Vstupte do Miminkova, světa nízkých cen

  Kategorie: Akce a slevy,
3 min.
01. úno'18

Pojďte s námi do Miminkova – zázračné země, kde najdete množství nízkých cen. V Kategorii Hračky pro nejmenší nyní nakoupíte se slevou až 50 % nádherné hračky od renomovaných evropských výrobců. Hračky od Smoby, Kaloo, Beaba či toTs už čekají!

Na výlet do Miminkova se můžete s dětičkami vydat od 1. 2. do 28. 2. V nabídce hraček pro nejmenší najdete kvalitní hračky a pomůcky pro kojence s úžasnou slevou až 50 %. Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a sáhněte po té nejlepší kvalitě hraček, jakou nenajdete široko daleko. Máme pro vás pár tipů na perfektní hračky, kdybyste si náhodou z toho množství nedokázali vybrat.

Sedátko do vody Žába s květinkou

Sedátko do vany Smoby

Koupání děťátka může být někdy pořádně náročné. V případě, že koupete miminko ve vaně, nesmí vám chybět krásné sedátko do vody s hračkami. Během mytí dítě pohodlně sedí a nemá strach, že se ponoří pod vodu. Zároveň je zaujaté malými hračkami upevněnými na sedadle. Sedátko je ergonomicky tvarované, takže je maximálně pohodlné a nemusíte se bát, že ve vaně uklouzne, protože drží opravdu pevně.

Hrací deka s hrazdou Cotoons Discovery

Deka pro miminka Smoby

Všechny dětičky si potřebují hrát v příjemném prostředí s krásnými hračkami. Deka na hraní Cotoons Discovery je spojení jednoho i druhého. Má růžovou hrazdu, na níž jsou zavěšeny textilní hračky. Samotná deka je z příjemného materiálu v krásných pestrých barvách, které podněcují dětskou představivost. Na této hrací dece si vaše děťátko užije chvíle plné zábavy.

Kolotoč nad postýlku s motýlky Květinka s hudbou

Kolotoč nad postýlku Smoby

Krásný kolotoč nad postýlku přinese všem miminkům klidný a ničím nerušený spánek a stejné bude i jejich probouzení. Dětský kolotoč nad postýlku svítí a hraje příjemnou hudbu pro malé dětičky, která dotváří atmosféru. Z kolotoče světélkuje množství malých hvězdiček a květinek. Kolotoč nad postýlku bez problémů připevníte k rámu postýlky a stejně bezproblémové je i jeho zapínání a vypínání.

Parní vařič a mixér Beaba Babycook®

Parní vařic a mixér Beaba

Revoluční výrobek značky Beaba vám usnadní péči o děti a od základů změní pohled na dětskou stravu. Multifunkční robot Beaba je výborný pomocník v domácnosti, díky kterému vašim dětem rychle a jednoduše připravíte chutné kaše. Jídlo je ve vařiči Beaba Babycook® připravované na páře a neztrácí tak vitamíny a výživné látky důležité pro správný růst vašeho miminka. A nejlepší na tom je, že vám to celé nezabere více než 15 minut.

Dětský domeček se stanem Discovery Cotoons

Domeček pro nejmenší Smoby

Jedinečný dětský domeček nesmí v pokoji vašeho prcka chybět. Dětský domeček je multifunkční, takže děťátko si může hrát v domečku, který mu však dokáží rodiče změnit na dětský stan rychle a jednoduše. Stan pro děti má i zvukové a světelné efekty, které potěší každé děťátko. Dětský domeček má otevírací dvířka a před vchodem se nachází také květinka a okénko, díky čemuž děti ještě více zaujme.

Správný dětský vývin dokážete podněcovat odmalička i hračkami. U nás najdete ty nejkvalitnější hračky od renomovaných evropských výrobců, na které máte od 1. 2. do 28. 2. slevu až 50 %. Nenechte si ujít tento jedinečný výlet do Miminkova a vyberte pro své dětičky ty nejkrásnější hračky pro nejmenší.

Vstupte do Miminkova