NEJ dětské domečky pro všechny děti

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
13. kvě'22

Dovolte dětem objevit zcela nový svět, aniž by opustily vlastní zahradu! To největší dobrodružství blížícího se léta zažijí v dětském domečku. Tam se stanou pány svého království a hlavou domácnosti, budou se cítit důležitě a zodpovědně. Ale který domeček je ten pravý právě pro vaše dítě? Poznejte s námi ty NEJ dětské domečky, do kterých se mohou vaše děti okamžitě nastěhovat.

Každé dítě touží po dětském domečku, kde bude mít dostatek soukromí na hru, odpočinek i návštěvy kamarádů. Na trhu existuje obrovské množství dětských domečků s různými nápaditými prvky, spotřebiči a doplňky, proto se není co divit, když se rodiče v bohaté nabídce někdy ztrácejí. My vám hledání dokonalého dětského domečku usnadníme! Našli jsme pro vás ty NEJ domečky pro všechny děti.

Domeček Corolle Playhouse

Domeček Corolle Playhouse od oblíbeného a ověřeného výrobce Smoby nadchne zejména dívky, ale s radostí si v něm zahrají i kluci. Jemná bílo-růžová fasáda s květinkami, nadčasová šedá krytina, okna se žaluziemi a poloviční dveře se vzorem květin si okamžitě získají srdce nového majitele či majitelky. Uvnitř domeček nabízí dostatek prostoru na hru více dětí, kterým nic nebude bránit v tom, aby si do domečku nastěhovaly i svoji zbrusu novou voňavou panenku Corolle.

Domček Corolle Playhouse Smoby

Domeček Přátel prostorný Neo Friends House

Má váš drobeček spoustu kamarádů, kteří nesmí chybět při žádné hře? Prostorný domek Přátel Neo Friends House vás okouzlí bohatým prostorem na hraní, a to nejen v interiéru, ale i exteriéru. Součástí domečku je piknikový stolek a předzahrádka, díky čemuž se budou děti v domečku cítit jako skuteční dospěláci. Důmyslné konstrukci domku nechybí řada oken, přes která dovnitř proudí čerstvý vzduch a sluneční paprsky a nechybí ani dveře s poštovním otvorem. Domeček Neo Friends House od Smoby můžete navíc díky jedinečnému konfigurátoru přizpůsobit na míru vašim dětem.

Domček Neo Friends House Smoby

Domeček se zahradní restaurací Chef House

A co takhle spojit bydlení s restaurací? Domeček Chef House od Smoby se od prvního momentu stane oblíbeným místem ke hraní. Jeho součástí je restaurace s kuchyňkou a pokladnou, takže dětem nebude nic bránit ve hře na majitele restaurace, kuchaře, číšníky, pokladníky a hosty. Inovativní koncept domku Chef House se spoustou doplňků a úžasných detailů umožní dětem naplno realizovat své kreativní nápady.

Domček so záhradnou reštauráciou

Domeček Neo Jura Lodge

Kvalitní a originální domeček Neo Jura Lodge představuje moderní, a dokonce rozšiřitelný koncept dětského domečku, který raz dva přizpůsobíte dětským snům. Prostorný interiér a nápaditý design doplňují 2 poloviční dveře, 2 okna s otevíratelnými okenicemi a krmítko pro ptáčky. Zdá se vám to málo? Základní model domečku můžete rozšířit až o 12 doplňků, které se postarají o ještě větší zábavu. Přistavíte k domečku kuchyňku, piknikový stůl či předzahrádku? Nebo vaše děti potěší spíše sada společenských her, sprchová hlavice pro letní osvěžení a slunečník? S naším konfigurátorem domečku Neo Jura Lodge to nebude žádný problém.

Domček Neo Jura Lodge Smoby

Domeček s kuchyňkou Nature

Domeček s kuchyňkou Nature patří již dlouhá léta mezi nejoblíbenější dětské domečky a nepochybně potěší i vaše děti. Je vybaven třemi okny, polovičními dveřmi, ale jeho dominantou je venkovní kuchyňka se 17 doplňky, kde budou děti trávit většinu času. Malí kuchaři a kuchařky si díky sporáku s otočnými knoflíčky přijdou na své a hosty budou lahodným jídlem hýčkat. Pak je už stačí jen pozvat dovnitř a užívat si prostorného interiéru domku.