Štědří Medvídci opět rozdávají dárky!

  Kategorie: Akce a slevy,
6 min.
31. bře'23

Ach, ty dárky. Všichni je rádi dostáváme a také dáváme, obzvláště dětem. Dárky dokážou rozzářit dětské tváře a naplnit je nekonečnou radostí. Naši tři Medvídkové to velmi dobře vědí, vždyť v hračkářství pracují už velmi dlouho. Proto se rozhodli opět rozdávat hodnotné dárky, které dětem vykouzlí úsměv na tváři a spolu s novými hračkami přinesou dvojnásobnou radost. Podívejte se spolu s námi na to, jaké jarní dárky si pro vás Oli, Mila a Bruno připravili.

Děti rostou, ze dne na den jsou šikovnější, chytřejší a tomu je třeba přizpůsobit i jejich hračky, které dětem pomáhají v rozvoji. Právě proto je třeba hračky čas od času vyměnit za novější, možná trochu náročnější, což není vždy levná záležitost. Proto jsme se opět rozhodli přibalit vám k jednotlivým kategoriím hraček tematické dárky, které ještě více umocní zážitek ze hry. Nahlédněte do naší bohaté nabídky a najděte si mezi hračkami ty, které jsou označeny tímto symbolem

Rozdáváme dárky

a získejte jeden hodnotný dárek pro své děti. Ke každé objednávce vám přibalíme jeden dárek dle vašeho výběru. Ten potěší vaše ratolesti hned dvojnásob – hračkou a dárkem k ní. Upozorňujeme, že jednotlivé dárky, slevové kódy a akce probíhající na e-shopu současně nelze kombinovat.

Více hraček, více radosti

Čím více hraček, tím více radosti – o tom není pochyb. Dárek k nákupu však potěší nejen děti, ale také rodiče, kteří tímto způsobem ušetří, ale zároveň dopřejí dětem mnohem více zábavy. Hra s hračkami, které se funkčně doplňují, podporuje správný vývoj dětí a rozvoj jejich motorických i smyslových dovedností. Už vás víc nebudeme napínat a představíme vám ty NEJ dárky.

Zahradní nářadí či sekačka jako dárek k domečkům

Dětské domečky během jara zaplní mnohé zahrady, terasy či balkony a budou dětem sloužit jako útočiště, místo k odpočinku, ale v první řadě kreativní prostor pro hru. O plnohodnotně strávené chvíle na čerstvém vzduchu se postará také krásný dárek k dětským domečkům – zahradní nářadí Garden & Seasons od oblíbeného francouzského výrobce Écoiffier. Díky nářadí se děti budou moci spolu s rodiči postarat o zahrádku, bylinkové záhony a voňavé květy. Naučí se, jak zacházet s hrabičkami či motykou a veškeré nářadí budou mít vždy uloženo v praktickém vozíku. K tematickým domečkům si můžete jako dárek zvolit parádní sekačku, která navíc vydává mechanický zvuk jako skutečná sekačka!

Jar darceky domceky cz

Pískoviště jako dárek ke skluzavkám

Víte, co jde ruku v ruce se skluzavkami? No přece pískoviště! Jedno takové vám přibalíme k objednávce skluzavky jako dárek. Každý den strávený zábavou na skluzavce bude díky dárku v podobě pískoviště Smoby nezapomenutelný a jedinečný. Přímo z parádní skluzavky děti mohou sklouznout do pískoviště ve tvaru mušle a vychutnat si hru na čerstvém vzduchu opravdu naplno. Výhodou pískoviště, které vám přibalíme jako dárek, je jeho malá, kompaktní velikost, takže pískoviště můžete dětem rozložit i na balkoně.

Jar darceky smyklavky czSportovní set jako dárek k prolézačkám

Na prolézačkách se děti pořádně vyřádí, zapotí a unaví. Všechny aktivní děti, které milují pohyb, kromě zbrusu nové prolézačky jistě potěší i dárek navíc v podobě sportovního setu od Écoiffier. Ten ještě více posílí sportovního ducha dětí a seznámí je s novými, nepoznanými sportovními hrami. Děti se díky kolektivním sportům naučí zdravě vyhrávat, ale také prohrávat, zlepší si kondici a posílí svalstvo. Fyzická aktivita má pozitivní vliv i na psychické zdraví, a to již v dětském věku. Prolézačkou a dárkem k ní v podobě sportovního setu tedy určitě nešlápnete vedle.

Jar darceky preliezacky cz

Nádobí jako dárek ke grilům a barům

Začátek jara je v mnoha rodinách spojen se začátkem grilovací sezóny, která bude letos zážitkem i pro děti. Stačí, když je potěšíte dětským grilem nebo barem z naší nabídky a my vám jako poděkování a dárek přibalíme doplňky do dětské kuchyňky z nové kolekce Vert Azur od Écoiffier. Díky těmto potravinám a řídítkům bude hra v dětské kuchyňce mnohem zábavnější a děti se budou moci o své hosty postarat na opravdu vysoké úrovni. Dětské grily na zahradu v našem eshopu děti stoprocentně potěší a během hry s nimi se budou cítit důležitě a zodpovědně.

Jar darceky gril cz

Plachetnice jako dárek k vodním drahám

Vodní dráhy patří již několik sezón mezi naše i vaše nejoblíbenější hračky a oblibě se těší zejména v přicházejícím teplejším a slunečném počasí. Každý správný námořník však ví, že součástí vodní dráhy jsou také plachetnice. A právě jednu plachetnici obdržíte jako dárek k nákupu fantastické vodní dráhy AquaPlay nebo BIG. Vydejte se spolu s dětmi na nezapomenutelnou plavbu po fantastických přehradách, objevujte spolu fyzikální zákony a pozorujte, jak fungují vodní mlýny. S plachetnicí navíc jako dárkem to bude o to větší legrace.

Jar darceky vodne drahy cz

Zahradní nářadí, sportovní sety, kuchyňské spotřebiče či loďky jsou pouze zlomkem dárků, které můžete koupí hračky na našem e-shopu získat. V bohaté nabídce na vaše děti čeká více než 20 dárků, kterými vás naši Mackové odmění za nákup. Vybírat můžete z kvalitních hraček, které budou vaše děti těšit v každém ročním období, a to během celého dětství.

Hledejte na našem e-shopu hračky se speciálním označením +DÁREK a při vytváření objednávky v 1. kroku si nezapomeňte vybrat svůj dárek. Připomínáme, že akce se vztahuje pouze na vybrané produkty, nikoli na celou kategorii a k jedné objednávce lze zvolit pouze jeden dárek. Nahlédněte do medvídkovského seznamu dárků a pusťte se do nakupování již dnes. Ať je jaro veselé a plné skvělé zábavy!

Rozdáváme dárky!