Výprodej pokračuje! Slevy až do výše 80%

5 min.
09. bře'20

Mnohé maminky a tatínkové určitě netrpělivě čekají na výprodeje. Jedno štěstí, že naši Medvídkové vás nikdy nezklamou a vždy pro vás nějaké slevy připraví. Nyní opět důkladně uklidili celý sklad a našli v něm množství hraček, na které nalepili štítky se slevami až do výše 80%. Nečekejte na další Vánoce, narozeniny nebo svátek a potěšte své dětičky dárkem už teď.

Vzpomínáte si na novoroční výprodej? Za branami našeho internetového hračkářství na čekali fantastické slevy na krásné hračky vysoké kvality od renomovaných evropských výrobců. Pro velký zájem se však Medvídkové rozhodli výprodej opět prodloužit, a dokonce nám ani neprozradili datum jeho ukončení!! Na své tedy díky jejich štědrosti přijdou děti každého věku a vůbec nezáleží na tom, zda touží po měkoučké plyšové hračce nebo rychlém autě. Vstupte do našeho království hraček, v němž se se slevami roztrhl obrovské pytel, a nakupte zbrusu nové hračky ještě výhodněji.

Vypredaj blog novy cz

Obrovský výprodej se skvělými slevami

Úsměvy na tvářích dětí při rozbalování dárků bychom nejraději sledovali každičký den. Udělejte si s rodinou Vánoce ještě jednou a potěšte děti krásnými hračkami, které v našem obrovském výprodeji nakoupíte ještě výhodněji. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou – děti se budou těšit z nových hraček a vy z toho, že jste při nákupu ušetřili až 80 %. Podívejte se na to, co naši Medvídkové během velkého úklidu skladu zlevnili a z čeho se už za chvíli mohou těšit vaše ratolesti. Výprodej potrvá až do vyčerpání zásob!

Hluboký a sportovní kočárek Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby

Kocik hlboky sportovy blog

Tak jako děti, i panenky potřebují kvalitní kočárek, ve kterém je budou vozit malí rodiče. Kočárek Trio Pastel z edice Maxi Cosi & Quinny od renomovaného výrobce Smoby potěší dívky i chlapce, kteří péči o svou milovanou panenku berou opravdu vážně. Kočárek 3v1 lze využívat jako klasický hluboký kočárek, sportovní kočárek i jako vaničku na přenášení panenky. Kočárek v moderních pastelových barvách je k nerozeznání od kočárku pro děti, o čemž se přesvědčíte díky prvotřídnímu provedení a důkladně vypracovaným detailům. S kočárkem Smoby pro všechny děti od 3 let bude hra s panenkou konečně kompletní.

Odrážedlo Fulda Bobby Car BIG

Odrazadlo big cierne blog

Široké a výkonné pneumatiky, pohodlné sedadlo, tichá jízda... Ne, to není model nového auta luxusní značky, to je odrážedlo Fulda Bobby Car od německého výrobce BIG, které charakterizuje síla, odolnost a robustnost. Odrážedlo v černo-červené barevné kombinaci má ergonomicky tvarovaný sedák, který podporuje správný vývoj kloubů a kromě zábavy přispívá ke správnému rozvoji pohybu a motoriky. Pravidelnou jízdou na odrážedle BIG si děti zpevní svaly na nohou a dosytosti se zabaví na čerstvém vzduchu, ale i v interiéru.

Obchod s chladicím boxem Fresh City Market Smoby

Obchod fresh city market blog

Patří hra na prodavače a zákazníka mezi každodenní hru vašich dětí? Udělejte dětem radost vlastním obchodem, který je plně vybaven a posune tuto klasickou dětskou hru na vyšší úroveň. Obchůdku s potravinami nechybí nákupní vozík pro zákazníky, funkční pokladna se skenerem kódů a terminál na platbu kartou a množství potravin, které později děti využijí během hry v kuchyňce. Výjimečností obchůdku je chladicí box, a rovněž zvukové a světelné efekty, které připomínají fungování reálného obchodu.

Interaktivní robot TIC Smart Smoby

Interaktivny robot tic blog

V módě jsou sice tradiční dřevěné hračky, které milovaly děti v minulosti, ale do popředí se dostávají i interaktivní hračky s přívlastkem smart. Takovou hračkou je i robot TIC Smart od Smoby, který děti zaujme množstvím světelných a zvukových efektů. S robotem si děti užijí kopec zábavy, naučí se rozeznávat části těla, základní barvy a nakonec si spolu zatancují. Robot TIC s veselou tvářičkou patří mezi moderní hračky, kterou si dnešní děti okamžitě zamilují.

Domeček Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Domcek neo jura blog

Když nestačí dětský pokoj, přichází na scénu celý dům! Konkrétně domek Neo Jura Lodge DeLuxe od Smoby. Vlastní dětský domeček poskytne nejmenším dostatek soukromí na různé hry a díky štědrému prostoru se hra nemusí omezovat pouze na jedno dítě. Domeček v krásných barvách dětem poskytuje množství nových podnětů. V domku se naučí něco o přípravě jídla, stolování, úklidu, ale také o péči o zahradu, která je součástí domku, i o krmení ptáčků. Realisticky působící domeček s nástavbovým řešením je jednoduchou skvělou volbou pro všechny dětičky.

Nenechte si ujít obrovský medvídkovský výprodej, ve kterém na vás čekají hračky pro všechny děti se slevami až do výše 80 %. Bohatou nabídku kvalitních a krásných hraček, kterou jste si u nás mohli po dvounásobném prodloužení vychutnat od 25.12.2019 do 31.1.2020, znovu prodlužujeme, a to až do odvolání!

Nakupujte výhodněji