Čas na vodní dráhy je zde: ke každé dráze AquaPlay rozdáváme figurky!

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
13. dub'18

Když konečně vykoukne sluníčko, které nemá zubaté paprsky a i tráva je teplejší, znamená to pouze jedno – přišel čas na postavení vlastní vodní dráhy AquaPlay! Jedinečný švédský design této značky ve spojení s prvotřídní kvalitou nemůže znamenat nic jiného než dlouhé hodiny objevování a hry. A teď budou díky našemu dárku tyto hry ještě dokonalejší.

Značka AquaPlay je v naší rodině hraček už nějaký ten měsíc a za tu dobu si tu našla stabilní místo. Již více než 40 let ji znají děti z téměř celého světa, které během každé hry s těmito fantastickými stavebnicemi objevují tajemství vody, její sílu, tlak a různé jiné vlastnosti. I díky vaší důvěře a věrnosti jsme si pro vás připravili malý dárekplachetnice s postavičkami ke každé vodní dráze objednané od 14. 4. do 17. 5. Teprve nyní začne skutečná zábava!

Fantastický vodní svět

S vodními drahami AquaPlay se vaše děti přenesou do fantastického vodního světa, ze kterého je na obědu zavoláte jen velmi těžko. Připravte se na to, že vodní živel zaujme nejen děti, ale i rodiče. Ti budou spolu s dětmi zkoumat sílu vody a její tlak a konečně přijdou na to, jak funguje vodní přehrada a co všechno je potřeba k tomu, aby se hladina vody zvedla či klesla. Vodní dráhy AquaPlay přinášejí dětem neuvěřitelné možnosti her, které je nikdy neomrzí. Každá hra s lodní dráhou je jiná a jedinečná, a to i díky mnoha doplňkům a roztomilým figurkám.

Vodní děla, plachetnice a kapitán

Co by to byla za přehradu bez pilných pracovníků a lodí? V balení drah AquaPlay nesmí chybět různé doplňky, které hru promění na nikdy nekončící zábavu. Součástí fantastických drah jsou rozkošné figurky hrošice Wilmy, medvěda Bo, žabáka Nilse a kachničky Lotty. Tato čtveřice se okamžitě stane nedílnou součástí hry a bude dětem pomáhat při každém jednom kroku.

Drahy aquaplay sety

Vezmou vaše malé kapitány na výpravu po vodní přehradě a naučí je, jak funguje například vypouštění vody nebo na co slouží trajekt. Stačí vodní pumpou napustit vodu, zatočit klikou a sledovat, jak rychlý vodní proud tlačí loďky. Ty plynule kloužou po vodní hladině a do nižších kanálů se dostávají skluzavkami. Chybět nesmí vodní děla, jeřáby pro loďky, plachetnice a samozřejmě vodní pumpa, která je ústřední pomůckou každé hry.

Jedna dráha, mnoho možností

Každou vodní dráhu AquaPlay lze poskládat různými způsoby, vše je ponecháno na fantazii a kreativitě dětí. Vodní dráhy AquaPlay se dají díky náhradním dílům rozšířit, takže každá hra může být jiná a ještě zábavnější. Spojování jednotlivých dílků je jednoduché a děti si díky tomu rozvíjejí nejen fantazii, ale zároveň si procvičují jemnou motoriku. Rozšířená vodní dráha AquaPlay plná kanálů, mostů, jeskyní a zastávek pro loďky představuje dokonalou zábavu pro jedno, ale i pro více děti, které objevují tajemství vody spolu. Čím více vodních drah si děti spojí, tím více zábavy je čeká.

Jedinečné sety AquaPlay

Nabídka vodních drah AquaPlay se u nás rozšířila a jedinečné sety, které v balení ukrývají dokonale zkombinované hračky. V každém setu dětičky najdou jednu velkou vodní dráhu AquaPlay a různé doplňky – plachetnice, loďky, vodní pumpy a figurky, bez kterých by vodní dráha nemohla vůbec fungovat.

Nové kombinace setů potěší všechny malé kapitány a kapitánky, kteří milují vodu a už se nemohou dočkat první plavby po nové vodní dráze. A nejlepší na tom je, že každá vodní dráha přijde k dětem v kufříku, takže ji mohou kdykoliv sbalit a vzít k prarodičům na prázdniny!

Když se spojí švédský design a prvotřídní německá kvalita, vznikají nejlepší hračky pro děti po celém světě. Výjimkou není ani značka AquaPlay, která neustále těší dětičky milující vodu a všechny hry s tím spojené. Nezapomínejte, že pokud si od 14. dubna do 17. května objednáte jakoukoliv dráhu AquaPlay, přibalíme vám dvě plachetnice s žabákem a kačenkou jako dárek! Tak už máte vybranou svoji vodní dráhu?