Miminkovo po francouzsku: kvalita pro nejmenší

6 min.
31. led'19

Lásky čas je sice květen, ale ani v únoru netřeba na lásku zapomínat – blíží se přece Valentýn! Při této příležitosti jsme se rozhodli blíže vám představit kvalitu přímo z Francie, která prostřednictvím krásných doplňků, pomůcek a oblečení přináší vašim miminkům péči, kterou si zaslouží. Valentýn přece není jen o lásce mezi partnery, ale také o lásce k dětem.

Francouzi vědí jak milovat! Důkazem toho je nejen Paříž, město lásky, ale i francouzské umění, hudba, kultura, vášeň v lidech a v neposlední řadě francouzské produkty, do kterých domácí dávají pořádnou dávku lásky. Své o tom vědí i francouzské značky v naší nabídce. Ty již dlouhá léta při navrhování nových produktů myslí na potřeby těch nejmenších, o které se staráme s láskou po celý rok, nejen během Valentýna. Nechte se s námi na chvíli rozmazlovat prvotřídní kvalitou francouzských značek, mezi které nepochybně patří Beaba, Red Castle, toTs, Smoby a Kaloo.

Teplo a bezpečí již od narození

Francouzská značka Red Castle své produkty navrhuje podle tří základních pilířů – inovace, bezpečnost a odborné znalosti. Při navrhování každého nového produktu se designéři zamýšlejí nad tím, jak usnadní život rodičům s malými dětmi a jak nejmenším jejich produkty dopřejí co nejvíce pohodlí, bezpečí a lásky. Všechny zavinovačky, spací pytle, fusaky, kombinézy a mnohé další produkty jsou vyrobeny z příjemného materiálu, který nedráždí citlivou dětskou pokožku, právě naopak – děti se v tomto měkoučkém oblečení cítí jako v bavlnce.

Samozřejmou součástí navrhování nových produktů je konzultace s odborníky, kteří se spolupodílejí na vytváření produktů od začátku až do samého konce. Značka Red Castle i díky nim splňuje nejvyšší bezpečnostní normy a při výběru materiálů nezná žádné kompromisy. Příkladem jsou nejen teploučké fusaky do tuhé zimy, měkké zavinovačky pro miminka či pohodlné polštáře na kojení, ale v první řadě ikonické hnízdo na spaní Cocoonababy®.

Babatkovo hniezdo red castle

Toto jedinečné hnízdo na spaní pro miminka vzniklo díky pediatrické fyzioterapeutce Danièle Salducci již v roce 1995 a od té doby přináší miminkům po celém světě sladké, ničím nerušené a zdravé sny. Velkou výhodou hnízda je fakt, že je určeno i pro předčasně narozené děti a imituje polohu miminka v bříšku. Snadněji se přizpůsobí podmínkám velkého světa, do kterého se narodily a neprobouzí se vystrašené. Díky tomu se dětičky i po narození cítí obklopené láskou a vědí, že jsou v bezpečí.

Pohodlně doma i na cestách

Měkoučké zavinovačky a spací pytle najdete také v nabídce značky smarTrike. Řada této značky toTs vám mimo jiné přináší i dětské ložní prádlo, osušky a textilní pleny, které se v současnosti opět těší své popularitě. S řadou toTs můžete vašim nejmenším zařídit dětský pokojíček v jemných tónech, které dodávají interiéru pocit útulnosti a tepla. Designéři však při vymýšlení produktů mysleli i na maminky a jejich potřeby.

Pokud trávíte s miminkem hodně času na procházkách či na cestách, určitě nesmíte přehlédnout přebalovací tašky toTs, se kterými bude pobyt strávený na čerstvém vzduchu ještě o něco lepší. Přebalovací tašky s množstvím prostoru ukryjí vše, co budete na procházce potřebovat. Jejich součástí je nejen pohodlná podložka na přebalování, ale i termoobal na láhve s teplým mlékem či čajem, obal na klíče a samozřejmě popruhy, kterými tašku bez problémů upevníte na kočárek. Tašky na přebalování toTs podtrhnou styl moderních maminek a nezbavíte se jich ani po tom, co vaše děti vyrostou.

