Nejoblíbenější hračky na Vánoce pro všechny děti

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
02. lis'21

Vánoce jsou svátky klidu, míru a rodinné pohody. Neobejdou se však ani bez dárků, a to zejména v rodinách s dětmi. Na chvíle radosti v nadšených dětských očích se jistě těší všichni rodiče. Postarejte se o to, aby byly i tyto Vánoce štědré. Naše tipy na nádherné hračky pod stromeček vám v tom pomohou.

Zorientovat se v moři hraček a vybrat tu pravou kuchyňku, panenku, dětskou dílnu, domeček či jinou hračku je pro rodiče někdy opravdu náročné. Naši vánoční pomocníci – tři usilovní Medvídci, to moc dobře vědí. Proto si pro vás i letos nachystali seznam těch nejkrásnějších hraček pod stromeček, se kterými se určitě trefíte do černého.

Veselé Vánoce ve znamení oblíbených hraček

Už se všechno třpytí, brzy jsou tady Vánoce! Nefalšovaná vánoční atmosféra už zanedlouho zavítá do našich domovů. Ani se nenadějeme a děti si budou pod vánočním stromečkem rozbalovat vysněné dárky. O ty se však musí po dohodě s Ježíškem postarat rodiče, kteří se při nakupování vánočních dárků nejednou zapotí.

My v internetovém hračkářství Medvídkovéhračky.cz velmi dobře víme, že výběr dokonalého dárku pro děti není vůbec snadný. Právě proto jsme spolu s našimi Medvídky sepsali seznam top dárků, které si pod stromečkem touží najít všechny děti.

Kuchyňka se zvuky Cherry Kitchen Green Smoby

Jedním z nejkrásnějších dárků, jaké si mohou děti pod stromečkem nalézt, je nepochybně dětská kuchyňka. Ta z dílny známé a oblíbené francouzské značky Smoby má moderní vzhled, ale design není ani zdaleka vše, co nabízí. Kuchyňka Cherry Kitchen je vybavena nezbytnými spotřebiči, ukrývá se v ní až 25 doplňků a při vaření vydává zvuky, které děti znají ze skutečné kuchyně. Pokud hledáte dárek pro malé nadšence vaření, toto je ta správná volba.

Vianočné darčeky kuchynka

Restaurace s elektronickou kuchyňkou Chef Corner Restaurant Smoby

Chcete děti potěšit opravdu jedinečným dárkem, který v sobě spojuje hned několik hraček? Restaurace s elektronickou kuchyňkou Chef Corner Restaurant představuje dokonalé spojení dětské kuchyňky a restaurace a umožňuje díky tomu hru více dětí. Na malé kuchaře, číšníky, ale i zákazníky čeká až 70 doplňků, ale i množství funkcí. Z vodovodního kohoutku opravdu teče voda, elektronická pokladna disponuje funkční kalkulačkou a zvuky vydává i pečicí trouba. Obrovskou výhodou restaurace je navíc to, že ji lze výškově nastavit, takže ji dokážete hravě přizpůsobit výšce vašich dětí.

Vianočné darčeky reštaurácia

Odrážedlo Bobby Car Next Turquoise BIG

Fascinuje vaše děti všechno, co má čtyři kola a volant? Odrážedlo Bobby Car Next má dokonce i elektronický klakson a světla s LED reflektory, které dětem posvítí na cestu. Odrážedlo určené pro děti od 12 měsíců má originální design a děti zaujme i úložný prostor, který je jako stvořený pro převážení oblíbených hraček. Ergonomické sedátko podporující správný vývoj kyčlí dětem poskytne co největší komfort a výhodou je i odnímatelná textilní podložka, kterou můžete v případě potřeby umýt.

Trenažér elektronický Vesmír Space Driver Smoby

Jsou vaše děti připraveny na nefalšované vesmírné dobrodružství? Elektronický trenažér Vesmír Space Driver od Smoby pomůže malým astronautům objevovat tajemný vesmír, který nás obklopuje. Se simulátorem vesmírné lodi děti zažijí opravdové vesmírné dobrodružství a nekonečný vesmír bude s tímto dárkem o něco dosažitelnější. Děti se mohou těšit na elektronický volant vybavený animovanou vesmírnou mapou. Trenažér má 2 rychlosti a až 15 zvukových efektů, díky čemu hra s ním připomíná let ve skutečné vesmírné lodi.

Vianočné darčeky trenažér

Panenka Lucille Interactive Mon Grand Poupon Corolle

Voňavá panenka pod stromečkem prostě nesmí chybět. Výjimečná panenka z dílny francouzské značky Corolle se jmenuje Lucille, má nádherné modré mrkací oči a díky interaktivním funkcím dokáže reagovat na péči vašeho děťátka. Panenka s jemnou vanilkovou vůní vydává až 20 zvuků a má 8 interaktivních funkcí. Žvatlá, směje se i pláče, kýchá a mluví, umí si odříhnout, vydává zvuk polibku a přisaje se k láhvi nebo dudlíku. To však není všechno – panenka k vašemu děťátku přicestuje se 4 doplňky, se kterými bude hra s ní opravdu nezapomenutelná.

Vianočné darčeky bábika

Kočárek trojkombinace Cybex Landau 3in1 Priam Corolle

Všechny děti vědí, že k panence neodmyslitelně patří také krásný kočárek. Vždyť jak jinak by mohli malí rodiče chodit s panenkou na procházky? Nádherný kočárek v trojkombinaci Cybex Landau 3in1 Priam od Corolle vypadá na první pohled jako skutečný kočárek pro miminko. To, že je věrnou kopií reálného kočárku podtrhují i přední kolečka, která se otáčejí a dovolují dětem lépe s kočárkem manipulovat. Kočárek je jako stvořený pro procházky s panenkou a umožňuje dětem vybrat si ze tří možností sestavení: sportovní kočárek, hluboký kočárek nebo vanička, která je vhodná i pro přenos panenky. Kočárek v šedé unisex barvě je jednoduše doplněk, bez kterého se panenka neobejde.

Vianočné darčeky kočík

Vybrat krásný vánoční dárek dá zabrat i rodičům, kteří své děti znají nejlépe. S naším seznamem však máte vánoční nákupy v malíčku. Vybavte nákup vánočních dárků v předstihu, z pohodlí domova a vychutnávejte si vánoční atmosféru naplno v kruhu rodiny.