Novoroční výprodej startuje již dnes!

  Kategorie: Akce a slevy,
6 min.
27. pro'21

Nový rok, nové začátky a také novoroční výprodeje. Ale k čemu odkládat na zítra něco, co můžeme udělat až dnes? Zeptali jsme se našich tří Medvídků, co by řekli na novoroční výprodej ještě před začátkem Nového roku a oni velmi nadšeně souhlasili! Připravte se, novoroční výprodej v e-shopu medvídkovéhračky.cz startuje odteď!

Oli, Mila a Bruno, naši tři usilovní Medvídkové, se po roce opět pustili do velkého úklidu skladu, udělali důkladnou inventuru a nakráčeli do naší kanceláře se širokými úsměvy a dlouhým seznamem. Spokojeni sami se sebou a s výsledkem úklidu nám navrhli začít s obrovským novoročním výprodejem již dnes a my jsme jejich návrh nemohli odmítnout! Nač čekat ještě několik dní, když slevy si můžete začít užívat už teď? Podívejte se na to, co všechno jsme si pro vás v rámci novoročního výprodeje připravili. Všechny slevy naleznete na jednom místě přímo zde.

Starý rok, nové slevy

Neodkládej na zítra to, co můžeš udělat ještě dnes, řekli jsme si spolu s našimi Medvídky, a proto vám přinášíme neodolatelné novoroční slevy ještě v roce 2021! Nenechte si ujít novoroční výprodej plný krásných hraček, společenských her i školních potřeb a splňte dětem sen o dvojnásobných Vánocích, které nikdy nekončí. Vstupte do království hraček, ve kterém se s novoročními slevami a krásnými hračkami roztrhl obrovský pytel.

Extra slevy na školní potřeby

Děti si sice užívají prázdnin, ale do školy musí v lednu nastoupit připravené. Se slevou 10 % na všechny školní potřeby si nástup do školy po prázdninách užijí i rodiče. Originální a nadčasové školní aktovky značek Jeune Premier a Jack Piers jsou inspirovány klasickými koženými taškami a vaše děti budou díky nim ve škole udávat módní trendy. Se speciálními novoročními slevami již od dnes ušetříte i na nádherných penálech či luxusních boxech na svačinu. Dětem nesmí chybět ani udržitelné láhve na vodu ze 100% nerezavějící oceli a se slevou 10 % koupíte také sáčky na přezůvky a boxy na sešity.

Školské tašky Jack Piers

Společenské hry se slevou 10 %

Společenské hry spojují rodinu, která během svátků tráví spolu mnohem více času. Využijte tento čas k zábavě, ale i poučení a zahrajte si v kruhu rodiny zábavné společenské hry. 10% sleva na všechny společenské hry potěší celou rodinu. V široké nabídce společenských her si na své přijdou děti od 2 let, ale také rodiče a dokonce prarodiče. Společenské hry prověří paměť a postarají se o všestranný rozvoj vašich dětí.

Oblečení pro panenky Corolle s extra slevou 15 %

Něžné, voňavé a originální panenky Corolle pocházející z romantického francouzského městečka Langeais musí držet krok s módou. Potěšte děti stylovým oblečením pro panenky Corolle a proměňte každou hru s panenkou na módní přehlídku. Oblečení pro volný čas, romantické šaty, teplé bundy, pohodlné boty a jiné oblečení nesmí panence Corolle v šatníku chybět. Každý módní kousek splňuje nejnovější módní trendy a péče o panenku bude díky krásnému oblečení ještě zábavnější. V novoročním výprodeji získáte trendy oblečení pro panenky Corolle s extra slevou 15 %.

Novoročný výpredaj s Corolle

Stavebnice se slevou pro malé stavitele

Ceny stavebního materiálu rostou, ceny stavebnic pro malé stavitele klesají! Stavebnice BIG, stavebnice pro nejmenší a stavebnice Abrick od Écoiffier vám v rámci novoročního výprodeje pomohou ušetřit 5 % z ceny. Děti si během skládání stavebnic procvičí pinzetový úchop, zdokonalí si jemnou motoriku, logické myšlení a také dají prostor své kreativitě a fantazii. S našimi stavebnicemi se děti přenesou na farmu, postaví si rodinný dům, hasičskou i policejní stanici a chybět jim nebudou ani oblíbené pohádkové postavičky. Využijte novoroční 5% slevu na vybrané stavebnice již dnes.

Nejoblíbenější sety za novoroční ceny

Oblíbené sety, které v sobě kombinují více hraček, patří mezi nejprodávanější hračky a u nás je nyní nakoupíte ještě výhodněji. Využijte akční nabídky více hraček v jednom setu a potěšte děti hned několikanásobně. Na vaše děti čekají sety s kuchyňkami a domečky, ale i jinými hračkami, které rozzáří všechny dětské tváře a vám zároveň dovolí ušetřit. Nabídku setů se speciálními novoročními cenami můžete prozkoumat na tomto odkazu.

Vodní dráhy BIG a AquaPlay se skvělou slevou

Vodní dráhy BIG a AquaPlay patří mezi nejoblíbenější a nejzajímavější hračky v naší nabídce, které si získají děti i rodiče. Děti se s nimi nejen výborně pobaví, ale zároveň získají mnohé nové poznatky. Při hře s těmito originálními vodními systémy se děti naučí, jak teče voda nebo jak se zvedá a klesá vodní hladina ve skutečných přehradách. Vysvětlit fyzikální principy vody bude díky vodním drahám AquaPlay a BIG opravdu hračka. Vodní dráhy AquaPlay u nás nyní koupíte s 50% slevou (v případě setů se slevou 10 %) a dráhy BIG s extra slevou 15 %.

Novoročný výpredaj AquaPlay

Oblíbené hračky Mondo a Dohány

Cenově dostupné hračky od evropských výrobců rodičů vždy potěší. Italský výrobce Mondo a maďarský výrobce Dohány přinášejí vašim dětem již několik desetiletí krásné hračky za bezkonkurenční ceny. Hračky do exteriéru i interiéru, dětské domečky, koloběžky, odrážedla, skluzavky, hračky k vodě a do písku či sportovní hry od těchto výrobců v našem e-shopu nyní v rámci novoročního výprodeje získáte s extra slevou 10 %. Neváhejte a potěšte děti novými hračkami za ještě výhodnější ceny.

Hračky pro Vás

Neumíte se rozhodnout, která hračka potěší vaše děti krátce po Vánocích? Vsaďte na naše tipy a prozkoumejte hračky ve speciální novoroční kategorii Hračky pro Vás. Pečlivě jsme pro vás vybrali oblíbené hračky, které si po celou dobu trvání akce můžete zakoupit s extra slevou až do výše 10 %. Těšit se můžete na tříkolky, trenažéry, dětské obchůdky, stavebnice, kuchyňské spotřebiče k dětským kuchyňkám a mnohé jiné hračky. Pestrou nabídku hraček pro vás naleznete zde.

Nezmeškejte novoroční výprodej a fantastické extra slevy až do výše 80 %. Nestihli jste dětem koupit před Vánocemi všechno, po čem toužily? Udělejte si s nimi druhé Vánoce a potěšte nejen děti, ale také své peněženky. Velký novoroční výprodej s Medvídky startuje už dnes!

Novoroční výprodej startuje zde