Babatkovo prebalovacia taska tots

Prvotřídní péče od rána do večera

Podobně jako Red Castle, i značka Beaba myslí na pohodlí dětí a jejich rodičů. Právě proto se zaměřuje na výrobu praktických pomůcek do domácností s miminkem, které vás okouzlí nejen svou funkčností, ale i moderním čistým designem. Produkty z dílny francouzské značky Beaba se mohou pyšnit svou kvalitou, jednoduchých použitím, ergonomickými tvary či inovativností. Jedinečné pomůcky péče o miminka a děti už 30 let rodičům usnadňují komplexní péči od přípravy jídla přes koupání až po uspávání.

Vlajkovou lodí značky Beaba je již více než 25 let parní vařič a mixér Babycook®, se kterým během několika minut dětem připravíte chutná jídla od výmyslu světa. Zelenina, ovoce, maso či těstoviny jsou v tomto parním vařiči připravovány na páře, takže během přípravy neztrácejí vitamíny a minerály důležité pro příznivý vývin vašich nejmenších. No nezapomínejte, že hlavní ingrediencí je láska, díky které každé jídlo chutná lépe.

Babatkovo parny varic beaba

Sortiment francouzské značky Beaba se stane každodenní součástí vašeho života s miminkem a zároveň dokonale doplní váš interiér. I na to totiž designéři v Beaba mysleli – všechny produkty této značky padnou moderním interiérům jako ulité a stanou se nerozlučnou dekorací vašeho domova. Život s miminkem bude díky Beaba od prvního momentu krásný, jednoduchý a plný lásky.

Čas na hraní

Nezanedbatelnou součástí dětství je hra, která ani zdaleka není jen ztrátou času. Právě hrou se děti učí o světě kolem sebe, objevují ho, poznávají nové tvary, barvy, povrchy, rozvíjejí svou kreativitu a fantazii. Mezi první hračky, se kterými se děťátko po narození seznámí, patří plyšové hračky. V naší nabídce najdete krásné plyšové hračky Kaloo, které vás nezklamou svou kvalitou a do dětských postýlek přinesou potřebný pocit bezpečí. Objetí plyšové hračky rozzáří úsměv na dětské tváři a pro rodiče je tento pohled k nezaplacení. Plyšové hračky Kaloo však nejsou pouze obyčejné plyšové hračky. Pastelové barvy a jemný design nedráždí citlivý dětský zrak a díky prvotřídnímu materiálu si můžete být jisti, že ani cucání plyšové hračky Kaloo vašemu miminku neublíží.

Babatkovo kaloo

Později, když už dětičky trochu vyrostou, přichází čas na náročnější hračky, které pomohou rozvíjet hmatovou citlivost a procvičovat jemnou motoriku dětí. Na to jsou jako stvořené hračky Smoby z kolekce Cotoons vytvořené podle stejnojmenného francouzsko-kanadského animovaného seriálu pro nejmenší. Hračky z této kolekce patří mezi didaktické hračky a hra s nimi je velkou zábavou. Krásné barvy, roztomilá zvířátka a zvukové efekty naleznete na autíčkách, chodítkách, domcích či dětských hrazdách. Součástí této kolekce jsou také kolotoče nad postýlku a světýlka v roztomilém provedení, které pomohou vašim nejmenším nejen spokojeně usnout, ale také se probudit bez pláče.

Darujte lásku svým dětem, ale i sobě! S širokou nabídkou francouzských značek to bude opravdu hračka. Vstupte s námi do francouzského Miminkova a nechte se unášet krásným designem, praktickými pomůckami a jedinečnými produkty, díky kterým bude únor ještě více láskyplný.