Plyšové hračky s nádechem tradice: Poznejte značku Histoire d´Ours

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
05. úno'24

Všechno, co dělají, dělají s láskou. Takové je heslo francouzské značky Histoire d´Ours, která již od roku 1985 vnáší do dětského světa nádherné plyšové hračky. Objevte s námi kouzlo tradičních plyšových hraček, které potěší nejen děti, ale i dospělé. Blížící se Valentýn přece nedělá rozdíly ve věku.

Přátelství na celý život vzniká často již v útlém dětském věku a občas je toto přátelství neobvyklé. Vznikne totiž pouto mezi děťátkem a plyšovou hračkou, které přetrvá až do dospělosti. Není na tom vůbec nic zvláštního, obzvlášť pokud je první hračkou děťátka okouzlující plyšové zvířátko z dílny francouzské značky Histoire d´Ours.

Touha vytvářet příběhy

Francouzská značka Histoire d´Ours si už při svém zrodu v roce 1985 přislíbila, že jejím poselstvím bude vytvářet skutečné příběhy, které napíše přátelství děťátka a plyšového zvířátka. Filozofie značky, kterou vytvořil Alain Joly, hovoří o čtyřech příbězích:

  • Příběh lásky mezi děťátkem a jeho plyšovým zvířátkem
  • Dobrodružný příběh na rozvoj představivosti batolat
  • Příběh spoluúčasti při radostných i smutných okamžicích
  • Příběh sdílení, protože hračky Histoire d´Ours si budou předávat celé generace.

Plyšové hračky Histoire d´Ours nejsou hračky, které děti omrzí a po jedné sezóně skončí zapomenuté na dně krabice. Jsou to hračky, které budou dítě doprovázet v průběhu let a které se stanou nedílnou součástí dětství a nakonec i dospělosti. Jsou to hračky, které po vašich dětech zdědí vaše vnoučátka a stanou se jakousi plyšovou rodinnou kronikou.

Plyšoví mackovia Histoire d’ Ours

Inspirováno dětskými sny

Histoire d´Ours se při výrobě nových hraček inspiruje dětskými vzpomínkami a sny, které chce proměnit v realitu. Hledáte měkkou a něžnou hračku pro děťátko? Vaší volbou může být tradiční plyšový medvídek, ale také přítulná kočička či dokonce zajíček. Každá plyšová hračka Histoire d´Ours je skutečným pokladem, který se ve sbírce všech hraček jen tak neztratí.

Všechny nápady na hračky Histoire d´Ours přicházejí na svět ve francouzské obci Saint-Leu-la-Forêt, která se nachází jen několik kilometrů severně od Paříže. Týmy designérů nejprve přenesou svůj nápad na papír, přičemž nezapomínají na ty nejmenší detaily, a poté se zaměří na výběr materiálů. Každá plyšová hračka Histoire d´Ours je tedy odrazem fantazie těchto návrhářů.

Plyšová mačička Histoire d’ Ours

Pestrobarevný dětský svět

Hračky Histoire d´Ours vás překvapí neuvěřitelnou paletou barev, inovativní hrou s materiály a vesmírem, ve kterém žijí roztomilé plyšové postavičky připravené zapojit se do každé hry. Důkazem pestré palety barev je vlajková loď značky – hrošík Hippo, který srší optimismem, je šťastný a vždy se cítí dobře. Všichni plyšoví hroši jsou neodolatelně jemní, mají kulaté a měkké bříško a velkou tlamičku, ale co děti zaujme nejvíce, jsou různé barvy, ve kterých se hrošíci rodí. Růžový, modrý, bílý nebo žlutý hroch? Fantazie v tomto případě opravdu nezná hranic.

Chcete děťátko obdařit spíše něčím tradičním? Už od zrodu značky je součástí stálé nabídky medvídek Les Nounours, jehož kouzlu neodolá opravdu nikdo. Roztomilá tvářička, měkké tělíčko a jemná srst si získá všechny věkové kategorie. Plyšovému méďovi v různých barvách je obtížné odolat, navíc přichází-li v různých velikostech. Najdete méďu vysokého i 75 cm. No není to ideální partner k mazlení?

Do dětských rukou vkládáme jen to nejlepší

I takto jednoduše by se dala popsat kvalita plyšových hraček Histoire d´Ours. Každý člen této plyšové rodiny je vyroben z pečlivě vybrané látky, která se pyšní lehkostí, měkkostí a teplem. Odolná vlákna materiálu mají tu správnou barvu a v případě potřeby i odlesky, a jelikož tvůrci hraček nenechávají nic náhodě, vždy upřednostňují kvalitu a bezpečnost.

High-tech materiály použité pro výrobu plyšových hraček Histoire d´Ours respektují citlivou pokožku miminek, o čemž se můžete přesvědčit už na první dotek. Všechny hračky nesoucí název Histoire d´Ours jsou navrženy ve Francii a jejich výroba se neobejde bez důkladné kontroly během každé výrobní fáze. Díky tomu se můžete spolehnout na to, že hračky Histoire d´Ours splňují nejvyšší bezpečnostní standardy a každý prvek, který tvoří tyto hračky, je přísně kontrolován v souladu s evropskými normami.

Značka Histoire d´Ours stojí u zrodu tisíců příběhů lásky, které začaly v den darování plyšové hračky. Potěšte i vy své děti, partnery nebo blízké plyšovým medvídkem Histoire d´Ours. Den sv. Valentýna, ale i každý jiný den je k tomu jako stvořený.