Po čem touží vaše děti? Zjistíte v dopise pro Ježíška

  Kategorie: Tipy na hračky,
6 min.
03. lis'16

Pokud vaše děťátko ještě necháváte ve víře, že dárky nosí Ježíšek, můžete to využít a pomoct mu napsat dopis se seznamem dárků, které by si přálo. Pomůže vám to odhalit jeho skutečné touhy a koupit svému pokladu hračku, kterou si opravdu přeje vidět pod stromečkem.

Hračkárstvo MackoviaHračky.sk

V době rychlé mobilní komunikace může být psaní dopisu pro nejmenší výjimečným zážitkem. Ideálním časem na sestavení přání je například deštivé víkendové dopoledne nebo sychravý večer po práci. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Proměníte dlouhé chvíle doma na vzrušující událost a současně děťátku zabráníte, aby z nudy vymýšlelo kdejaké vylomeniny.

Udělejte si přehled

Vyzbrojte se katalogy hraček nebo – pokud jste moderní maminka – tabletem, na kterém si můžete nastavit požadovaný eshop s hračkami. Jestli již předem tušíte, co by si vaše děti přályi, otevřete si okna s produkty, které by je mohly oslovit. Dobré e-shopy mají sortiment seřazený podle jednotlivých kategorií, takže se snadno zorientujete, ať už jsou to hračky pro kluka anebo holčičku, případně konkrétní aktivita, výrobce či licence.

Tipy na hračky pro holčičku

Sortiment pro malé slečny je nesmírně bohatý. Od panenek, které patří ke klasice dívčího království, až po různá vozidla, koloběžky a tříkolky, kterými nepohrdnou nebojácně malé hrdinky.

Tříkolová koloběžka pro děti Frozen Smoby

Detská trojkolesová kolobežka Frozen

Jízdě na tříkolové koloběžce s obrázkem Anny a Elsy z pohádky Ledové království neodolá žádná malá princezna. Je lehká, mimořádně stabilní a vyrobena z pevného kovu a odolného plastu. Výhodou jsou i výškově nastavitelná řídítka, která se přizpůsobí věku děťátka, ale i protiskluzová držadla a podložka.

Pečovatelské centrum pro panenky Smoby Baby Nurse Zlatá edice

Opatrovateľské centrum pre bábiku Smoby

Máte doma malou starostlivou maminku? Pečovatelské centrum obsahuje kromě panenky velké 32 cm, postýlky a množství doplňků také elektronický tablet se zvuky na sledování denního programu miminka. V zásuvce objeví malé pečovatelky bohatou výbavu s lahvičkami na léky, teploměrem, potravinami, lžičkou a podobně. Krásným doplňkem je kolotoč zavěšený nad postýlkou panenky.

Kuchyňka pro děti Princezny Ma Premier Smoby

Detská kuchynka Princezné Smoby

Žádná malá kuchařka se neobejde bez dobře vybavené kuchyňky. Tahle je navíc vyhotovena v pěkné růžové barvě s motivy Disney princezen. Součástí dětské kuchyňky jsou sporák, dřez s baterií, odkapávač i trouba na pečení. Zajímavý prvek představuje pracovní deska, kterou lze zvětšit pomocí bočních otevíracích křidélek.

Hračky pro holčičku

Tipy na hračky pro kluka

Když jde o chlapce, volba většinou padne na autíčka a stavebnice s „chlapskou“ tématikou, jako jsou pracovní stroje, policejní či požární stanice. S těmi nikdy netrefíte vedle.

Balanční odrážedlo Auta Learning Bike Smoby

Balančné odrážadlo Autá Smoby

Odrážedlo pro kluky je ideálním spojením příjemného s užitečným – nabízí zábavu a aktivní pohyb na čerstvém vzduchu a současně učí děti udržovat rovnováhu bez pomocných koleček. Balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci a výškově nastavitelné sedadlo, takže roste spolu s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to tedy skvělá hračka, kterou si chlapeček užije nadlouho.

Dětský šlapací traktor Smoby Farmer XL s přívěsem

Detský šliapací traktor Smoby

Který kluk netoužil být alespoň jednou traktoristou? Hračka Smoby si srdce vašeho chlapečka získá designem opravdového zemědělského stroje. Vozidlo je na šlapání a kola se ovládají volantem, na kterém je klakson. Dětský traktor doplňuje přívěs v zadní části, na kterém mohou malí neposedové kdeco převážet. Zadní vlečku lze taky snadno odpojit.

Dětský bagr BIG Sansibar s délkou 67 cm

Detský bager BIG

Stylové černé vozidlo na hraní nadchne chlapce od 2 let. Rychle si ho oblíbí, protože pomocí něj mohou přenášet mnoho materiálu, ať už písek nebo štěrk. Zahrají si s ním stejně na dovolené u vody i během dlouhých zimních večerů. Maminky zase potěší gumová kolečka, která nezanechávají stopy na podlaze.

Hračky pro kluka

8 tipů k přípravě dopisu

  • Nachystejte si papír, pero, barvičky, poštovní známku a pěknou obálku.
  • Jelikož malé dětičky neznají hodnotu peněz a v zásadě touží po všem, zkuste jim navrhnout, aby si vybraly jen několik hraček. Při omezeném rozpočtu se vyhnete zklamání, že nedostaly všechny dárky, které si vysnily.
  • Pokud opravdu bojujete se svou peněženkou, nákup přes eshop bude skvělou alternativou - koupíte zde kvalitní hračky a ještě i ušetříte.
  • Určitě vám pomůže, pokud do seznamu po dohodě se svými dětmi přidáte i nehmotné přání, třeba lyžování, návštěvu zoo či rodinné sáňkování na Štědrý den. Samozřejmě, nezapomeňte je pak vyplnit, protože nejmenší na svá přání nezapomínají.
  • Dětičky, které ještě neumí psát, si mohou své vysněné hračky nakreslit na papír. Vy nebo starší sourozenci jim pak můžete seznam přání pro Ježíška doplnit.
  • Takový dopis se dá vyzdobit nálepkami nebo barevnými razítky.
  • Nechte drobečky, ať dopis sami vloží do obálky, dopište vymyšlenou adresu a spolu ho vhoďte do předem připravené schránky.
  • Můžete si vymyslet různá speciální místa, odkud chodí „nebeská pošta“, například půda babičky, krb, dutina starého stromu v parku, nebo se domluvte s tetou pošťačkou, že dopis převezme, když přijde třeba s účtem za elektřinu.

Malý dáreček již před Vánocemi

Co kdybyste dětem pořídili samostatný vánoční stromeček do dětského pokoje? Tento si na rozdíl od rodinné botovice v obývacím pokoji mohou sami vyzdobit. Pokud má stromeček, ať už živý nebo umělý, zpestřit království vašich nejmenších, nezapomeňte ho vyzdobit dětskými ozdobami.

Dřevěné ozdoby na vánoční stromeček Janod

Drevené vianočné ozdoby Janod

Věděli jste, že někteří výrobci hraček nabízejí i ozdoby určené speciálně pro děti? Dřevěná sada krásných vánočních ozdob od francouzského výrobce hraček Janod obsahuje 8 motivů na šňůrce v nádherném nadčasovém provedení.

Dětské dřevěné hračky