Nejkrásnější plyšové hračky pro miminka

4 min.
06. říj'16

Narodilo se vašim známým miminko a přemýšlíte nad jedinečným dárkem? Kvalitu vhodnou pro vaše nejvzácnější poklady, která je spojena s originalitou a měkoučkým povrchem, najdete v plyšových hračkách Kaloo. Vybrali jsme pro vás ty nejmilejší nadčasové plyšové hračky, které jsou díky vysoké kvalitě vhodné pro děti od narození.

Plyšové hračky pre bábätká

Určitě víte, že malým dětem nemůžete dát do postýlky jen tak leccos. Děti velmi rády spinkají či odpočívají se svou oblíbenou hračkou, rády si ji přivinou, očichají, často i ochutnají. Hmat mají v útlém věku vyvinut lépe než zrak a sluch, proto objevují nejen rukama, ale i ústy. Je dobré dvakrát se zamyslet nad hračkami, se kterými budou trávit čas v postýlce či v kočárku.

Nejdůležitější vlastností hraček pro miminka je zdravotní bezpečnost a také by neměly obsahovat drobné části, které by děťátko mohlo spolknout. Tyto a mnoho dalších pozitivních vlastností najdete u francouzské společnosti Kaloo, která vyrábí tolik roztomilých plyšových hraček, že si nebudete umět vybrat. My jsme pro vás udělali menší výběr plyšáků s různým designem a s různými vlastnostmi, abychom vám to aspoň trochu usnadnili.

Klasika - plyšový medvídek

Medvídek Kaloo Rouge

Medvídek Kaloo Rouge vyniká mezi tisíci plyšovými medvídky svou hebkostí a měkoučkým povrchem, který je jemný k dětským ručkám. Šedo-krémová barva, roztomilá tvářička a milý úsměv učaroval každému miminku, které je na tomto světě nové a potřebuje kromě své maminky a tatínka i malého kamaráda. Plyšový medvídek Kaloo má velikost 38 cm. Kolekce Kaloo Rouge v sobě zahrnuje nadčasová plyšová zvířátka, které se velmi rychle stanou nejoblíbenějšími kamarády vašeho miminka.

Klasické plyšové hračky

Plyšový zajíček - netradiční panenka

Zajíček panenka Kaloo Petite

Plyšový králíček Petite Rose - Musical Doll je další originální plyšová hračka, která je jiná než ostatní. Kromě toho, že má tvar jako klasická panenka a nejmenší děti si ji snadněji uchopí do své ručky, v sobě ukrývá ještě jednu zajímavou vlastnost. Po stisknutí hraje pěkné melodie, které děti nejen zklidní, ale pomohou jim také s rozvojem citlivého sluchu. Kolekce Kaloo Petite Rose vám nabízí plyšové hračky v něžných růžových odstínech, které se hodí hlavně pro malé holčičky.

Plyšové hračky pro holčičky

Natahovací plyšový medvídek nad postýlku

Natahovací medvídek Bliss

Další plyšový medvídek a přece je jiný. Plyšový medvídek Kaloo Bliss-Zig je pestrobarevná veselá hračka, kterou můžete děťátku zavěsit nad postýlku, do kočárku či na autosedačku. Vždy ho zabaví, potěší úsměvem a zaujme veselými melodiemi. Medvídka pro miminko lze natáhnout do délky 25 – 40 cm. Plyšáci Bliss od francouzské společnosti Kaloo jsou plné barev a veselosti, které upoutají zrak každého miminka.

Pestrobarevné plyšové hračky

Plyšák v novém denimovém šatě

Plyšová myška Blue Denim

Plyšová myška Blue Denim má přívlastek na mazlení, to ji dokonale vystihuje. I myška Kaloo se dá díky měkkému tělu jednoduše chytit a přivinout během hry nebo spánku. Má tvar čtverce s uzlíky na koncích a pěknou dárkovou krabičku. Stylový design myšky vystihuje kolekci Blue Denim, která je typická modrými odstíny, riflovým materiálem a neobvyklým oblečením plyšových hraček.

Plyšové hračky v riflovině

Loutkové divadlo s plyšovou hračkou

Plyšový lev maňásek Kaloo

Plyšový lev Kaloo Nopnop-King Lion vám pomůže zabavit vaše nejmenší. Je to plyšová loutka – maňásek, kterou si navléknete na ruku a můžete svému prckovi zahrát divadlo. Loutkové divadlo stimuluje dětské smysly, zabaví neposedné děti a možná i rodiče. Plyšový lev pro miminko má velikost 25 cm a zářivou žlutou barvu s pestrou hřívou.

Plyšový maňásci