5 hraček BIG, díky kterým bude léto vašich dětí nezapomenutelné

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
20. kvě'22

Dlouhá, teplejší odpoledne a blížící se letní prázdniny nutí rodiče zamýšlet se nad tím, jak vyplnit volný čas svých dětí. Jaké hračky děti zaručeně potěší a zabaví? V medvídkovéhračky.cz pro vás máme 5 řešení v podobě pěti krásných hraček z dílny německého výrobce BIG, jehož charakterizuje síla, odolnost a robustnost.

Aktivní děti plné energie potřebují během dlouhých letních dnů, obzvlášť těch prázdninových, pořádnou dávku zábavy. Hledáte-li hračky, které si děti okamžitě zamilují a které jim dopřejí dostatek pohybu, jste na správném místě. S hračkami do exteriéru od německého výrobce BIG si vaše děti užijí množství ničím nerušené zábavy během celého léta a ještě mnohem déle.

Odrážedlo Bobby Car Neo Rosé

Správně se odrazit do léta je velmi důležité a díky odrážedlu Bobby Car Neo Rosé to bude velmi jednoduché. Okouzlující odrážedlo BIG v růžové barvě na první pohled vypadá něžně, ale pod kapotou ukrývá skutečný závodní výkon. Děti už během první jízdy objeví realistické zvukové efekty, ergonomické sedátko, tichá 3vrstvá gumová kola, ale zato klakson, který slyšet už z velké dálky. Neocenitelnou součástí je podložka pro koleno, která starším dětem umožňuje odrážet se jednou nohou. Nízká váha růžového odrážedla a zároveň vysoká nosnost až 50 kg dělají z tohoto dětského vozu perfektní autíčko pro všechny děti od 12 měsíců.

Odrážadlo Bobby Car Neo Rosé

Fontána na zahradu ve tvaru mušle Splash Shower

Osvěžení v létě děti potřebují víc než sůl. Postarejte se o to, aby měly děti v horkých dnech dodržený pitný režim, ale i jiné formy ochlazení organismu. Fontána na zahradu ve tvaru mušle Splash Shower je vybavena dotykovým senzorem, který se spustí pokaždé, když se na ni děti postaví. Vodní hru BIG stačí připojit na zahradní hadici a o zbytek se již postarají malí rošťáci. Fontána má nosnost až 100 kg a je vyrobena z pevného, odolného a stabilního plastového materiálu, který dokonale ztělesňuje hodnoty německé značky BIG – sílu, odolnost a robustnost.

Fontána na záhradu Splash Shower

Oboustranná houpačka s 360° rotací Water Seesaw

O parádní zábavu a osvěžující dobrodružství se během léta postará oboustranná houpačka s 360° rotací Water Seesaw. Fantastická houpačka BIG pro dvě děti funguje na principu tradiční houpačky, kterou všichni velmi dobře známe z dětských hřišť, ale přece ukrývá skvělé překvapení. Její součástí je osvěžující vodotrysk, který stačí jednoduše napojit na zahradní hadici a o jeho aktivování se postará dítě, které se během houpání dotkne země. Robustní, kovově-plastové tělo houpačky je ve středové části pohyblivé a otáčí se do 360°, takže nouze o zábavu určitě nehrozí.

Obojstranná hojdačka Water Seesaw

Odrážedlo v podobně obytného karavanu Camper

Nádherná novinka mezi hračkami značky BIG potěší všechny děti od 2 let. Odrážedlo Camper BIG je mnohem více než jen obyčejné odrážedlo – má tvar obytného karavanu a pod kapotou mohou děti převážet svou oblíbenou figurku nebo mini panenku. Pod otevíratelným sedadlem děti neobjeví pouze prázdný úložný prostor, ale plně vybavený obytný karavan připravený na dobrodružné jízdy. Jedinečné odrážedlo s veselými samolepkami má protiskluzová kola a klakson na volantu, který má vůli do 30°.

Odrážadlo Camper

Pískoviště s vodní dráhou Sandy

Neumí si vaše děti představit léto bez hry v písku? Žádný problém! Pískoviště s vodní dráhou Sandy v pestrých odstínech zelené barvy jim dopřeje dlouhé hodiny hry v písku. Pískoviště o vnitřních rozměrech 100 x 100 cm pojme až 383 kg písku, takže o plnohodnotnou zábavu bude určitě postaráno. Součástí je také praktický skládací kryt, který ochrání písek před nepřízní počasí a znečištěním zvířaty. Hra v pískovišti probouzí dětskou kreativitu a s pomocí těch správných hraček vám děti svými výtvory vyrazí dech.

Pieskovisko s vodnou dráhou Sandy

Objevte hračky BIG