Využijte FIRST MINUTE nabídku na naše outdoor novinky

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
02. bře'17

Máte neposedné děti, které vás s prvními teplými paprsky tahají za rukáv a chtějí jít ven, či na zahradu? Buďte mezi prvními, kteří své nejmenší potěší super hračkami za ještě lepší ceny. Hračky potěší vaše rošťáky a ty ceny zase vás a vaše peněženky, takže maximální spokojenost bude na obou stranách.

Moc dobře víme, že s výběrem hraček pro děti často přicházejí i hluboké vrásky na tvářích rodičů. Zejména při těch outdoorových hračkách často myslíme na životnost hraček a nechceme, aby vydržely pouze jednu sezónu. V našem internetovém hračkářství proto najdete pouze kvalitní hračky z dílny evropských výrobců s dlouholetou tradicí, což je zárukou, že se dětičkám nerozsypou v rukou po prvním použití. S naší pomocí si určitě vyberete.

Outdoor novinky

Vozíme se venku

Děti milují hry na čerstvém vzduchu a někdy je opravdu náročné dostat je po celém dni dovnitř na horké kakao a pohádku na dobrou noc. Pokud máte doma aktivní děti, asi to dobře znáte. Zpříjemněte jim skotačení na vzduchu tříkolkami či koloběžkami a vychutnávejte si úsměvy na jejich tvářích.

Tříkolka Deluxe Touch Steering 4v1 smarTrike

Tříkolka Deluxe Touch Steering 4v1 je dokonalou tříkolkou pro vaše dítě s nádherným designem a praktickými odnímatelnými částmi. Tato tříkolka je unikátní, protože roste s vaším děťátkem od 10 měsíců až do 3 let. Výjimečností tříkolky Deluxe je praktický rodičovský batoh, do kterého se vám vejdou všechny drobnosti, které vaše děťátko na začátku potřebuje. Později se dá tato i jiné části tříkolky odmontovat, díky čemuž se promění na vozidlo, které má děťátko samo pod kontrolou.

Detska trikolka deluxe touch steering smartrike

Dětské tříkolky

Hrajeme si v zahradě

Máte velkou zahradu, která po zimě zeje prázdnotou a čeká na veselý dětský smích? Potěšte své děti krásným zahradním domkem či skluzavkou nebo jim vytvořte vlastní pískoviště. Díky našim krásným hračkám se zahrada promění na jejich druhý domov.

Skluzavka pro děti Toboggan Funny Smoby

Skluzavka Smoby Toboggan Funny je jeden z nejkvalitnějších produktů na trhu. Klouzací plocha má délku až 190 cm! Zajímavostí skluzavky Smoby je otvor na vodu, na který se dá napojit hadice a po skluzavce pak stéká voda jako na tobogánu. Díky této skluzavce budou mít vaše děti v létě svůj vlastní tobogán a mohou se klouzat rovnou do svého bazénku. Skluzavka a tobogán v jednom představuje odolnou a velmi kvalitní hračku, která se velmi rychle stane nejoblíbenější zahradní hračkou vašich dětí.

Skluzavka toboggan funny smoby

Dětské skluzavky

Dětský domeček Pretty Blue Smoby s letní kuchyňkou

Dětský domeček Pretty Blue Smoby má jedinečný design a pestré barvy, které si zamiluje každý malý obyvatel. Součástí domečku je i letní kuchyňka. V ní vám malí kuchaři mohou připravit chutné víkendové snídaně. Domku dominuje zasouvací okenice na okénku v šedé barvě. Prostorný dětský domeček je jako stvořený ke hře pro více děti. Má množství oken, které zaručují svěží vzduch a stín i během nejžhavějších dnů. Domek je ozdoben motivy zvířátek a květináčů, aby byly dětské hry ještě více veselé.

Domecek pretty blue smoby

Dětské domečky

Ve vodním světě

Máte doma "vodníky", které to neustále táhne k vodě? Úžasná dobrodružství na vodě zažijí vaši nejmenší díky vodním drahám z naší nabídky. Připravte se na to, že po zahradě vám budou pobíhat lodní kapitáni a piráti, kteří se budou plavit na lodi a hledat poklady.

Vodní dráha AquaPlay Aquaplay 'n Go

Vodní dráha AquaPlay 'n Go je největší vodní systém na hraní AquaPlay a obsahuje ty nejlepší součásti, které výrobce vymyslel. Součástí vodní hry jsou zajímavé doplňky: kontejnerová loďka, člun, autíčko, trajekt, jeřáb na překládání nákladu, vodní pumpa s přehradou a 4 veselé figurky – medvídek Bo, hrošice Wilma, kačenka Lotta a žabák Nils. AquaPlay obsahuje mnoho věcí, které mohou malí objevitelé zkoumat: princip plavání a potápění, fungování vodní pumpy a vodního kola, způsob stavění a pevnost konstrukcí.

Vodni draha aquaplay n go

Vodní hry

Hry na čerstvém vzduchu a aktivní pohyb dětem přinášejí nejen úžasnou zábavu, ale i množství prostoru na rozvoj pohybových dovedností a kreativity. Při hrách v zahradě by vašim dětem neměly chybět outdoor novinky, které najdete v naší nabídce.

Více hraček