. lis'19

Za chvíli se naše domovy provoní jehličím, skořicí a vůní vánočního pečiva a ve vzduchu se bude vznášet jedinečná atmosféra, kterou má pouze jedno období v roce – Vánoce. Přestože tyto svátky nejsou jen o dárcích, ale zejména o rodinné pohodě a lásce, bez pár krásně zabalených dárků by to nebylo ono. Darujte letos svým dětem hračku, která za pár dní neskončí zapomenuta v koutě pokoje. Darujte jim panenku Corolle.

Nejkrásnější svátky roku, během nichž v domovech vládne klidná atmosféra a okolní vzduch voní sněhem, jehličím a příjemným mrazem, se nezadržitelně blíží. Nasvědčují tomu už i klesající podzimní teploty a rychlé stmívání, ale také výzdoby v nákupních centrech, díky kterým na vánoční nákupy myslíme stále častěji. Spojte krásné a kouzelné Vánoce v myslích vašich dětí i s něčím jiným – s prvním objetím s voňavou a měkoučkou panenkou Corolle, která nesmí chybět pod žádným vánočním stromkem.

Babika corolle blog ruzova

První objetí voňavé panenky

Určitě si i vy velmi živě vzpomínáte na ten moment, kdy jste v náručí poprvé drželi svou milovanou panenku nebo máte ve svém okolí někoho, kdo stejný moment prožil. Představte si, že i vy své dcerce či synkovi podarujete panenku, při pohledu na panenku se jí nebo jemu rozzáří očka a na tvářičce se objeví široký úsměv. Pak vaše děťátko panenku poprvé obejme, promluví s ní, nakrmí ji a bude ji brát s sebou opravdu všude. Stane se jeho nejlepší přítelkyní a věrnou společnicí, se kterou budou ve dvojici prožívat všechny krásné momenty. Panenka Corolle není pouze obyčejná panenka, je to láska na celé dětství, na kterou budou vaše děti vzpomínat i dospělosti, přesně tak, jako vy nyní vzpomínáte na svou první panenku.

Neobyčejná panenka s příběhem

Nezáleží na tom, jakou panenku Corolle svému děťátku pod stromeček darujete, jedno je jisté – bude to neobyčejná panenka pro výjimečné děťátko. Každá panenka Corolle je totiž jedinečná výrazem tvářičky, barvou očí, vlasů či pleti a vypadá jako vyrobená na míru. Jedna panenka může mít hluboký zamyšlený pohled, další zase z očí srší zvědavost a jiná je vždy připravena smát se. Díky těmto neobvyklým rysům je každá panenka Corolle originální, ale pouze u vzhledu její jedinečnost nekončí.

Pro všechny panenky Mon Premier Poupon, Mon Grand Poupon nebo Ma Corolle designéři značky navrhli množství doplňků, se kterými se i ta nejobyčejnější hra s panenkou promění na krásný zážitek. Samozřejmostí je nejen krásné oblečení z kvalitního materiálu, které panence vydrží roky jako nové, ale i doplňky, které dětem pomohou postarat se o panenku tak, jak se patří. V povinné výbavičce pro panenky nesmí chybět pohodlná postýlka s měkoučkou matrací, jídelní židle, nočník, kuchyňské doplňky a chutné snídaně, ale i jídelní soupravy na výlety.

Každá správná maminka či tatínek panenky Corolle musí mít ve své výbavě přebalovací podložku a pro případ nouze i lékárničku. Hra na rodiče panenky však nebude kompletní bez stylového nosiče, autosedačky-vajíčka a nádherného hlubokého kočárku s romantickým designem. Díky těmto a mnoha dalším doplňkům bude hra s panenkou Corolle připomínat péči o skutečné miminko. Díky tomu se děti o krok přiblíží světu dospělých, do kterého chtějí v útlém dětství tak velmi patřit.

Babiky corolle blog postielka

Pohádkové Vánoce

S Vánocemi se mimo jiné spojují i teplé, měkké svetříky s vánočními motivy nebo rozkošné čepice se sobími parůžky či vánoční bambulí. Svou vlastní vánoční kolekci má i značka Corolle a její čas přichází právě před Vánocemi! Nečekejte však žádné červené svetry s motivem vánočních stromků, ale jemné, dívčí vzory, barvy a střihy. Díky těmto doplňkům z edice Enchanted Winter bude panenka Corolle vypadat jako z té nejkrásnější vánoční pohádky. Spolehnout se můžete na prvotřídní materiály oblečení a důkladně propracované detaily, kterými se značka Corolle pyšní již 40 let.

Kolekcia enchanted winter blog

Pokud hledáte dokonalý vánoční dárek pro děti, jste na správném místě. Panenky Corolle s nezaměnitelnou vůní vanilky, měkkými tělíčky a důmyslnými detaily potěší dětičky už od narození. Stačí vybrat tu správnou panenku, která bude vaše děťátko provázet na každém kroku během celého dětství. Protože vzpomínky z tohoto krásného období si s sebou nosíme celý život.

Darujte panenku Corolle