Jak k nám přišli Medvídci

  Kategorie: Medvídci příběhy,
3 min.
15. úno'17

Oli, Bruno a Mila. Tak se jmenují tři Medvídci, kteří nám pomáhají vybírat ty nejlepší hračky pro dětičky. Otestují opravdu všechno. I krabice! Ty má nejraději Bruno, který si v nich rád během dne zdřímne. Oli zase létá nahoru-dolů na tříkolce, bruslích či koloběžce. No a nejmenším členem naší medvědí rodiny je malá Mila. Narodila se přesně dvě minuty po Brunovi a je o 3 minuty starší než Oli. Z trojice medvídků je nejmoudřejší a úplně nejradši se učí nové věci. Díky našim hračkám se už naučila anglicky. Ale ani tato malá slečna neodolá hračkám s Elsou a Annou. Věřte mi, maminku medvědici už z toho pořádně bolí hlava.

Medvídci pohádka

Z domečku v lese se však neozývá jen píseň "Najednou," ale i hodně smíchu a křiku. Naši Medvídci jsou prostě sourozenci. Umí si pěkně zahrát, milují se, ale dokáží se i pořádně pohádat. Máma medvědice už přečetla tolik knih o výchově. Zvládnout jedno dítě je pořádná fuška, ale představte si, že byste měli najednou trojčata! Ale o tom potom.

Jak jsme se však seznámili s našimi Medvídky? Jednoho krásného dne nám přišel do hračkářství tento dopis. 

Milé hračkářství! 

Jmenuji se Oli, jsem medvídek. Mám sestřičku Milu a brášku Bruna. Všichni tři bydlíme v lese. Rádi si hrajeme. Já jsem dobrodruh, a když budu velký, procestuji celý svět. Maminka říká, že na cestu se musím nejdříve připravit, naučit se cizí jazyk a dorůst ještě aspoň 1 metr. Zkoušel jsem jíst více než Bruno, ale nevyrostl jsem. Jen bříško se zakulatilo. 

Prý na cestu potřebuji i nějaké penízky. Na letenku nebo lístek na vlak. Něco už mám našetřeno. Babička mi vždy dá nějaké penízky k narozeninám a svátku. Někdy jen tak, ale psssst. Maminka by se zlobila. Takto si na cestu ale nikdy nenašetřím. Proto bych chtěl pro vás pracovat. Nejlépe mi jde hrát si. Mila a Bruno si umí hrát také. Bruno si chce jednoho dne koupit úly s včelkami. Mila chce být prezidentkou, lékařkou nebo astronautkou. Musí proto číst mnoho knížek a učit se.

Chceme pro vás pracovat. Slibujeme, že si budeme hrát od rána do večera.

Moc se těšíme na vaši odpověď.

Oli, Mila a Bruno

No odolali byste takovým Medvídkům? Ihned jsme je navštívili a tyto malé rošťáky jsme si prostě zamilovali. Každý den zažívají kopec dobrodružství. No a my si je nenecháme pro sebe! Doufáme, že jejich veselé historky vás pobaví tak jako nás.